Ibland

Ibland så känner man sig så väldigt ensam.
Ibland känns det som om det inte finns en enda människa som tycker om en.
Ibland känner man sig så oälskad att det gör ont.
Ibland så har man lust att skrika för att det är så tomt.
Ibland känns det som om man skulle kunna göra vadsomhelst för att slippa känna sig ensam mer.

"Tryck på knappen till vänster om sätet"

Ah, ännu en alldeles ypperlig kväll med goda vänner och vattenpipa! Vi, dvs Chrille, Jeanine, Basse, hans polare Alex, Alle och jag var i casa del Chrille och socialiserade. Vi slog på stort - och hade TVÅ vattenpipor! Dam dam DAAAAM! Både Chrilles som han fick i studentpresent och Andreas. Det var fan kul. Fast jag suger ju då på att fixa pipan, och får aldrig mer göra det tydligen. Jag får tända kolet, och inte mer. Dom hackade på mig, dom små jävlarna. Och sen hackade dom på min musiksmak också! Deras förklaring var "men det är du som är mest mobbvänlig här, Nea, om till exempel Saffe hade varit här så hade vi ju mobbat honom istället". Är det logiskt?
Svar: ... Ja, det är det fan.
Men sen var dom lite snällare, när jag och Chrille tjackade kaffe. Det var jävligt gott kaffe, alltså.
Just nu skulle jag vilja ha en Roffes knarkpåse, hahahahahahhahahahahhaah... Ursäkta, jag är väldigt glad. Vet ej varför, kan vara för att jag rökt pipa i ett par timmar. YAY VATTENPIPA!
JUST DET Andrea ringde mig också, jävlar vad glad jag blev! Jag blev förvånad också, i och med att hon är i Fransoslandet och inte kan ringa så mycket för det kostar skjortan, så jag blev förvånad och jätteglad! Hon hade blivit påkörd av en fransk traktor så hennes knä var lite misshandlat, men hon hade det bra bland grodätarna. En av hennes rumskompisar (eller vad det nu var) heter Toma, jag trodde hon sa tomat. Det skrattade hon hjärtligt åt. Fan vad jag saknar henne... Men om fem veckor, då får jag träffa min älskade igen! YES!

...

Dom säger att han är en idiot
Dom säger att jag är värd något bättre
Dom säger att jag bara borde glömma honom



Men ändå skriker hela min kropp att jag fortfarande vill ha honom

Ilska blandet med ångest och pms

Okej. Okej. Jag ångrar mig. Du borde ha stannat kvar där jag hade placerat dig, utanför cirkeln. Men nej då. Och jag trodde att det skulle vara annorlunda. Hur jävla dum och naiv får man vara? Jag är säker på att det är olagligt att vara lika dum och naiv som jag är.
Det blir fanimig alltid såhär. Så fort jag kommer hem nånstans ifrån så känns det som om alla människor i hela världen ska in i min skalle och bråka. Och i mitten, där sitter du. Du och din jävla... flickvän. Fan ta er båda två. Tanken på er gör mig illamående. Kärlek gör ont, ingenting är värt den här känslan. Ingenting, fattar ni det! Det är inte tillräckligt. Det räcker inte, med så lite tid för så mycket smärta. För så dåligt självförtroende. För så många misstag. För så mycket gråt. Det räcker fanimig inte. Jag tror inte att jag kommer bli kär igen, inte efter det här. Hur FAN ska jag våga lägga så mycket av mig själv på display för någon annan när jag har känt hur det känns att bli avvisad av alla och lite till? Det går inte. Jag vill inte, jag vill aldrig känna såhär igen. Jag tänker inte låta någon ha sönder mig såhär igen. Aldrig någonsin.
Jag hatar er båda två. Jävla idioter.

Smärta

Aaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj mitt huvud... Jag mår pissigt. Min skalle gör ont, det är väldigt otrevligt. Det känns som om hjärnan sitter löst i huvudet, och varje gång jag rör på huvudet så slår hjärnan i väggarna och det gör helt åt helvete ont. Och därför har jag ont i nacken och axlarna också, eftersom jag försöker hålla huvudet i samma position hela tiden. Det är inte skönt.
När jag gick till skolan imorse var jag tvungen att gå jättelångsamt för att göra det så skonsamt som möjligt för min skalle. Jag sov asdåligt, vaknade hundra gånger, och har ett svagt minne av att jag försökte dricka mitt ansiktvatten som stod på bordet, varför vet jag inte. Som tur var gick korken inte att rubba.
När jag, efter en lång väntan, gick på bussen så dyker tanken "jag är i helvetet" upp. Hela bussen var fylld med barn. Det var uppåt fyrtio stycken. Jag dog nästan. Bussen var smockfull och det var helvetiskt varmt. Jag svimmade nästan. Så går det när Linnea sover dåligt, dricker kaffe och äter salta pinnar till frukost samt blir tvungen att stå upp i en krängande buss. Ytterst obehgaligt. Barnen gick av tre stationer innan jag skulle av, och det var tur för då fick jag sitta ner en stund. Mitt huvud snurrade en del då.
Idag tömde vi våra skåp i skolan. Det gick bra, fast det var jobbigt att släpa hem alla mina mappar. Jag fick världens vackraste skor av Martina och Tessie, dom är numera mina finaste skor som existerar endast för fina tillfällen. Dom är episka.
Jag begav mig hemåt efter skåptömningen, fastän vi egentligen skulle ha elevdag. Men jag vill må bättre tills imorgon. Så idag ska jag nog bara ligga i soffan och sova tror jag, jag orkar nog inte så mycket mer. Sen kanske, kanske, Carro kommer och så ska jag locka hennes hår, men det beror på.
Blä. Nu ska jag gå och lägga mig ner.

Mysteryday of DOOM

Konstig dag igår. Gick både upp och ner. Först så sov Carro hos mig, det var så jävla roligt! Jag som hade oroat mig för att hon skulle tycka att jag var tråkig, men icke! Vi hade massvis med godis och vi lockade varandras hår, det tog fyra timmar xD
Vi hade:
1 Ben&Jerry's fossil fuel
1 Marabou daim
1 Marabou digestive
1 Marabou vanlig
1 påse sura flaskor
1 påse djungelvrål
1 påse maränger
1 flaska colasås
1 flaska sprutgrädde
1 kladdkaka med chokladbitar i

Och nästan allt är slut.
I alla fall. Sen, efter vi fixat håret, pimpade vi oss själva och tog jättefina bilder som aldrig kommer få se dagens ljus. Fina var dom i alla fall. Några, som var lite mer sofistikerade, finns på min bilddagbok
http://fanvadav.bilddagboken.se/, så om någon är intresserad så är det bara ta en titt!
Men vi hade askul iaf, jag hade visst pratat i sömnen också! Carro sa att hon hade legat och pratat med mig och så hade jag sagt "jag kommer nog somna snart" (då var jag vaken) och hon hade fortsatt snacka på. Sen så hade hon sagt något och förväntat sig ett svar eller en grymtning eller något från mig, men jag hade inte bidragit med någotdera. Då hade hon sagt "men du skojar!", varpå jag hade satt mig upp och sagt "VA?!" väldigt argt och sen lagt mig ner och fortsatt sova. Det var skumt.
Till frukost åt vi B&J och kladdkaka med sprutgrädde (mums) och sen flummade vi. Carro våldtog mitt musikförråd, och sen kom Andrea. Vi begav oss till Solna Centrum, lämnade av Carro på bussterminalen och sen kikade vi runt i centrum ett tag. Vi mötte upp våra favoritpojkar Saffe och Basse på donken, och jag fick min nya mobil (<3) av Saffe. Så numera äger han mig, för han gav mig en mobil för tvåtusen helt gratis.
Vi åt, och sen köpte vi muffinsmix och muffinsformar. Jag och Andrea drog hem till mig och bakade blådärsmuffins med choklad i. Låter äckligt, men dom var väldigt goda faktiskt.
Sen hade vi pipkväll, det var mysigt. Saffe och jag kom fram till att vi egentligen borde vara tillsammans för vi skulle vara världens bästa par. Det är bara jävligt synd att vi inte är kära i varann. Men om min mamma får som hon vill så kommer vi gifta oss en vacker dag.
Sen bråkades det lite, men det fixade sig. Det var iaf jävligt gott att röka pipa.
Nu sitter jag här och mår allmänt blä. Johan har en ny tjej. Hon heter Alexandra. Jag var ganska låg först i början av kvällen, sen när Chrille, Saffe, Basse och Andrea skuttade iväg för att köpa godis så kom det fram. Jag satt och pratade med Marina om nån fest som hon och Patrik hade varit på, och sen frågade hon varför jag var så låg. Jag sa bara "Vad heter Johans nya flickvän?" och hon bara tittade på mig. Sen tänkte hon krama mig, men jag sa åt henne att sitta kvar. Sen grät jag. Marina och Jeanine kramade mig och sa uppmuntrande saker. Men det mest uppmuntrande Marina sa var att Patrik tydligen inte gillar henne och driver med henne hela tiden. Då blev jag glad. Jag älskar Patrik.
Hursomhelst. Nu sitter jag här, lyssnar på dålig musik och dricker te. Mitt huvud gör ont.

RSS 2.0