Kärleksdagen

Kärlek är nog det vackraste som finns. Du är nog det finaste som finns. Jag älskar intensivt idag. Men mest dig. Alltid mest dig.


Jävla kropp

Det är vetenskapligt bevisat att min kropp suger mest i hela världen. Inte nog med att jag har njurbäckeninflammation, utan nu har jag också fått biverkningar av antibiotikan. Tack så mycket, det var verkligen inte illa nog med den smärta jag hade. Så det är ju väldigt roligt. Den kväll som jag hade sett fram emot den här veckan åkte åt helvete, och nu sitter jag här, inlåst på toaletten, med min dator och är miserabel. Woho. Tack, gud, jag gillar dig med.

Dessutom är Robin också lite fittig. Lindrigt fittig, men ändå. När jag satt i telefon och grät som ett barn så dissade han mig för att pizzan hade kommit, som han skulle äta med mina vänner. Schysst. Och ändå så bögar han jämt över att "det är sååååå jäbbigt att lägga på när du gråter" för att jag ringt honom förut när jag hade ont pga njurar, och då var han tvungen att lägga på eftersom jobbrelaterade saker dök upp. Men pizza? Pizza, för helvete! Här sitter jag och gråter och jag blir dissad - för en jävla pizza? Du suger. Hoppas du läser det här.

RSS 2.0