Ugh!

Herregud vad trött jag är. Det är så skumt. Jag har ändå sovit mer än åtta timmar inatt, ändå är jag så trött att jag skulle kunna trilla av stolen. Min trötthet åsido, det känns helt ok att gå i skolan igen. Dock suger det att många bra lärare har slutat, t: ex Yannick (YYYYYL!!). Det suger. Och jag får inget terminskort, eftersom jag inte har idrott i Bromma längre så tycker Solna Stad att jag får gå sex kilometer till skolan varje dag istället. Schysst.

Jaja. Har iaf en hel del trevliga kurser osv, t: ex psykologi som är kickass. Kreativt skrivande är också rätt trevligt. Tyska är mindre kul. Ny lärare, ingen mera Barbara. ÅH NEJ vad ledsen jag blir. Snyft, snyft. Såg henne på jobbet igår, det var väldigt obekvämt, precis som allting annat som har med henne att göra.

Projektarbetet är jobbigt också, jag och min grupp har inga idéer. Någon som har några får hemskt gärna dela med sig, vi är desperata.

Jag ska snart sova. Imorgon ska jag upp tidigt eftersom jag ska till läkaren, och sen har jag psykologi, och sen ska jag leka med serben i några timmar tills läkarbesök nummer två. Sen ska jag hem och sen kommer Robin över, så jag antar att jag borde göra det någorlunda snyggt härinne. Just nu ser det ut som... ja, fan.

En annan grej som var jättegullig och som gjorde mig glad var att igår skulle serben och jag åka iväg och kolla på ett par skor på lunchen, och när vi är på väg mot t-banan så hör jag någon som ropar "hej Linnea!", så jag ser mig om och där ser jag en av mina favvolärare, Svenne som vinkar frenetiskt och ler. Då blev jag glad. Svenne är alltid så trevlig!

För övrigt är nog Torbjörn min favvis. Han är kickass, och jag har honom typ fem lektioner av tolv varje vecka. Tjoho!


Dagens citat:
Torbjörn: "Jamen jag ser ju på mina dokusåpor jag också, så istället för att vara lite småfet som en lärare i min ålder borde vara så vill ju jag se ut som Zlatan jag också! Funderar till och med på att operera näsan."

Leka lite.

Hittade det här testet på nån blogg, tyckte det var ganska målande över mig som person.


Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.


För den som vill testa!
http://se.41q.com/index.41q?a=1 


Tillbaka till galären

Hoo. Jaha, nu är min sommar slut. Imorgon är det tillbaka till galären, dvs, skolan. Det känns väl... ok. Lite trist att bli tvungen att gå upp tidigt på morgonen igen, och att behöva lära sig grejer och plugga och så. Lyckligtvis läser jag ingen matte alls genom hela trean (suck on THAT!!) så det lär ju inte bli för illa. Sen är det ju vår tur att ha ledarskapsveckan i år! :) Det lär bli jobbigt, men kul. Jag ser fram emot det! Och projektarbetet lär ju också bli precis likadant: jobbigt, men kul.

Sen får jag ju träffa Serben imorgon också, och det är aldrig dåligt. Vi ska göra stan efteråt också, det kommer bli kickass! Jag har ju lite slantar att spendera, fastän jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska investera i ett gymkort eller inte. För det är ju ganska dyrt, och om jag köper ett kommer jag inte ha så mycket kvar. Dock kommer jag snart att få min skolverket-lön, typ nästa vecka, fast jag vet inte hur mycket den är på. Men jag ska bestämma mig då iaf.

För övrigt kan jag tillägga att det här har varit en väldigt fin sista helg i friheten. Föräldrarna och systern var på landet, så jag var solo här hemma. På fredagen så slappade jag hela dagen, och sen på kvällen så träffade jag Robin och vi gick och såg Hancock på bio. Den kickade ass, hade en jävligt snygg twist. Så se den. Men iaf. Jag hade klätt upp mig lite också, hade till och med högklackat! Och gudarna ska veta att det inte händer ofta. Men det var ju special occasion liksom, det är ju såhär att just den dagen hade vi stått ut med sex månaders galenskap. Så vi förtjänade att bli lite bortskämda :)

Sen efter gick vi hem till mig, tittade på Cartoon Network och mös. Det låter kanske inte jätteromantiskt, men det var väldigt romantiskt för mig. Jag har inte så höga krav på romantik, jag gillar det enkelt. Och det var precis vad det var: romantiskt i sin enkelhet. Vi pratade om alla galna/fina/hemska ögonblick vi har haft hittills, det blev ett par stycken. Det var underbart, kort sagt. Precis lagom. Och han betedde sig oklanderligt. Sa alla de rätta sakerna, höll om mig, pussade på mig och tog hand om mig. Precis så som jag vill ha det :)

Sen på lördag morgon så gick vi upp ganska tidigt för att vara helg, eftersom han skulle ha match. Så han fick lite frukost och sen hoppade han iväg.  Jag tittade på honom genom fönstret när han gick mot tunnelbanan, vilket kanske inte låter så kul, men det är det. Han har nämligen en väldigt fin dans som han gör varje gång han går ifrån mig efter att vi har... ja ni fattar. Det är jävligt kul att kolla på ska ni veta :P

Sen gick jag och la mig igen och sov i en timme. Gick sen upp och slappade hela dagen innan jag gjorde mig fin och stack iväg ut till Värmdö för att gå på kräftskiva hos Robins kompis Pierre. Det var jättetrevligt, även om jag upptäckte att kräftor är skitäckligt. Mycket trevligt folk, och Pierres flickvän var nästan sötare i verkligheten än bilderna jag snokade upp på hans bilddagbok. Trevlig var hon också. Kort sagt var det en trevlig tillställning, dock var jag jättetrött så när vi satt och tittade på en film så somnade först Robin på mig, så han gick och drack kaffe, och sen somnade jag också. Kände mig dock lite piggare när jag vaknade.

Sen efter det så drog alla hemåt, så jag och min karl drog oss hem till honom, där festen var i full gång. Hans föräldrar hade ett gemensamt 50-års-jippo, och hade fecke i trädgården. Så vi gick upp och sa hej till alla, gick sen in, åt lite grann och såg slutet på The Italian Job innan vi gick och la oss. Då höll festen fortfarande igång :P

Det är jävligt härligt med sånt där, vuxna borde ha fler fester, alla tycker ju att sånt är kul! Det är lite synd att mina föräldrar har sånt, vi brukar mest ha öppet hus, vilket ju iofs också är kul. Men men! Det var kul i alla fall!

Imorse jagade Robin upp mig ur sängen tidigt - igen! Fast denna gång för att han skulle jobba. När jag, trött som jag är, vägrade gå upp så gick han ner och gjorde frukost (nej, jag skojar inte. Det är magiskt.) och kom upp med den. Sen kramades vi ett tag, tills han insåg att han skulle komma för sent om vi kramades längre, så vi tryckte i oss frukosten och gick iväg. Robin var dock tvungen att dissa mig eftersom han hade satbråttom, så han åkte iväg på sin longboard medans jag knatade på the old-fashioned way. Sen åkte jag hem och tittade på en massa avsnitt av Project Runway på tv innan föräldrarna kom hem. Nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig. Men det var min helg iaf! :)



Sex månaders töntigheter <3

Knarkararm

Argh. Det här har varit en såndär upp-och-ner-bergochdalbana-dag. Först gick jag upp tidigt för att gå till läkaren. Jag har haft lite problem på sistone, jag är konstant yr, trött och är ofta nära att svimma, vilket naturligtvis suger ganska mycket. Så mamma föreslog att jag skulle gå och kolla blodtryck och järnvärdet i blodet och så. Så jag bokade en tid förra veckan och idag var det dags, klockan 8.20 på morgonen. Så jag masade mig upp och gick dit. Alla som känner mig vet att jag inte klarar av blod så bra, så jag var ganska nervös.

Väl där fick jag prata med läkaren, som var väldigt sympatisk, och fick mitt blodtryck mätt. Det visar sig att jag har ungefär lika högt blodtryck som en lampskärm. Så han skrev ut ett recept på blodtryckshöjande, och sen fick jag gå vidare för att ta lite blodprover och sånt. Jag fick vänta ett bra tag, innan jag fick gå in i ett rum med en medelålders sköterska som verkade trevlig. Jag förklarade lugnt att jag behöver ligga ner när hon tar prover, och att jag gärna vill att hon berättar i detalj vad hon gör, eftersom jag inte klarar av att kolla på när det görs.

Hon var väldigt snäll och förklarade allting, men när det kom till själva blodtagandet så var hon inte lika kompetent. Det kändes som om hon körde runt med nålen i ådran, det gjorde jätteont och jag blev väldigt yr. Efteråt fick jag ett plåster och ett glas med kallt vatten, det var snällt. Efter det gick jag ut och bokade en ny tid för nästa vecka, då jag ska få provsvaren. Då var jag så yr så jag var tvungen att sitta ner en stund, men sen blev det bättre och jag gick hem. Hemma la jag mig i soffan och sov några timmar. Pratade lite i telefon med Serben som äntligen är hemma, innan jag gick till Solna C för att ta ut min medicin och titta runt lite. Detta resulterade i nya jeans, en klänning och en fin sjal! Då blev jag lite glad.

Sen åkte jag in till stan för att träffa Marina, Patrik och Robin för en fika nånstans. Det var väldigt mysigt att träffa dom. Först gick vi på något ställe som hette Muggen i medis, det var väldigt fint men själva fikat var lite halvdant. Jag blev besviken på min sk. "kladdkaka" som inte var ett dugg kladdig, och min kanellatte som bara var en latte med lite kanel på. Trist. Sen gick vi vidare för dom andra ville ha riktig mat. Vi gick till någpt kebabställe nånstans vid medis. Dom andra beställde medan jag höll ett bord. Då stötte jag på Malin K, Anna och Astrid, jag blev jätteförvånad över att se dem, men det var roligt iaf. Sen åt dom andra medans jag tittade på. Då var jag ganska trött och lite smågrinig, så det var skönt att gå hem sen.

Jag käkade lite gröt hemma och tittade på tv med mamma, sen pratade jag i telefon med Adam ett tag, det var trevligt. Sen mös jag ner mig i Jossans gamla rum med en gammal film i avsikt att bli riktigt trött, men det funkade inte, jag mådde bara dåligt. Jag hade ont i magen och ångest av ingen speciell anledning. Så har det varit nästan hela dagen, upp och ner. Ena sekunden glad, andra ångestig och ledsen. Det är jobbigt att hoppa upp och ner sådär, jag vet inte ens varför jag är på det sättet. Och det är ju inte bara jobbigt för mig, det är ju också jobbigt för alla andra att jag är som en känslomässig atombomb som kan explodera märsomhelst. Jag vill inte vara sån.

Men samtidigt känns det på något sätt orättvist att jag inte kan få visa mina känslor såsom de är. För jag klarar inte riktigt det där med att stänga in känslor och stoppa undan dom till senare, det mår jag ännu värre av eftersom dom har en tendens att dyka upp senare vid oönskade tillfällen och ta med sig några vänner, vilket oftast resulterar i ordentliga ångestattacker. Det är väldigt jobbigt. Jag vet inte vad det är för fel på mig på sista tiden, jag har varit såhär i snart tre veckor av ingen anledning alls. Först trodde jag att det var pms, men det har ju fortfarande inte gått över. Jag vill inte vara så, jag gör ju illa folk jag tycker om. Det är inte okej.

Vem vet. Jag kanske borde göra som min syster säger och börja på sånadär anti-depp-piller, för såhär kan jag förihelvete inte hålla på.



Gör mig glad och gör som jag säger.

Hej igen vänner. Gå in på den här sidan och bli medlemmar så att jag kan få poäng och gratis smink, så blir jag glad. Puss puss.


http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=84770



F.ö har jag tittat på en massa kläder på internet idag (ty jag är för lat/trött/nojig för att orka gå ut) och har blivit kär cirka hundra gånger om. Jag har ca hundra spänn att leva på. Det suger.

Yyyl.

Usch. Allt känns dåligt idag. Det är en såndär dag när allt känns fel från den sekund du vaknar tills du somnar. Jag drömde, som vanligt, hemska mardrömmar. Jag drömde att jag var sinnessjuk, att det var massvis med saker som bara jag kunde se som attackerade mig, och att ingen förstod vad jag menade. Jag grät som ett barn genom hela drömmen och bönade occh bad på mina bara knän om att få bli tvångsintagen på mentalsjukhus, bara för att få vara ifred. Det var obehagligt.

Sen har jag jättemycket PMS också, och det gör ju inte direkt saken bättre. Bara uschligare. Allting känns urkasst. Jag har inget att se fram emot just nu. Inget att göra, ingen att träffa, ingen att krama. Och ingen choklad har jag heller. Fy bubblan.

Nåja. Jag får väl titta på film eller något, i brist på annat. Finns inte mycket annat att göra när allting helt plötsligt känns så... meningslöst.

Citat:
Robin: "ÅH, jag åt  världens äckligaste sallad idag. Den var precis som du: liten och äcklig."

Att jobba inom service KAN vara något irriterande.

Jag upplevde en mindre trevlig sak iförrgår på jobbet. Där jobbar vi på i godan ro, en fredagkväll vid niosnåret. Det är fullpackat med folk eftersom det var 08-dagen i kungsan. Några är packade, andra inte. Dock fanns det då en ung dam som var redigt packad redan då, och som stod och hängde på disken och verkade vänta på något. Samtidigt som jag försöker ta emot en beställning av en annan kund avbryter hon mig och börjar yla om sitt satans friscomål som hon inte hade fått. Jag frågade efter kvitto, för har man inget kvitto så kan man ju inte få något. Logik.

I vilket fall som helst så ylar hon något om "men hallå tror du att jag håller reda på en liten papperslapp när jag ska ut och festa?!" SYND DÅ DIN KOSSA tänker jag men är artigheten själv och förklarar på ett lugnt sätt att om hon inte kan bevisa något så kan hon inte få något. Hon svarar emot med att säga till mig att ge henne två cheeseburgare istället. Jag säger att nej, det kan vi inte, för det finns inget bevis på att hon borde bli kompenserad för något. Slutligen ger hon upp, och jag fortsätter betjäna min stackars försummade kund. Två minuter senare hör jag hur hon nu skäller ut en annan tjej, som säger samma sak som jag. Så fortsätter hon tills hon har skällt ut alla som står i kassan och chefen blir tvungen att be henne att gå.

Poängen i detta är: snälla människor. Håll koll på era satans kvitton. För annars kan jag garantera att ni inte får ett skit, och det finns inget vi som står i kassan kan göra åt det. Så håll koll på era kvitton.

För övrigt kommer Andrea hem idag. Och till det säger vi: HALLELULJA OCH PRISA GUD!!

Dagens citat:
Far: (pekar finger) "ÄT POMMES FRITES!!" 

RSS 2.0