Skit.

Så var man ensam igen då. Det här suger ju. Jävla killar.


Köttbullar.

Igårkväll var väldigt trevlig. Vi, flickorna och jag, åt en underbar middag (lagad av mig, så jag är inte lika kass på att laga mat som jag trodde!), spelade twister, lekte fotleken, dansade psykadeliskt och hade allmänt kul. Det var ytterst trevligt. Jag fick presenter :) Fick två par trosor, ett litet kitt med nagelfilar och nagelknipsare, en bok som heter Varför män bara kan göra en sak i taget och varför kvinnor aldrig slutar prata, örhängen, en necessär med en massa små badgrejer i, samt ett paket köttbullar. Köttbullarna är ett internskämt mellan mig och Carro, då vi en gång hade en diskussion om hur mycket vi hatar när folk säger "överraska mig!" när man frågar vad det vill ha födelsedagspresent, och då ska Carro "Överraska dig? Jag ska ge dig ett jävla paket mammas köttbullar, då blir du nog överraskad!". Därav köttbullarna. Hihi.

Nathalie och Therese sov över här sen, och åkte hem nån gång vid halv elva. Jag hade, som vanligt, pratat i sömnen, och sagt "Åh vad MYYYYSIGT!" och sen sagt något om mina trosor. Suck. Jag borde sova med munkavle.
Nu sitter jag här och softar och chillar, överväger att gå in på min syrras rum och spela xbox (hon är ju ändå inte här, lika bra att passa på liksom). Men jag vet inte om jag orkar. Det är så jävla kallt här! Mina fingrar är som istappar. Fy.

Kuschelwetter!

Idag är det, som tyskarna säger, kuschelwetter. Dvs mysväder. Jag var ute i mysvädret tio minuter kanske, och såg ut som en dränkt katt efteråt. Mycket attraktivt.
Skum dag idag. Har inte stressat alls, fastän jag tycker att jag borde ha gjort det. Men jag har fått allt gjort, konstigt nog. Det är verkligen konstigt. Jag vaknade strax efter tio och var pigg som en lärka. Jag dammsög hela lägenheten, städade mitt rum, bytte handdukar i badrummen, fixade nya stearinljus till alla ljus i hela lägenheten, bäddade min säng, handlade choklad och strössel, lämnade tillbaka mitt H&M-paket, gjorde sallad och salladsdressing, bakade muffins, fixade kameran, duschade, sminkade mig, fixade köttet och potatisen, la fram snacks, la fram frukt, dukade och allt. Och jag har ändå en timme och 45 minuter tills dom kommer hit. Jag känner mig i det närmsta uttråkad, alltså. Segt.
Nej, nu ska jag ta och se på tv och försöka slå ihjäl lite tid.


Hotell Dumheten?

Fy fan vilken fittig dag jag har haft. Fast egentligen inte. Men nu känns det jävligt mycket så. Jävla, satans, äckliga, infekterade helvete. Ursäkta, jag har pms och är väldigt otrevlig just idag. Jag tror att jag har gjort så att en av mina lärare hatar mig nu, genom att ifrågasätta för mycket. Det var på ledarskapen, och jag gillar det ämnet, det är intressant. Men just nu håller vi på med nånting som är så meningslöst att jag får lust att banka huvudet i bordet exakt tre gånger, sen skära av det och kasta det på läraren för att sedan sätta eld på mig själv och kasta mig ut genom fönstret. Så kul är det. Vi håller på att lära oss att ge och ta feedback. Vilket är en fin tanke i sig, men i praktiken så funkar det inte. Jag kan ge och ta feedback. Och våran lärare gör mig så sur, eftersom han liksom antar att alla kan ta och ge feedback, men tyvärr är jorden full med kompletta idioter som borde skjutas för mänsklighetens bästa, och dom idioterna skiter fullständigt i hur man formulerar sig, dom lackar ur ändå.

I alla fall. Eftersom jag hade pms och ville ta ut det på någon, så bestämde jag mig för att nu jävlar ska jag ifrågasätta ALLT som ett jävla as. Det jobbiga för läraren var ju då att... jag är en jävel på att formulera mig, samt att jag hade asbara argument. Och nu hatar han mig, för att jag ställer en massa frågor som han inte kan svara på, och ifrågasätter allt. Jag hade roligt. Jag gillar att diskutera! Det är roligt, och jag är bra på det, om det är något som jag kan en del om! Och hantera människor, det kan jag. Men fy helvete vad han hatar mig nu. Han gav mig en blick som tydligt sa "håll käften ungjävel" åtskilliga gånger. Det kanske inte är så bra ändå, men ja. Gjort är gjort, och jag ångrar mig fan inte. Man måste ju få ifrågasätta!

Sen hade vi geografi, då sov jag. Det var tråkigt, och det var Lars. I rest my case. Sen svenska, sista lektionen. Jag passade på att sitta i datasalen och leka istället för att jobba. Vem orkar jobba på Joyday liksom? Efter detta så begav jag mig hem och städade i köket och på mitt rum för att förhindra ett utbrott från min mors sida. Sen ringde mor, varpå vi begav oss till Ica Maxi för att storhandla. Jag var tvungen att följa med eftersom jag skulle handla mat och grejer till tjejmiddagen. Vi handlade i tusen år, och sen drog vi hem. Jag packade upp allting, och mamma lagade mat i pauserna på Stargate. Jag duschade av mig, rakade benen och gjorde mig fin. Sen åt vi, ugnspannkaka, mums! 

Efter det så packade jag ihop allt mitt skräp och sprang iväg för att möta resten av packet. Det var mysigt. Sen ringde Alex och sa att han inte kunde komma, det sög, men som sagt, sånt händer. Sen gick jag och Andrea och mötte Carro, varpå vi gick till Ica Maxi för att inhandla Brämhults juice som Andrea ville ha, men det visade sig vara fruktlöst då den smak hon ville ha inte fanns. Vi mötte upp Saffe vid tunnelbanan, begav oss tillbaka till krykan och softade och chillade ett bra tag, tills jag slutligen gav upp inför kylan och den elaka magsmärta som plågat mig hela kvällen, och gick hem. Nu sitter jag är, och ska snart sova. Imorgon blir det roligt, men stressigt. Jag måste skriva en att göra-lista. Typ snart. Fast inte nu. Imorgon. Sova nu.

G'natt bitches.

Citat:
Jag: (efter att Jeanine och Marina sagt något idiotiskt) "Hallå, detta är Hotell Dumheten?"

I brist på koncentration

Hej små vänner! Om ni undrar varför jag har varit frånvarande en så lång tid (okej tredagar, men vafan) så är det för att modemet hemma hos mig har kapsejsat och begått harakiri. Så jag har inget internet, och det suger ju hästkuk. Men ja. Nu sitter jag i skolan och skriver, som en annan liten tönt. Men skitsamma, nöden har ingen lag.

I vilket fall som helst. I onsdags genomlevde jag mötet med Alex föräldrar. Eller hans mamma med make och hans barn, som alla var trevliga. Innan vi träffades så sprang jag runt på stan med Martina i antåg, och då inträffade en extrem kris. Jag - blev - SVETTIG! KRIIIIIS! Så vi sprang iväg och så köpte jag en asfin tröja, men jag var ju fortfarande svettig! Så om jag bytte tröja så skulle jag ju svetta ner den också, så vi sprang iväg till Ica och köpte våtservetter och en deo, varpå vi stolpade iväg till McDonald's för att kapa en toa. MEN! Där var det fullt med japaner, och bara EN toa. Femton japaner, jag och en jävla toa. Jag fick typ... extrema ryck. Så vi sprang iväg till sergel och jag vaskade av mig och fixade i ordning mig.

Martina drog hem, och jag åkte till Alex. Vi lagade mat i typ hundra år, och sen kom hans syskon och hans föräldrar. Vi hade en ytterst trevlig middag, och sen efteråt så pussades vi i tjugo minuter tills min far kom och hämtade mig. Hihi.

Igår så gjorde jag typ inget. Jag fick en ny kompis när vi satt och väntade på att tvisten om datasalen skulle lösa sig, Veronica heter hon. Vi åkte samma buss tillsammans. Trevlig tjej. Sen gjorde jag inget, jag typ stressade runt, pratade med Carro i telefon och så tog jag ett bad. Det var mysigt.

Idag så är det pipa med folket, och sen ska Alex sova hos mig. Mwaah. :)
Det är mitt geburtstagsfirande. På lördag ska jag ha tjejmiddag med hoesen, det ska bli SCHTEKIGT SOM FAN!


Tjerleek, folket.

Citat:
Jag: "Men du tar ju allt positivt."
Carro: "Jamen typ. Om du kallar mig för fitta, då är ju det liksom ett tecken på att du tycker att jag är väldigt kvinnlig!"
Jag: "Det har du fan rätt i."

Amanda: "Jamen jag tar det positivt om någon kallar mig hora liksom, det betyder ju att dom ser mig som en seriös yrkeskvinna!"

Bättre brudlös än hudlös!

Haha, vilken stoerd dag jag har haft alltså. Masade mig ur sängen imorse och kände mig ungefär som en kaskelott, eller ungefär lika sexig som en. Skitkul. Plus att mina favvobrallor hade töjt ut sig så mycket att jag kunde ta av mig dom utan att knäppa upp dom. Ej kul. Och jag var tvungen att ha dom, eftersom jag hade satt på mig ett par andra innan, men så upptäckte jag att jag hade ett fetstort hål mitt på rumpan. Wo-fucking-ho. Så jag var tvungen att byta. Surt.

Jag kom en halvtimme för tidigt till skolan, så jag traskade iväg för att införskaffa töggömmi. Första stället jag gick till, närmsta turkshop, var inte öppen. Irriterande, men som tur var så ligger ju 7/11 i närheten av skolan, så jag gick dit. Dom hade slagit igen, och jag hade inte ens märkt det. Vid det laget började jag bli lite grinig, men jag bet ihop och gick till Coop istället. Väl där upptäcker jag... universums fetaste jävla kö. Jag skrek inombords, men tog mitt töggömmi och ställde mig i kön. Som tur var så gick det ganska fort. jag gick tillbaka till skolan, greppade böckerna och begav mig till tyskaklassrummet. Nathalie dök upp och vi hade skojig tyska. Jag har lärt mig ännu ett roligt tyskt ord, nämligen... oderschenkel! Det betyder lår och det är SÅÅÅÅ kul!

Sen hade vi anglais, vi hade grammatik. Det var lätt. Jag upptäckte också att Jakob typ... blir glad när jag har fel. Alltså inte typ mobbing-glad, utan mera "haha hon kan inte ALLT!" typ. Det är lite kul. Sen lunch, det var segt och maten var äcklig, så jag offrade lite av mina egna pengar och köpte en yoghurt istället. Den var god, men inte särskilt stor tyvärr, så när jag kom hem ungefär fyra timmar senare så höll jag på att dö av hunger.

I alla fall. Sen hade vi svenska och jobbade med våra lyrikanalyser. Jag, som den slacker jag är, satt istället ch lekte runt på internet, och sen retades jag med Malin. Sen hade vi matte, då gjorde jag inte heller nånting. Eller jo, jag skapade ett konstverk i min anteckningsbok. Mycket kreativt.

Sen skulle jag ha träffat Alex, men den hyndan hade tandläkartid, och sen så upptäckte han att han hade en massa läxor, så vi bestämde oss för att träffas imorgon istället. Hos honom. Vilket innebär fenomenet föräldrar.
HERREGUD! Vad ska jag ha på mig? Jag måste åtminstone försöka se anständig ut. Jag ska nog köpa den där finiga tröjan som jag såg igår. Den på H&M som var fiiin. För den är söt, och väldigt anständig. Plus att den inte är så dyr heller, vilket är bueno, som Manuel skulle säga.

Ja. Ehrm. JO just det jag hade en till sak att berätta! Jag hörde världens bästa grej på Aladdin imorse (Ja jag tittar på det på mornarna, det är faktiskt asbra!), Anden sa världens smartaste grej som jag vill föra vidare till singelvärlden... Ta till er nu folket!


Anden: "Nåja bättre brudlös än hudlös!"

Medicinering, NU!

Alltså jag... är FÖR paranoid för mitt eget bästa. Det här är sjukt. Och jag behöver medicinering. Kraftig jävla medicinering. Det här är inte hälsosamt. Jag kanske borde skaffa en tvångströja. Herregud vad jag är jobbig!

Varför?

Varför är ingenting nånsin lätt?

Kasta inte fisk.

Har haft en allmänt ångestfylld helg. I fredags sov Carro hos mig, det var såklart episkt. Vi lagade jättegod mat, pratade massor, åt godis, såg på film (Knocked Up, den var SÅÅÅ KASS) och ägnade oss åt allmänt softande och chillande. Men det var väldigt treevligt.

Sen på morgonen så gjorde vi oss i ordning och traskade iväg till Solna Centrum för att kika på kläder och annat skräp. Jag köpte en fin t-shirt. Sen mötte vi Saffe och jag drack en milkshake med the happy couple innan jag gick hem till mig för att packa ihop mina grejer och åka till Malin.

Såklart så missade jag pendeln med en halv sekund, precis när jag kommer upp på perrongen efter att ha sprungit som ett jävla as för att hinna, och just i den sekunden så glider tåget ut från perrongen. Då blev jag lite grinig, men det blev bättre sen när jag såg ett gäng killar i bara mässingen jogga förbi. Det var glada grabbar det.
Jag läste lite i min bok, och sen kom tåget. Jag mötte Malin i Jakobsberg, och vi gick för att hyra Pan's Labyrint, men alla var uthyrda, så vi hyrde en annan som hette Pakten, vilket var ganska ironiskt, för dom nämnde själva paktgrejen typ tre gånger och filmen var två timmar lång. Men den var jävligt bra. Och det var massa snygga killar i, så vi fick dregla lite.

Sen såg vi på Kill Bill 1&2, dom var asbra. Sen snackade vi i typ en miljon år. Vi somnade halv sju. På morgonen. Vi var lite trötta. Jag vaknade vid i halv ett, malin vaknade en timme innan - och går upp och gör scones. Scones! Jag ska sova där oftare alltså. Helt underbart.
Vi hade en mysig frukost, och sen tittade vi på lite klipp på youtube och chillade. Sen åkte vi till Jakobsberg, och Malin väntade med mig tills mitt tåg kom. Nu är jag hemma, borde plugga, men det vill jag inte. Och nu när jag tänker efter så låter det inte som en särskilt ångestfylld helg, men det var den. Jag har återigen haft en såndär hemsk jorden-kommer-gå-under-känsla, har den fortfarande. Det känns ungefär som att ha en orm som snor runt i magen och inte kan ligga stil, vilket gör att jag inte kan koncentrera mig på något, vill inte tänka, vill inte vara ensam, vill inte göra något. Det känns verkligen som om något hemskt kommer hända, i stil med jordens undergång. Och det kommer den antagligen göra också, gå under, snart, i veckan. Jag känner det på mig. Jag vet. Jag vet vad som kommer hända.

Jag: "Man får inte heller kasta fisk på den."

Citat.

 Carro: "Clean feet... smells good, like berries..."

Adam: "Men det är som man säger, 'go home, tyskjävlar!' "
Jag: "Ja det kanske var så andra världskriget började, judarna sa "Go home, tyskjävlar", och då blev tyskarna ledsna och sa 'nejMEN så säger man inte, nu ska vi döda er alla.' Och så bestämde dom sig för att skicka alla judar på läger, och alla gillar ju läger!"

Fisse.

Nu vill jag bara dö.

Non, faites...

Fan vad deppig jag känner mig. Det är bara för att jag inte har sovit. Eller jag sov ett par timmar i soffan med filten som jag fick av Saffe, den var så skön. Sen blev jag väckt och föräldrarna släpade iväg mig till några som ringt och sagt att dom är intresserade av vår lägenhet. Eftersom vi ska flytta och allt. Lägenheten ligger typ 100 meter från Näckrosen, så det är nära till t-banan iaf. Och till min busstation. Och Marina, och Sebastian. Och Saffe och Philip. Och SF. Och Rixvideo. Så det är ju chill som fan. Men jag vet inte, jag vill ju inte flytta, och det känns ju bara så fel att gå in i en okänd människas hem och tänka "här skulle jag kunna bo". Svårt att förstå.

Nejmen nu sitter jag här och tycker synd om mig själv. Jag har i alla fall Ben & Jerrys att trösta mig med, samt te och en filt. Jag har fräst åt cirka tre personer idag, det känns inte bra. Jag blir så grinig när jag inte får sova. Först så fräste jag åt Amanda för att hon sa en sak till Chema som jag inte tycker att hon ska gå runt och säga, och då skällde jag ut henne. I matsalen. Lyckligtvis var det redan så hög ljudnivå att det inte var så många som brydde sig. Men ändå, det var jävligt onödigt.

Sen skällde jag på Therese för att hon pratar om NBJ hela tiden, och då blev jag irriterad. Men sen bad jag om ursäkt, för jag sa det på ett otrevligt sätt. Sen skällde jag på Carro, för att hennes pojkvän skickar gaysms till mig när hennes mobil lägger av och ber mig säga det till henne, och jag fick typ anfall och röt att jag fan inte är någon brevbärare. Det har jag ju iofs rätt i, men kul att jag snäser åt alla liksom. Det suger.

Carro var i alla fall underbar och lät mig skriva av hennes franskaläxa. Tack gud. Sen lärde jag mig säga "Nej, alltså" på grodspråket. "Non, faites..." vilket låter som "nån, fetto..." vilket jag måste säga att jag tyckte var omåttligt roligt. Sen stod det två roliga ord i boken, "Mouffetard" och så stod det "retard" nånstans också. Tönten i mig skrattade gott.

Väl hemma så la jag mig i soffan och sov. Kul dag alltså. Och nu sitter jag här och känner mig som slöseri med luft. Känns som om min helg kommer bli ganska kass, fast jag ska ju vara med Carro imorgon och vi har ju alltid kul, men ändå. Det är väl för att jag hade tänkt att jag skulle få träffa pågen min åtminstone lite, men han är ju i Huddiksvall och gör saker, och det suger ju. Fan vad fort man vänjer sig vid att ha någon, jag som inte hade tänkt att jag skulle bli sån igen. Jag vill egentligen inte vara så som jag är nu, visst är det underbart med kärlek och jag tycker verkligen om Alex, men jag vill inte bli smashad igen, inte som förra gången. Gångerna. Det känns så riskabelt liksom. Jag vill inte lägga mitt välmående i någon annans händer. Nu när jag väl lyckats pussla ihop mig själv så vill jag inte bli sönderslagen igen så att jag får ligga på knä under soffan och leta efter bitarna av mig. Det orkar jag inte, inte såhär tätt inpå. Inte en gång till.

Nu när jag ändå håller på och tycker synd om mig själv så känns det som om jag är en såndär person som är lätt att tycka om, men svår att älska. Och det suger ju, för vem vill inte bli älskad? Vem vill inte få ligga i någons armar när man sover? Vem vill inte få kärleksfulla sms? Vem vill inte ha någon att tänka på när man känner sig ensam? Vem vill inte ha någon som tar hand om en? Vem vill inte ha någon att ta hand om?

Mein geburtstag som tyskarna skulle säga

Dags att berätta om gårdagen. Min födelsedag, alltså. Jag är numera 17 år, för er obildade som icke visste detta. Visste ni det inte så SHAME ON YOU! Fy.

I alla fall! Föräldrarna väckte mig med sång och frukost på sängen runt halv sju-snåret. Då hade jag sovit cirka två timmar, så jag var ganska schleten. För att inte nämna astrött. Men jag ryckte upp mig i alla fall när jag möttes av den vackra synen av... inslagna paket. Femåringen i mig jublade tyst, medan jag sa något i stil med "goder morgon kära föräldrar, här kommer ni med frukost och presenter, ack så trevligt, jag känner mig o så uppskattad!". Jag upptäckte att när jag är sådär trött så snackar jag mycket mer. Jobbigt.

Jag fick universums största kopp med te (precis vad jag behövde) och kastade mig in i den trevliga uppgiften att befria mina paket från sin pappershud. Det första jag fick var ett presentkort på höst/vinterskor, vilket jag är i stort behov av så det var trevligt. Sen fick jag... en digitalkamera! Jag var lycklig bortom mänsklig uppfattning.
Jag samtalade med mina föräldrar ett tag, men sedan var de tvungna att skutta iväg till sina respektive arbeten. Jag duschade och gjorde mig i ordning, samtidigt som mitt lilla tekniska underverk låg på laddning. Jag traskade sedan iväg till skolan.

På väg till skolan, på bussen, började grattis-smsen trilla in. Vilket gjorde mig glad.
I skolan så kom jag för sent till första lektionen, geografi. Men det gjorde mig ingenting, för att missa 15 minuter geografi är mer av en bonus än en miss. Jag och Amanda satt utanför, och sen kom Saffe och gav mig en mysig present, en FILT! Som är aaaasmysig. Jag sitter med den nu.
Sen hade jag lektion, och sov lite grann. Så kul var det.
Sen hade vi lååååång lunch, jag fick massor med kramar, och Marina ringde och gratulerade mig. :)

Sen hade vi matte, och jag förstod saker! Woho liksom! Efter matten så slutade vi, varpå Carro och jag drog in till stan för att fika psykadeliskt samt softa och chilla. Jag köpte mumsiga läppglans som smakar godis, och sen gick Carro och jag till RC och delade på en tjockisdricka och jag fick en brownie, det var asmysigt såklart.
Efter det drog jag hemåt, däckade på soffan och sov ett bra tag. Sen kom pojken min, och hela familjen, Alex, min kusin Tony och jag gick ner till thairesturangen på hörnet för att inta näringsrik föda.

Då fick jag först pengar av Tony, och sen fick jag jättegulliga presenter av Josse. Först fick jag... en FLODHÄST! Ni vet reklamen, "I varje hus bor det en liten... liten... flodhäst! Den kommer ut om natten för att bada och äta smulor!" Och jag älskar den reklamen, och brister ut i ett "jag vill ha en sån!" varje gång jag ser den, så då fick jag en! Genomtänkt, o syster.
Sen fick jag väldigt coolt té, det var nån skum sorts teblomma som man ska lägga i hett vatten, så slår den ut. Ascoolt! Och så fick jag en genomskinlig, riktig temugg. Asfin.
image9

Vi åt mat, och hade allmänt trevligt. Efteråt färdades vi de trehundra meterna hem till den väna bostaden för Ben&Jerrys och kaffe. Det var gott. Sen kom Philip, och vi såg på Grey's Anatomy. Alex drog nånstans mitt i, för han åker ju till Huddiksvall idag och var tvungen att packa. Jag fick fiiiina presenter av Philip, en jättestor svart och vitmönstrad tekopp, en tandborste (internskämt), en kondom (suck xD), några brända Mando Diao-skivor och ett fint kort med världens kärleksförklaring i, jag blev riktigt rörd.
Efter Grey's så låg vi i soffan och tittade på Fråga Olle, varpå jag somnade på Philip's höftben. Det var skönt att sova.

Någon gång vid elva gick han hem i natten, och jag satte mig att ladda upp bilder på bilddagboken och konversera med lite folk. Det var trevligt, men tyvärr medförde det att jag gick och la mig för sent och var helt död idag, typ fräste och snäste åt alla, hade inte gjort min franskaläxa (men jag fick skriva av Carros, tack Jesus) och var allmänt otrevlig. Urgh. Men nu ska jag ta och sätta mig och titta på lite hjärndöd tv samt äta upp kvarvarande B&J.
Peace out.

17 år, stor flicka...

Grattis på födelsedagen, jag!

Urtristessens Hemstad

Nej, alltså nu bor jag i Urtristessens hemstad här. Jag skulle träffa Malin, men hon är sjuk, stackarn. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag funderade på att (hör och häpna) gå ut och springa runt Råstasjön. Men sen kom jag på att jag inte orkar, plus att jag råkar vara jättesnygg, och varför sabba det med träning?
Så istället kollade jag igenom mina gamla anteckningar här på datorn och hittade en massa skräp som jag tänker roa mig med. Jag hittade mina och Martinas gamla grejen om Jakobismen, läs och njut.

" Ave Jakob
Vår jakob, du som är på SFG
Helgat varde ditt namn
låt dina lektioner komma
låt din vilja ske i skolan såsom på fritiden
ge oss idag, våra läxor för dagen som kommer
och förlåt oss för våra skulder
liksom vi har förlåtit dem som står i skuld till oss
och utsätt oss inte för grammatik utan rädda oss från det onda
ditt är riket och makten och äran i evighet, jakobs frid

Det är såhär att jag och min gode vän martina har startat en sekt kring allas vår käre lärare Jakob, en man med fabulöst roliga ögonbryn! sekten heter Salus Per Jakob, alltså hälsa genom Jakob på latin. Mycket genomtänkt.
Men hursomhelst, då är alltså Jakob Update en liten serie där jag och min kära vän Martina skriver om Jakobismen och om allehanda roliga saker som Den Helige (Jakob alltså) gjort på senaste tiden.
Jakob är en rolig prick. Han är lärare i tyska, retorik och engelska på skolan Stockholms Fria Gymnasium, världens bästa skola.


Vi har... högtider!

Kebabdagen:  En dag då alla klär av sig nakna, lägger sig i en stor hög indränkta i sås på ett stort bröd och rullar runt. Som en kebab.
Joyday: Fredagar. (Detta infördes då Den Fullkomlige uttalade orden: "Today is friday, which means... it's JOYDAY! YAY!" Detta hälsades av minivågen.)
Mini-joyday: Tisdagar. Detta infördes av översteprästinnorna som tröst för att det är så långt till joyday annars.
Jakobs födelse: 25 augusti, han är alltså JUNGFRU precis som jag och Martina!
Martina och Linneas födelser: Jag (linnea) den 19 september, Martina den 14 september. SÅ SYNKAT ALLTSÅ! Fester ustpelas under de fem dagarna emellan till vår ära.


Vi haaaaar... TIO BUDORD!
1. Hava inga gudar jämte Jakob.
2. Sätt din tro till ögonbrynen.
3. Sträva efter att vara lika fullkomlig som Jakob.
4. Tro ALDRIG att du är ens hälften så bra som Jakob.
5. Gör en pilgrimsfärd till Tyskland minst en gång i ditt liv, annars är ditt liv förbrukat.
6. Lär dig det av Jakob välsignade språket tyska.
7. Joyday är den bästa dagen på veckan.
8. Skänk alla dina tillgångar till översteprästinnorna (jag och Martina).
9. Lyss till Jakobs ord och inga andra! (du är i behov av översteprästinnorna för att förstå Den Fullkomliges ord.)
10. Helga alla högtider som Jakob instiftat.

Detta är vad som kommer hända med er HEDNINGAR som inte ansluter er till Jakobismen... TA CHANSEN MEDAN DU KAN!!!
När domedagen kommer (ingen vet när) kommer följande utspela sig!
En EVIG grammatiklektion i svenska med Lars samtidigt som någon petar på dig med en spetsig pinne. Du kommer att ha blodiglar under fötterna. Svettiga, tjocka fyllon som dreglar kommer att sitta runt dig som i en trång tunnelbanevagn.
DU FÅR ALDRIG ÄTA KINDER MAXI, KITKAT ELLER GEISHA!!
Du kommer att alltid få vara hungrig och trött men aldrig få sova eller äta.
Du kommer att ha strumpor som halkar ner men aldrig få rätta till dom.
Den Fördömde kommer att sitta bredvid dig med handen på ditt lår.
Ditt hår kommer alltid att vara fett och elektriskt.
Du kommer att ha obekväma underkläder som du aldrig kommer få rätta till.
Alla kommer ha mens. Även killarna.
Det kommer sitta två äckel bakom dig, det ena kommer hosta på dig och det andra kommer att stöna i ditt öra.
Det kommer att vara soligt men du kommer aldrig att få gå ut.
Det kommer att vara obehagligt varmt, och du kommer svettas och det kommer lukta.


JOINA NU ELLER ÅNGRA DIG! "


Haha. Ja, så kan det gå
om man låter mig och Martina gå lösa utan medicinering. Och låter oss ha papper och penna och jobba fritt på en historielektion. Väldigt osmart. Vi borde egentligen inte få sitta bredvid varandra alls. Min humor i kombination med hennes är lika smart som att slänga en tändsticka i en bensindunk när man står i en tunnelbanevagn.
Nu hittade jag en till lista som vi gjort tillsammans, då vår kära vän Nathalie var med också, en lista över saker som hände när vi tre for till Lederhosenland (Tyskland alltså).


Netto (Nathalie), Uscha (Martina) och Alban (jag) på äventyr i Lederhosenland!

Framställt av de tre resekompisarna:
Resans bästa:
- Duckman/ Entmann-sången (en kille som kallas Ankmannen för att han har en sån stor rumpa fick en themesong, samma som till Batman fast man säger Entmann istället.)
- Linnea blev dr. Alban (Martina och jag hade förolämpningsfight, jag kallade henne Carola, hon kallade mig Dr Alban, och sen fick jag heta det.)
- Lederhosenluffaren (Förlorad bror till Munspelsluffaren och Piratluffaren.)
- Att vi inte tappade bort oss i Berlins tunnelbana
- Lim-ea limmade ihop händerna (jag försökte limma mina skor som pajade, och lyckades istället limma ihop mina händer, varpå Martina döpte om mig till Lim-ea)
- Crazy shopping spree of eternal damnation
- TORBJÖRN!
- Brandenburger Tor på natten
- Fernsehturm
- Bajs (alltså personen Bajs, som är samma person som Ankmannen) utanför riksdagshuset XD
- Ankmannens pappa
- Våra sötpök
- Paparazzi
- Rumspolarna
- Nettos skor
- Kinderöverdos
- Mc Café
- Subway
- Söta subwaykillen som var fett otrevlig (men söt)
- Söta subwaykillen som söt, snygg, trevlig OCH pratade flytande, charmig, tysk-engelska
- Vi blev inspanade typ 48334 gånger (kan även vara äckligt...)
- Carrokanalisering
- Ankmannen
- Ankdansen
- Bögporren (HAHAHAHAHA så internt att det inte ens är värt att förklara)
- Glassbaren
- Söta servitrisen som inte kunde engelska
- Billigt smink!
- Söta t-shirtar
- Jugendmode
- Torbjörn (igen)
- Newyorker
- Albans nya skor
- Albans och Uschas nya sovkläder (I look better naked)
- Att driva med Irénée
- Imitationer (Uschas)
- Vandrarhemmet
- När Alban gick i sömnen
- De tyska kineserna
- Graffitin på Alcatraz (vårt hostel) 
- U-bahn & S-bahn
- Flum i köpcentret
- När Uscha skrattade så hon grät
- Allting är lite fräschare
- Manjuice
- Take-it-off (dregel)
- Felix
- Starbucks
- Knark-killarna
- Att vi har lyckats göra oss förstådda på tyska
- Våra fantasifulla synonymer till Tyskland
- Punkadelic
- Flygresan
- Jordgubbar
- Mr Nathalie Sjoeberg (stod det på Nathalies flygbiljett)
- Mrs Linnea Lange/Martina Roll (stod det på Martinas och min.)


 Haha, det var tider det. Vi hade en fantastisk resa, som icke kommer glömmas. Tyvärr så vill ju dom andra små hyndorna åka till Grodlandet (Frankrike) i år och inte till Kinderland, vilket är väldigt synd för jag vill inte åka och hälsa på fransoserna. Vill jag se fransmän så kan jag titta på tv. Men jag vill helst inte hamna på ett ställe där det BARA finns grodätare. Nej tack. Nejmen jag ska försöka övertyga någon att hänga med mig i alla fall... Får väl muta dom, eller, om inget fungerar, köra en gammal klassiker...
"Tycker du att det här basebollträt luktar kloroform?"
"Öh, nej?"
*Donk*
Och sen får jag väl smuggla ombord dom på planet. Eller något. Vad sägs om lite Chuck Norris-skämt nu när vi ändå håller på och hyllar den dåliga humorn?

" Chuck Norris is so fast he can run around the world and hit himself in the back of the head.

Chuck Norris lost his virginity before his father did!

Aliens do exist they are just waiting for Chuck Norris to die before they invade!

Chuck Norris only masurbates to pictures of Chuck Norris.

There are no disabled people, only those who have met Chuck Norris!

If paper beats rock, rock beats scissors, and scissors beats paper, what beats all three? ...Chuck Norris!!!

Chuck Norris doesn't wear a watch, he decides what time it is!

Chuck Norris gave Mona Lisa that smile!
On his birthday Chuck Norris blew out his candels by blinking.

Chuck Norris can touch MC hammer.

Chuck Noris can set a ant on fire with a magnifying glass... at night.

The last time Chuck Norris farted dinosaurs went extint.

When it rains Chuck Norris doesn't ge wet... the water gets Chuck Norrised.
Chuck Norris is not hung like a horse. A horse is hung like Chuck Norris! "


Haha. Ja. Nu har jag roat mig en stund. Nu ska jag gå iväg och göra något konstruktivt.


Same shit, different name

Stulet från Tjuvlyssnat.

Studenterna har fått i uppgift att hitta på nya ord. En av grupperna presenterar sitt ord för läraren.
Kvinnlig student 1: Fopplare!
Lärare: Och vad betyder det?
Kvinnlig student 1: Det är en person som går runt i foppatofflor.
Läraren skriver upp det på whiteboarden.
Manlig student (harklar sig): Idiot kallas det.



Enough said, people!

Segt

Hej alla vänner. Detta är en ytterst seg dag, ty min första lektion börjar 15.40. Det är jävligt av. Hela den här dagen känns så omåttligt tråkig och onödig. Och sen har vi inga lektioner imorgon heller, utan vi har sånadäringa utvecklingssamtal. Mitt är 16.30. Men jag ska i alla fall träffa Malin och vi ska fika och småprata. Det blir mysigt.
Sen på onsdag så fyller jag ju år, och då blir det familjedag för hela slanten. Dvs, vi äter middag ihop och har dessert (det händer inte ofta) och ger Linnea presenter. Philip ska ju vara med också, det är schtek.
Plus att Grey's anatomy börjar då också, så det ska jag titta på.
Annars har jag inga planer denna vecka, förutom kanske i helgen då Martina (som fyllde år förra veckan) ska ha ett smärre partaj för de närmsta, vet ej vilken dag dock men det lär ju visa sig.
Nejmen på det stora hela så känns det som en otroligt onödig vecka på något sätt. Och igår var en relativt kass dag, mest för att jag nästan hela dagen hade en jordens-undergång-känsla. Det kändes verkligen som om någonting hemskt skulle hända. Det var obehagligt. Sen kom pågen min hit ett litet tag, han stannade inte så länge för han skulle tvätta. Men det var mysigt i alla fall.
Jag har ingen jävla aning om vad jag ska göra nu. Ska gå om typ 45 minuter, men jag måste göra nånting medan jag väntar på att det är dags att gå. Jag har redan tittat på Animalplanet, tittat på Buffy, suttit ett bra tag vid datorn och druckit varm choklad. Jag borde plugga tyska för jag har ju förhör, men riktigt så tråkigt har jag nog inte.
Jag fick ett kort av mormor, morfar och Håkan nyss där dom önskade mig grattis på födelsedagen i förtid.
Underbara människor.

Vomera mera!

Okej, 28 Veckor Senare är nu officiellt Sveriges kassaste film. Seriöst. Den var dålig bortom mänsklig uppfattning. Fast den hade ett bra soundtrack, och det är värt mycket. Men den var dålig. Som min far sa, det såg ut som om dom hade filmat den med mobilkameran. Det enda som var bra var början (då jag grinade som en unge samtidigt som jag irriterade mig på idioterna bredvid mig). Jag tänker nu berätta hela första scenen, så ni som har tänkt se den: låt bli att se den. Men om ni absolut vill, så sluta läsa nu. (SPOILERVARNING!)

Första scenen så får vi se ett par, en man och en kvinna som heter Alice och Don, som står i ett mörkt kök och pratar om att dom har väldigt lite mat kvar. Dom pratar om sina barn, Andy och Tammy, som var på skolresa i Manuelland när smittan bröt ut, och är kvar där. Sen sätter dom sig ner att äta med ett gammalt par, en medelålders man som heter Jacob och en ung tjej. När dom sitter där och äter så börjar det bulta på dörren, och en de hör en liten pojke skrika att dom ska släppa in honom. Don försöker få Alice att inte öppna, men eftersom hon saknar sina egna barn så så kan hon inte låta bli. Hon öppnar, och släpper in den lilla pojken, som verkar vara runt sju. De ger sjuåringen mat at äta (som han äter med sina smutsiga händer, ew) och han berättar att de har jagat honom länge, hans föräldrar. När de sitter där så reser unga tjejen på sig, går fram till fönstret och tittar ut genom plankorna som sitter för. Så plötsligt så körs en hand rakt genom fönstret, sliter tag i tjejens arm och rycker ut den och biter i den. Händer kommer överallt och börjar slås igenom fönstren. Unga tjejen blir smittad, och börjar attackera folk. Don tar en kofot och slår ihjäl henne, och några andra zombies som tagit sig in genom fönstret. De andra springer och tar sig till en paniklucka, förutom sjuåringen som fått panik och springer upp på övervåningen. Alice springer efter honom, och Don skriker till henne att låt bli honom.

Samtidigt så flyr det gamla paret och medelåldersmannen in i en lada, och försöker ta sig upp på ett höloft där man kan ta sig ut. Den gamla mannen offrar sig för att hans fru ska få leva, så när han blir uppäten så försöker Jacob dra upp den gamla kvinnan på loftet, men de tar henne, och hon dör. Jacob flyr ut och börjar lossa en motorbåt som ligger nere i floden och väntar på dem om de skulle bli attackerade.

Don springer efter Alice, och hon hittar pojken i en garderob. Don står på ena sidan av ett sovrum, i en dörröppning. En zombie kommer in genom den andra dörren, emellan Don och Alice och pojken.. Alice skriker "DON!". Han smäller igen dörren i ansiktet på henne. Hon skriker. Han kastar sig ut genom fönstret och börjer springa, och zombierna kastar sig efter honom. Han vänder sig om en kort sekund och ser Alice stå i fönstret. Hon skriker hans namn. Och så är hon borta.

Don springer ner till floden och Jacob. De lossar båten tillsammans, men när Jacob ska hoppa i så ramlar han och hamnar i vattnet. Don försöker dra upp honom, men Jacob har blivit biten och är smittad. Don sätter på motorn och gör köttfärs av Jacob. Sen flyr han.

Sen får man se när Dons ungar kommer tillbaka, till den lilla säkerhetszonen på Isle of Dogs där Don är säkerhetschef eller något. Han ljuger såklart när dom frågar vad som hände med mamma.
I alla fall, för att göra en lång historia kort så åker ungarna utanför säkerhetszonen och tillbaka till deras gamla hus, för att hämta lite småsaker. Väl där så hittar dom sin mamma, där hon gömmer sig. Hon är i princip sinnessjuk.

De tar tillbaks henne till zonen, där hon blir undersökt och det konstateras att hon har blivit biten, men hon är inte smittad, hon bara bär på viruset i saliv och blod. Ungarna sätts i karantän. don blir chockad när han hör att Alice lever, och tar sig in till henne. Hon ligger fastspänd i en sjukhusbädd, eftersom hon får panikattacker. Han står vid hennes säng och gråter och säger förlåt, förlåt, jag var rädd. Hon säger "Jag älskar dig." Han kysser henne. Och blir smittad.

Så han dödar henne. Och sprider smittan i zonen. Men på något mystiskt sätt verkar han ha minnen trots att han är zombie, så när han ser sina barn så försöker han döda dom, och inte bara döda lite allmänt som dom andra. Han jagar dem genom hela filmen, och en kvinnlig läkare som heter Scarlet samt en krypskytt vid namn Doyle försöker få ut barnen, eftersom de kan ha samma blod som sin mamma, och isåfall kanske man kan göra ett botemedel eller åtminstone immunitet av det. I början av deras flykt är det lite fler folk med, men de dör. Krypskytten har en polare i helikopter som han hela tiden försöker komma till för att de ska kunna ta sig därifrån.

Doyle dör när han skjuter på deras bil på väg till ett stadium där helikoptermannen ska vara. Han blir gasad, och sen grillad av några soldater med eldkastare.
Scarlet, Tammy och Andy tar sig ner i tunnelbanan för att det ska gå snabbare att ta sig till stadiumet. Väl där nere är det kolmörkt, och bara Scarlet kan se eftersom hon har mörkersikte på sitt gevär. Men hon blir attackerad från sidan, av Don som gömt sig där nere.

Tammy och Andy kommer ifrån varandra. Don jagar Andy, och biter honom. Tammy skjuter sin pappa när hon ser honom stå och äta på hennes lillebror. Pappan dör. Andy blir en smittbärare. De tar sig till stadiumet, och blir tagna därifrån, till Frankrike.

Och där sprider Andy smittan. Det sista man får se är zombies som springer från Eiffeltornet. Den var lite sorglig liksom, typ "hej, vi har överlevt apokalypsen och fått tillbaka vår pappa, och OJ nu fick vi tilbaka mamma också, men nej nu dödar pappa mamma, trycker ut hennes ögon och äter upp hennes huvud! Nu springer vi och pappa försöker döda oss, OJ nu äter pappa lillebror, nu dödar vi pappa och sticker till Frankrike och dödar lite fransoser!". Så kasst. (SPOILERVARNING SLUT!)

Jaja. Iaf. I fredags så var fågelskådningen inte så kass, vi hade ganska kul även om det var lite kallt. Vi var stövelklassen, alla hade stövlar utom Elin. Martina var sjuk, tråkigt nog, för det var hennes födelsedag och allt. Men vi ringde henne sen när vi skulle åka hem och grattade henne. Iaf. Hela skolan gick ju såklart av fel också, så vi fick gena över en massa golfbanor för att komma rätt.

Vi skulle först gå på tipspromenad och artsamling, alltså hitta så många arter av växter och djur som vi kunde hitta. Min grupp hade flest, 56 stycken. Sen skulle vi ha en gående föreläsning, det var rätt så skönt. 
Sen åkte vi hem, ungefär sextio ungdomar på en buss. Busschaffisen hatade oss, eftersom vi bara trängde oss på när han sa "alla får inte plats", och vi skrek "men vi kan ju inte stå här i två timmar!" och tryckte på bara. Lite trångt var det. Men som tur var så skulle vi inte åka så länge.  

Carro och jag åkte hem till henne och hoppade studsmatta. Sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning inför kvällen. Men schemat blev lite ruckat, så efter ett tag så var Marina, Carro och Saffe hemma hos mig och åt paj. Sen skjutsade pappa oss till Solna Station och så åkte vi till Patrik. Jag och Jeanine gick för att möta Den Ultimata Mannen och köpa öl. Sen drog vi till Patrik och de andra.

Alex och Sebastian dök upp efter ett tag. VI kollade lite på tv, rökte pipa och hade det allmänt bra i ett par timmar.
Carro och Saffe är numera ett officiellt par, de bestämde det då. Grattis!
Någon gång vid halv ett så drog Alex, jag och Sebastian hemåt med tuben. Vi gick av i sumpan, och Alex och jag drog hem till mig. Det var mysigt, han är väldigt lätt att sova bredvid till skillnad från vissa andra som jag har sovit med. Dom var mera knuffiga och buffiga och ville nog egentligen helst sova ensamma eller vad man ska säga, medan Alex anpassade sig väldigt lätt. Vi fick plats väldigt bra med tanke på att min säng bara är gjord för en person.

Vi gick upp vid fyra nån gång, mest för att det var väldigt svårt att slappna av när min pappa ligger precis utanför min olåsta dörr och lägger golv. Alex stack hem, jag pratade i telefon med Andrea och sen gick jag och pappa på bio.
När jag kom hem pratade jag först med Philip i telefon tills hans mamma krävde att han skulle lägga på, och sen pratade jag med Adam. Sen sov jag.

Idag ska jag först plugga, och sen kommer Alex hit. Kul att jag kan sova hur länge jag vill imorgon, för jag har bara en lektion och den börjar 15.40. Kasst, men skönt.
Puss på er. 


Citat:
Carro: "Skriv upp att vi såg såna där stora fåglar utan vingar, vad heter dom? Just det. Hästar."


Philip:
"Du kan få en tandborste av mig i födelsedagspresent, och en kondom som det står 'TURK' på."


Jag: "Jamen jag fick ju som jag ville, alla dog ju, till och med fransmännen!"


Lama.

Hade trevligt igår trots fågelskådning, det var skoj med tjejerna och ja, det sög inte så mycket hästkuk som jag hade väntat mig. På kvällen var det pipa, även det var trevligt, och Carro och Saffe är numera officiellt ihop. Grattis.
Efteråt sov Alex hos mig, vi gick upp ungefär fyra. Mysigt. Berättar mer sen, ska på bio nu och se 28 veckor senare med farsan. Puss på er.

Hapi Djus, mihihiihihihi

Argh. Jag är trött som ett as. Har skolkat från franskan och datakunskapen idag, jag och Carro inbillade oss att vi var sjuka och satt istället och tittade på Eurotrip och åt godis hemma hos mig. Det var mysigt.
Igår var jag med Philip, vi hade som vanligt askul, vi såg Parfymen på film och fikade på Rixvideo. Älskar den pojken, han är en sann vän. Och min bror som jag ej delar gener med, men det känns fan som om han är min lillebror på riktigt.
Amanda den lilla slampan skickade såklart med en lapp till Philip (eftersom hon typ vill adoptera honom, dom är sjukt lika, det är kusligt) som egentligen inte innehöll någonting förutom typ ett hej och ett påstående att Alex är turk (Vilket han inte ÄR era fittor!). Men vafan, jag gillar henne ändå, även om hon är ett litet freak.
Jag borde egentligen ringa både Andrea och Adam, men jag är fan för trött för det. det enda jag har ork till är väl att kravla mig till sängen inom kort.
Jag ska ju fan fågelskåda imorgon också. Kommer se ut som en hippie. Men det är rätt okej, lär ju inte vara så seriöst, och jag och tjejerna kommer väl fjanta runt i skogen som små trädkramare. Och jag har fått lov att låna digitalkameran av mina föräldrar så att jag kan ta kort på allt. Mysigt.
Jag ska ha regnbågsfärgade stövlar. Sexigt värre.
Sen på kvällen så ska vi, pipapacket, dra hem till Patrik och roeka. Sen ska pojken min sova hos mig. Mysigt värre.
På lördag ska jag och Malin titta på film och bli feta. Härligt.
Och på söndag ska jag plugga och plugga. Och kanske plugga lite också. Gud vad skoj.

image7


Es ist nicht dick geschkillt!

Idag har varit en seg dag. Kom såklart för sent till första lektionen (naturkunskap), för jag hade högklackat på mig och då kan man inte springa till bussen. Men jag fick komma in ändå. Lektionen var måttligt intressant, jag satt mest och försökte komma på vad jag ska ha på mig imorgon. Det var jobbigt. Nästan hela dagen har jag gått runt och typ stirrat tomt och sen skrikit "HERREGUD VAD SKA JAG HA PÅ MIG?!" I tid och otid. Lagom smart. Som tur var så hade vi håltimme i fyra och en halv timme, så det gjorde inget att jag fick ryck. Lyckades avhålla mig från att skrika på tyskan i alla fall.

Under håltimmen så hängde jag, Carro och Amanda på Coop ett bra tag, för där var det varmt, och det regnade ute, så vi pallade inte gå tillbaka. Nya hängstället, Coop. Nej, usch.

Tyskan var okej, jag ville helst gå hem så jag var inte så på. Vi lekte Jakobs favoritlek, när han har små lappar med frågor på som han drar och sen ska vi skrika ut svaren, och hinner man först så får man poäng. Det är bara Jakob som tycker att det är kul. Jag kom tvåa.

Sen drog jag hem, gjorde typ inget, sov lite i gästrummet medans jag väntade på maten. Sen åt vi, jag åt typ inget för jag var inte hungrig. Sen tog Marina och jag en promenad, vi gick runt ett varv runt Lötsjön och två varv runt Råstasjön och pratade. Det var mysigt, jag har ju inte träffat henne på typ två veckor så det var kul att träffa henne. Skönt med lite motion och lite frisk luft iaf.

Nu sitter jag här, pratar med Alex och Adam, och har armbågen på tyskaboken som jag vet att jag borde öppna och läsa i, men jag ids inte. Det är så SEGT med tyskaglosor. Es ist nicht dick geschkillt! Nicht!

"Det är jag som är retarn!"

Ännu en helg har kommit och gått, och Linnea är nöjd som en fet unge med choklad. Fredagen var trevlig. Jag var sjuk, och tappade rösten någon gång vid elva och lät sen som en knarkare som rökt fyrtio cigaretter om dan i femton år. I alla fall. Saffe kom först, vid halv nio, och vi cyklade iväg till Ica Maxi och köpte läsk. Eller Saffe skjutsade mig, och min rumpa blev totalt perforerad och misshandlad, och jag var i ett stort behov av en rumptransplantation när vi väl anlände till Ica. Så när vi cyklade därifrån så tog jag Saffes jacka och min jacka och gjorde en kudde. Men den blev så toppig, att jag började halka neråt så fort jag satt mig. Så efter ett tag så satt jag och höll mig fast enast genom att knipa ihop låren av bara satan.

Sen kom Carro, vid nio, och vi började titta på Hostel. Sen kom Sebastian med två av sina estetvänner, Alex och Joel. Alex har jag träffat tidigare när Sebastian tog med honom på pipa hos Chrille en gång, och jag blev glad när jag hörde att han skulle komma eftersom han är mumsig utav bara satan.

I alla fall. Sebastian med estetvänner satte sig på balkongen och rökte pipa och drack öl. När Hostel var slut, så hade min röst gått åt helvete. Vi gick ut och satte oss på balkongen och hängde, tills jag var tvungen att gå på toa och reste mig. Genast snodde Alex min plats. Jag väste fram något i stil med "jag ska sitta där när jag kommer tillbaka!", och gick iväg och gick på toa. När jag kommer tillbaka, så sitter han ju såklart kvar på min plats. Jag väser "flytta på dig!" han säger "nej.", jag svarar "alltså jag ska sitta där! Jag sätter mig på dig!" han säger  "Men gör det då!". Så jag sätter mig på honom, och han låser sina armar runt min midja. Min dimmiga, halvfebriga hjärna tänker "Jahapp", och så vrider jag lite på huvudet och ser Saffe och Carro sitta och hångla i ett hörn.  
Jag börjar smsa med Martina, och vi kommer överens om att mobba henne till döds nästa dag.

Jag och Alex sitter och småpratar, och ju mer jag slappnar av , ju längre ner glider jag och till slut ligger jag med huvudet på hans axel. Jag sitter och kastar onda blickar på Saffe och Carro när han säger nånting, och jag vrider på huvudet för att säga "va?" när han plötsligt trycker sina läppar mot mina och i princip tacklar omkull mig på golvet, på Saffe och Carro. Saffe och Carro flyr fältet, och detsamma gör Sebastian och hans estetvän. Alex och jag låg och hånglade ett bra tag. Sen gick Saffe hem, och Alex sov över i gästrummet.

Jag sov dåligt, eftersom jag var sjuk, och när Carro gick upp vid åtta och sen åkte vid nio, kunde inte jag somna om utan flängde runt och städade och bakade muffins och hade mig. Jag duschade och satte mig i soffan med en kopp te och tittade på Scrubs, när dörren till gästrummet öppnas och Alex kliver ut, med täcket om sig, världens jäkla knullrufs samt en min som sa "what the fuck did I do last night?". Han kastar en blick på mig, säger hej, tittar på tvn, säger "Är det Scrubs?" och glider ner i soffan bredvid mig.

Vi ägnar åtskilliga timmar åt psykadeliskt hångel i soffan med Top Model i bakgrunden (vi kunde inte hitta kontrollen), tills Alex traskar iväg nån gång vid tjugo i fem. Vid det laget har jag ungefär trettio minuter på mig att göra mig i ordning till Carros inflyttningsfest. Jag kastar mig in i duschen, sminkar mig, slänger på mig kläderna och skuttar iväg till bussen. Jag hinner precis till bussen, sätter mig på den och försöker läsa min bok. Men jag somnar, och sover nästan hela vägen till Carro.

Väl där går jag av, och går såklart åt fel håll. Men finner mig ganska snabbt, och letar mig tillbaka till busshållplatsen där Amanda väntar på mig, hon blev utskickad av Carro eftersom hon redan förutspått att jag skulle gå åt fel håll. Vi går till Carro tillsammans, hos Carro kramas jag med alla, får välkomstdrink och hälsar på Carros kompisar från Rissne. Vi äter en episk middag bestående av lasagne och en smaskig chokladkaka. Vi sjunger karaoke och skvallrar om gårdagen. Sen dansar vi psykadeliskt, spelar biljard och gör en massa roligt. Strax innan tolv skiljs vi och jag och Carros Rissnevänner går till bussen tillsammans. Vid det laget ösregnade det, och jag fick dela paraply med Jenny. Vi åker buss tillsammans, de går av vid Rissne. Jag pratar med mamma hela vägen hem. Väl hemma värmer jag värmepåsen och däckar i min säng, och sover drömlöst tills klockan tio, somnar om och vaknar igen vid tolv. Går då upp, städar hela lägenheten, och spenderar sedan resten av dagen med att titta på film i soffan.

Nu ska jag sova. Godnatt.



Citat:
Carro: "Men det var inte mitt fel! Jag drunknade i hans ögon och han var tvungen att göra munmotmun-metoden på mig!"

Jag: "Jag har inget undermedvetna, jag har min inre Benjamin Syrsa."
Philip: "Jag har mitt inre glassparadis. Är jag ledsen så smälter glassen. Är jag arg så är den dubbelfryst. Är jag lycklig så är den sådär perfekt."


HAHA

HAHA jag är på tjuvlyssnat! Eller det skulle vara jag om jag bodde i Uppsala.

Ingenting är omöjligt, olika saker kräver bara olika mycket planering
Centralstationen, Uppsala
Det är fredagkväll och två kraftigt berusade tjejer ~18 vinglar av en buss. De stöjder sig mot varandra för att hålla sig upprätta.

Tjej 1: Alltså, hallå, tänk om vi inte kommer in.
Tjej 2: Men hallå, vaddå liksom?
Tjej 1: Alltså, hallå, vi är faktiskt inte tjugo!
Tjej 2: Alltså hallå! Jag är fett snygg, du ser ut som en slampa och Linnea lovade faktiskt att knulla med vakten!

Jag är hel

Jag letade just igenom mina gamla historier och saker som jag har skrivi, jag var på jakt efter nånting att skriva lite på nu när jag ändå känner för det. Då hittade jag den här texten, om Johan, som jag skrev den 22 september förra året. Min första, riktiga kyss heter den, och den läste jag samtidigt som jag lyssnade på Googoodolls låt "Iris", som var vår låt.


 "Jag träffade Johan på en avskedsgrillfest för min vän Andrea som skulle flytta till en internatskola i Skåne veckan efter. Jag minns att jag tyckte att han verkade trevlig sen första stund, om än inte sådär supersnygg. Jag tittade mer på en annan jättesnygg kille med blont hår och blå ögon som jag nu inte ens kommer ihåg vad han heter. Hursomhelst så började jag och Johan prata med varann bara av en slump, när vi upptäckte att Andrea hade glömt bestick och stekspade till köttet och alla retades med henne. Alla människor som kom på grillfesten var beväpnade med paraplyer.


Jag hamnade bredvid Johan
när Andrea tjafsade med Jeanine om bästa sättet att ta sig över bäcken till andra sidan. Jag sa något skämtsamt om att dom borde ha paraplyfight, mest för mig själv, men Johan hörde mig och tyckte att det var roligt. Vi började skämta om att vi dela upp oss i två sidor och ha paraplykrig ute på ängen. Sen pratade vi inte på ett par timmar.


Men sen så hamnade han bredvid mig när vi rökte vattenpipa, och vi började prata om Rammstein och musik vi tyckte om, och sedan om nån sorts parodier på sagan om ringen som man kunde se på YouTube, och sen om Foamy, och då satt vi och citerade honom och hans mest kända citat. Det var roligt, och jag minns att jag tyckte att han var schysst. Dock tyckte jag att han skrattade väldigt roligt; han liksom kastade bak huvudet och garvade ashögt, vilket jag tyckte var skitkul.


Jag har länge haft som vana att säga "du få en guldstjärna för det" om någon gör något som jag gillar, typ som man fick på lågstadiet. Och så sa jag till Johan att han fick en guldstjärna för något, och han undrade vad man fick för det. Då hittade jag på att när man hade tre guldstjärnor så fick man en kram, sex guldstjärnor en kram och en puss, osv. Det uppmärksammade han och sa att då fick han jobba hårt då. Jag fattade aldrig att han faktiskt flörtade med mig då.


När kvällen var över
tänkte jag inte så mycket på honom alls.


Sen var han med på en av våra pipkvällar, och han visade tydligt intresse för mig. Vi kramades en massa hela tiden och han satt bredvid mig hela kvällen. Jag tyckte om att få uppmärksamhet, och även att bli sedd på som en tjej liksom, istället för bara en kompis. Fast först förstod jag inget alls, utan tänkte bara "vad fan vill killen?".

Sedan var han med på en filmkväll hemma hos mig. Vi hade flörtat en del via MSN innan, och jag hade sagt att jag tänkte inta honom och ligga på hans bröstkorg, och han sa att han inte hade något emot det. Då hade han fyra guldstjärnor.


Strax innan dom skulle komma pratade jag med Marina i telefon, och hon sa "ta inte Johan ifrån mig". Jag blev arg och sårad, och trodde att jag hade feltolkat allting och att han egentligen inte var intresserad av mig, utan Marina; sådär som det alltid har varit förut, fast med andra kompisar. Jag var ledsen och lite avig gentemot Johan när dom kom. Men sen släppte det när vi tittade på House of Wax och alla gosade ner sig i en stor hög i min soffa.

På den filmkvällen, första gången då Andrea kommit hem över helgen, så låg jag med huvudet på hans bröstkorg, och med handen i hans. Han satt med armen runt mig och smekte mig på axeln, sniffade på mitt hår och smekte min hand. Det var sjukt mysigt. När han var tvungen att gå gav han mig en kram som kändes som om den varade i timmar. Precis när jag skulle stänga dörren gav han mig en blick som var som varm kola, och jag bara smälte. När jag satte mig i soffan igen så log alla mina kompisar mot mig med sånadäringa åhå-linnea-grattis-gumman-miner. Saffe höll min hand ett tag; hans sätt att säga grattis till mig.


Dagen efter hade vi pipkväll, och då var han också där. Jag höll på att bli sjuk och hade en stor fleece-filt med mig som jag satt och värmde mig med. Johan satt bredvid mig, med armen om mig och handen i min. Vi satt liksom och kramades och kände på varandra hela kvällen. Jag kysste honom på halsen några gånger och tyckte att det var väldigt roligt när luften verkade fastna i halsen på honom. Hans kompis Patrik hade också följt med. Dom båda bor i Bergshamra, och Patrik skulle ha match dagen efter. Dom borde ha tagit bussen, men Johan ville inte. Så det slutade med att alla droppade av lite då och då tills det bara var jag, Johan, Patrik och Sebastian kvar. Ingen hade hemmatid, och det slutade med att jag tvingade dom allihop att följa mig hem vid typ två-tiden. Hela vägen dit höll Johan min hand. När vi skulle säga hejdå så kramades vi återigen i cirka hundrafemtio år, och Patrik fick typ damp på oss. När jag ställde mig på tå för att pussa honom på kinden så vred han på huvudet och det blev någon sorts halv-muns-puss istället. Dock räknar jag inte det som en första kyss.


Sen, den 20de september, dagen efter min födelsedag, träffades jag och Johan ensamma för första gången. Vi gick hem till honom, och satte oss framför datorn. Jag hade räknat med att det skulle hända något och hade klätt mig så fint som möjligt. Jag var inte säker på hur jag kände för honom, och tänkte att jag bara skulle se hur det kändes att vara ensam med honom. Det kändes helt okej, vi tittade på roliga filmklipp på hans dator. Något som störde mig var att han inte rörde mig överhuvudtaget. Jag kände mig irriterad och sårad, och tänkte att kanske tycker han inte om mig i alla fall. Jag smsade Carro och rapporterade att det inte gick något bra, och sen kom han tillbaka från att ha ätit.


Enda orsaken till att det hände något var att jag var framfusig och la handen på hans ben. Jag kände mig som en total idiot, liksom "lalala, här sitter jag och tafsar på dig, lalala". Men sen fick jag gensvar genom att han la handen ovanpå min. Så vi satt och höll handen, vilket var mysigt.

Jag hade sagt till mamma att jag skulle vara hemma vid sju. Vi tog reda på busstiden och när vi borde gå. Men så tittade vi på något filmklipp som var väldigt roligt, och ett blev flera, och så plötsligt hade jag missat min buss. Jag sa att det inte spelade någon roll och så tittade vi på lite fler filmklipp. Vid typ halv åtta var jag tvungen att gå, och vi gick ner till busshållplatsen. Så precis när vi kommer mot busshållplatsen ser jag min buss och vänder mig om för att krama honom - och bussen bara kör förbi!


Vi skrattar, tittar när nästa buss går och sätter oss ner för att vänta. Jag gnäller lite över hur kallt det är och han lägger armen om mig och håller om mig. Vi väntar så i en kvart, och ser bussen närma sig. Vi ställer oss upp - och bussjäveln kör förbi oss igen!


 Då blev jag irriterad och bestämde att vi skulle gå till tunnelbanan istället så att jag kom hem någon gång. Vi går mot tunnelbanan, denna gång hand i hand. Mobilen ringer och det är Andrea som vill prata. Jag pratar en kort stund och säger att jag ringer henne sen för att jag var med Johan och det var oartigt, varpå hon vill prata med Johan. Johan och Andrea pratar hela vägen ner i tunnelbanan, vilket inte var långt. Väl där lägger han på, och vi ser att det är nio minuter tills mitt tåg går. Vi står och kramas ett tag, jag med mina läppar mot hans hals. Jag börjar kyssa honom på halsen, och han säger något i stil med "smakar det gott?" och jag svarar "mmmm". Han är precis ett huvud längre än mig och när jag står rakt räcker jag precis till hans haka. När jag står så så tittar jag upp. En mättad tystnad uppstår, och jag ska precis pipa fram ett kvävt "hej" när han böjer sig ner och trycker sina läppar lätt mot mina. Det var en väldigt oskyldig kyss, en förfrågan. När han drog sig tillbaka svarade jag med att ställa mig på tå och kyssa honom. Först tyckte jag att det kändes konstigt, sen var det bara mysigt. Vi kysste varandra en stund, och så ramlar min väska ner från min axel och ner på min arm, varpå jag släpper det tunga fanskapet på marken. Johan log mot mina läppar.


Sen begravde jag mitt huvud i hans axel, och han sitt i min. Jag noterar att det finns en bänk lite längre bort, och säger det till honom. Vi går bort dit och sätter oss. Då har jag redan missat mitt tåg. Så fort jag har satt mig så kysser han mig igen, och jag placerar en hand på hans kind.


Det kändes som om vi kysstes i år, men egentligen så var det kanske bara tjugo minuter. Gubbarna båset satt och glodde på oss och skrattade, dom hade nog trevligt dom också, men inte bemärkelsevis lika trevligt som jag hade.

Efter ett tag ringde min pappa och var väldigt arg, för vi det laget var klockan halv nio och jag skulle ha varit hemma för länge sen. Efter att ha ägnat en stund till att försöka lugna ner min far och ha lovat att ta nästa tåg, så lägger jag på och kastar mig återigen in i kyssandet.


Efter en stund blir vi tvungna att skiljas åt, jag betalar i kassan till dom flinande gubbarna, ger Johan en sista kyss och en lång blick, och åker sen ner för rulltrappan. Mina knän var som gelé och jag kunde inte sluta le. Jag smsade till både Carro och Andrea med ett "JAG HAR HÅNGLAT I TUNNELBANAN".  "


Dock så... känns det inte så hemskt. Jag fällde några tårar, men jag saknar honom inte. Ärligt talat saknar jag hans hund mer än jag saknar honom, och hans farsa var asrolig. Men jag saknar inte Johan. Jag har inte gråtit över honom på så länge, att det nästan känns konstigt. Det känns som igår som vi stod utanför Solna Centrum när han sa att han inte älskade mig längre. Nu när jag tänker på det, så gråter jag bara för mig själv, och det jag har fått genomlida sen dess. Men inte för oss, vårt förhållande. Alls. Jag saknar honom inte. Jag gråter därför att han gjorde illa mig mer än någon annan någonsin har gjort, men inte för att jag vill ha tillbaks honom.

Jag kan numera prata om honom utan att känna magen dra ihop sig till en boll. Jag kan berätta saker som vi gjort tillsammans och skratta. Jag kan tänka på honom utan att gråta. Jag kan tänka på andra killar utan att känna mig skyldig.

Jag gjorde många misstag efter att han lämnat mig. Sorg gör en människa svag och omdömeslös. Och det var precis vad jag var. Men jag ångrar inte nånting. Jag ångrar inte att jag skolkade mycket i skolan för att jag inte orkade vara nånstans förutom hemma i soffan med några säsonger med Family Guy. Jag ångrar inte att jag involverade mig med Ludde. Jag ångrar inte att jag grät varje dag i fem veckor efter att han gått sin väg. Jag ångrar inte att jag inte åt ordentligt på fyra månader. Jag ångrar inte att jag försummade läxor och vänner, jag ångrar inte ett jävla dugg. För allt det som jag gjorde, det behövde jag. Om jag skulle bli tillsammans med någon nu, och det skulle ta slut... då skulle jag veta hur man ska göra och vad man ska låta bli. Jag skulle veta vad som är bra och vad som är dåligt.

Uppfatta mig inte fel, jag skulle inte tveka en sekund att sparka honom så hårt jag kan om jag skulle träffa honom.
Men jag tror nog att jag är klar nu, med sorgen. Det är över nu. Jag är klar. Jag är hel.

image6

Jag är hel.


Ne le dis pas personne

Fuck vad trött jag är. För trött. Jag borde sova, men det innebär att jag måste resa mig upp, stänga av datorn, klä av mig och lägga mig i sängen, vilket är alldeles för ansträngande. Min ork sträcker sig ungefär till att ramla av stolen och sen kanske försöka tillkalla hjälp med hjälp av morsekod, alltså att ligga och knacka i golvet. Det kan ge er en ganska exakt bild av hur trött jag är.
Detta har varit en allmänt dålig vecka i grund och botten, med få trevliga saker.
För det första så har jag PMS, vilket gör allting hundraåttionio gånger värre än dom redan är.
För det andra så har jag konstiga utslag/eksem på båda kinderna. Dom syns inte jättemycket, men dom kliar och gör så att jag känner mig fulare än jag är, och så bidrar ju PMSet med den lilla bonusen att jag känner mig som en strandad val.
För det tredje så har jag idrottsdag imorgon. Friidrott. Det säger allt. Men för er som inte vet: jag hatar friidrott bortom mänsklig uppfattning. Jag hoppar till exempel inte höjdhopp. Senast jag gjorde det så knäckte jag pinnen. Det var i slutet av sjuan. Fyra år har jag undvikit det, och ta mig fan om jag tänker börja med den skiten igen!
För det fjärde så har jag haft en dispyt med en person denna vecka. Inte kul. Och detta innan frukost. Inte rekommenderat.
För det femte så sov jag på två lektioner idag. Och det roliga är ju att jag hade bara två lektioner idag. Suck. Bra betyg, jorå.
Jaja. Nejmen det har inte bara varit piss. Idag var jag på bio med franskagruppen, jag och Malin hade askul. Filmen hette "Ne le dit pas personne" , och var trés bien som grodfolket skulle säga. Höjdpunkten var förstås att umgås med Malin. Älskar den flickan. <3
Sen ser jag fram emot, dels att ha film kombinerad pipakväll hemma hos mig på fredag med packet, det är ju alltid kul. Sen har ju Carro sin födelsedagsfest på lördag, det ska också bli askul för då ska jag få träffa hennes andra kompisar också. Då ska jag ha på mig min fina lila glittriga klänning som är urringad ner till frukosten och som man knappt kan sitta i, för den har jag knappt använt. Den samt mina höga svarta skor med glitter på. Fett bra.
Nu ska jag i alla fall sova, tänkte jag, om jag lyckas uppbringa tillräckligt mycket ork för att flytta min valkropp till sängen.
Au revoir, mes amis! <3

image5
Malin, min lilla bullf <3


The Truth

So here we are.

We are alone.

There's weight on your mind,

 and I want to know the truth,

 if this Is how you feel.

Say it to me

if this was ever real.


I want the truth from you.

Give me the truth,

even if it hurts me.

I want the truth from you.

Give me the truth even if it hurts me.

I want the truth.


So this is you.

You're talking to me.

You found a million ways to let me down

so I'm not hurt when your not around.

I was blind, but now I see,

this is how you feel.

Just say it to me if this was ever real.

I want the truth from you.

Give me the truth,

even if it hurts me.

I want the truth from you.

Give me truth even if it hurts me.

I know that this will break me.

I know that this might make me cry.

You gotta say what's on your mind,

on your mind.

I know this will hurt me and break my heart and soul inside.

I don't wanna live this lie.


I want the truth from you.

Give me truth,

even if it hurts me.

I want the truth from you.

Give me the truth,

even if it hurts.

I don't care no more, no.

Just give me the truth.

Give me the truth

cause I don't care no more.

Give me the truth cause

I don't care no more, no.

Just give me the truth.

Give me the truth.

Give me the truth.

Give me the truth.

Give me the truth 'cause I don't care no more, no.


Citat från min famösa fader

Pappa: "Alltså, de där filmstjärnetjejernas läppar. Det enda som förhindrar att läpparna inte går runt huvudet är att öronen sitter i vägen!"

Citat från förra veckan som jag glömde skriva

Jag: "Är du en anka?"
Carro: "Kvacketi-kvacketi-kvack-kvack!"
Jag: "Vad gulligt, det lät som om du försökte steppa med din mun!"

Jag: "Killar är ju lite mer, ni vet, höhöhö tuttar, höhöhömoped, liksom."
Martina: "Höhöhö, fitta, höhöhö..."
Therese: "Höhöhö, KEX, höhöhö"

(Efter långt prat om romantiken, medeltiden och en massa annat skräp.)
Läraren i svenska: "Vad kallas den tidsepok som vi lever i NU då?"
Jag: "Tristessen."

Citat av The Lord of Eternal Damnation and Impending DOOM

Jag: "Jag läser på bikten punkt nu"
Adam: "En dikt om en gnu?"

Helg of the Eternal Dragonflame

Damn vilken helg jag har haft. Jag har gjort massa saker.
Fredagen var trevlig. I skolan var det som vanligt segt som sirap, fast inte lika gott. Jag utnämnde det till den internationella Mobba-Martina-dagen. Så jag terroriserade henne i princip hela tiden. Det var askul. Jag skrev PENIS på hennes axel, muahahahhahaha! Fast hon hämnades gruvligt sen, men jag kommer till det.
I alla fall. Jag drog hem och flaxade runt i mitt hem, var glad och nervös för Basses födelsedagsfest. Jag åt ingen middag, men jag gav Carro lite paj. Jag bakade kladdkaka, och sen skjutsade pappa oss till Stocksund. Episkt.
Vi flängde runt lite, dansade lite, fixade med pipan och kollade på Beavis & Butthead. Fett skoj. Oscar var där också, det var kul, honom ser man ju inte ofta. Jävlar alltså vad långt hår den killen har!
Sen kom drickat fram, massa öl och cider. Och så kladdkaka! Jag bakade en och Andrea en, min vad populärast och tog slut på en fjärdedels sekund. Vi hade grön grädde till, fett skoj. Det stod "Grattis Basse!" med vit glasyr på Andreas kaka, och det första Basse sa när han såg den var "VEM har satsat  på min kaka?" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAH det såg verkligen ut som det!
Vi, Carro, Marina, Andrea och jag (samt Alle som kollade på) lekte bodyshots och slickade grädde från varandra. Porrigt.
Vi fixade pipan och började röka, och dricka som svin. Jag blev ganska paekkhert, som vi säger i mer civiliserade kretsar. Med andra ord; jag var full som ett svin. Men jag sluddrar inte när jag är påverkad, och jag kan tänka som vanligt och använder fortfarande lika komplicerade ord, men kroppen lyder inte. Jag ramlade typ fram, och jag tror att jag trillade av toaletten fyra gånger. Och det var lika kul varenda gång.
Dock har jag nu en massa blåmärken och smårsår som jag inte har en aning om när jag fått dom. Och jag fick fetaste stickan i foten, som jag fick ut för typ tre timmar sen. Det sög.
Sen blev det lite för mycket dricka för mig.
Och just då satt jag inne på toan och grät tillsammans med Jeanine och Marina, som både var underbara och tog hand om mig. Jag skämdes, jag vill inte vara hon som grinar varenda fest! Så nästa gång, om det nu blir en sån, för det var inte en sån jävla hit att vara påverkad kan jag tala om, så ska jag inte gråta har jag bestämt. För det suger.
Nejmen åter till ämnet. Sebastian somnade i soffan nån gång vid två, då ritade vi på honom. Jag skrev "SATS" i pannan på honom. Fan vad det var kul alltså.
Sen satt jag och tittade på Chrille och Carro när dom förde en msnkonversation på Carros ben. Jag stötte på Oscar, och vi traskade upp en våning och satte oss på balkongen och rökte pipa. Det var jävligt soft. Vid fyra nån gång skulle vi sova, jag fick låna en t-shirt och kalsonger av Chrille, och dom sov jag i. Jag och Carro skulle sova i vad jag döpte till Satssoffan, men jag pallade inte sova där. Jag kunde inte sova. Vid det laget var jag i princip nykter. Jag pratade i telefon med Adam tills typ halv fem. Jag hade fetångest, men som den underbara människa han är så gjorde han så att jag kände mig mycket bättre.
Sen skulle jag sova igen, och eftersom jag inte ville sova i satssoffan så gick jag och hämtade min filt och gick och la mig i samma rum som Sebastian, i soffan mittemot honom. Den var inte skön. Jag blev väckt av att Patrik stod och kollade på mig, och jag tror till och med att han petade på mig, och då ryckte jag till som in i helvete. Så fort folk böjer sig över mig när jag sover så vaknar jag, eftersom jag är så van att min syster böjer sig över mig och tar kort på mig när jag sover, och det hatar jag.
Dom spelade Guitarhero, och jag slumrade lite. Sen gick jag upp och duschade, och tamejfan, jag var grön på magen av grädden. Mysigt värre. Sen städade vi, och drog hemåt. Jag åkte med Carro till pendeltåget i Sumpan, och sen drog jag hem till mig och bytte kläder. Sen mötte jag Jeanine och Marina för bakislunch på Donken, fast jag var inte bakis, jag var bara jävligt trött och hade typ vätskebrist.
Sen åkte jag till Viksjö för att träffa Denise och Martina. Vi hängde ett tag hemma hos Martina, sen drog vi till något fält och mötte Malin och Carro. Det var Viksjödagen, som typ innebär att det är nöjesfält och grejer. Relativt kul. Martina stod vid en av attraktionerna som hette "Shooting" med sin fotbollsklubb. Det var ett plank med fem hål i, som alla hade olika poäng. Sen skulle man skjuta i hålen, och beroende på hur mycket poäng man fick så vann man något. Vi tittade på ett tag, sen gled vi runt lite. Och jag red på en elektrisk tjur! Det var askul! Fast jag ramlade av efter 21 sekunder, för tjuren var för hal. Det hade varit lättare om jag hade haft kjol eller shorts, för då hade jag kunnat typ... klibba fast vi den. Men det var kul i alla fall! Helena var där också, Malins kompis som precis har börjat på SFG. Hon hade färgat sitt hår illrött, det var skitfint! Apropå det så måste jag få bilderna av henne.
I alla fall. Malin stötte på en fd kompis, och pratade lite med henne. Vi räddade henne, och skuttade iväg till Ica för att handla mat. Helena och Carro drog hem. Malin, Denise och jag köpte wokgrönsaker och kyckling till middag, samt glass, chokladsås och nån sorts strösselliknande chokladkulor. Asgott.
Vi drog och hämtade Martina, gick hem till henne och lagade mat. Det var supergott! Vi pratade ett bra tag, om allt möjligt. Sen drog Martina och Denise fram en dvd som dom hade köpt, med Carmen Electra som lär en att utföra en lapdance. Det var askul! Fast ganska svårt. Men jag ska fan låna den och lära mig att lapdansa på riktigt. Snacka om merit.
Sen blev det allmänt chillande och softande. Vi kollade runt lite på internet också. Sen följde vi Malin hem. Det blåste ute och var en såndär klassisk skräckfilmskväll, mörkt och blåsigt. Muahahaha. Martina och jag gick runt och sjöng "Mobbaren". Episkt.
Sen drog vi hem till Martina igen, engagerade oss i lite mer allmänt chillande och softande, och sen bäddade vi och gick och la oss. Jag somnade nästan direkt, eftersom jag sovit så lite natten innan. Men jag vaknade med ett ryck bara en liten stund senare av att jag känner något som skrapar mot min tinning. Och över mig står Martina lutad med en penna i högsta hugg och ett "Men du skulle ju inte VAKNA!". Hon hade skrivit "peni" i min panna, längre än så kom hon inte. Det var hämnden för att jag skrev penis på henne. Jag gick och tvättade bort det, och sen däckade jag. Just då var jag så trött så att jag inte ens insåg hur jävla kul det var, men sen på morgonen så skrattade jag gott.
Jag vaknade av att Martina och Denise satt och pratade, samt tittade på sport på tv. Jag slumrade ett tag till, sen gick vi upp och åt frukost. Sen åt vi glass, och sen kollade vi på lite Monty Python. Det var kul. Sen åkte jag hem till hemmets lugna vrå. Jag chillade ett tag, var på msn och gjorde inget. Nu ska jag dammsuga.
Ha det så bra mina små älsklingar! <3

RSS 2.0