HALLELULJA!!

JAG KOM IN PÅ MIN HÖGSKOLA <3 jag är superduperglad. Fast jag är typ sjuk, har feber och troligen magkatarr. MEN ÄNDÅ jag är ms. Happyface 2009!! WOHO!!






Btw, Robin, jag har aldrig älskat dig mer än just nu. Du är min Romeo, fast utan självmordet.

Aaaah...

Mediakunskapsarbetet är klart. Min, Amandas och Nathalies svenskaredovisning är redo att redovisas. Det individuella arbetet om redovisningen är klart och inskickat. Aaaaaaaaaaaaaah... Vilken känsla. Som efter man har nuppat och man bara ligger där och är nöjd. Så känns det. Awesome.

Blä

Jag orkar inte skriva mitt satans mediakunskapsarbete. Det skulle ha varit klart förra veckan, men det gick åt helvete. Jag ska redovisa det på onsdag och det funkar inte alls. Jag sitter fast, och jag har sån PMS att jag har lust att gråta var och varannan minut. Jävla arbete. Jag vill inte! Jag är inte intresserad av att skriva om fucking skräckfilmer längre. Det finns ju inte en enda jävla vetenskaplig teori om varför folk gör det. Det finns folk i olika forum som har åsikter, och jag har mina egna teorier, men fan heller att någon jävel kunde ha skrivit en avhandling om det. Nejdå. Varför skulle nånting nånsin vara så enkelt. Fucking jävla skit.

Och ovanpå det så vet jag att jag måste göra ett kickass-jobb om jag ska få MVG, som Tobbe sa till mig att jag har stor chans att få - om det här jobbet äger. Vilket det garanterat INTE kommer göra. Fuck. Jag orkar inte. Jag tror att jag håller på att bli utbränd. Vad jag än gör så blir det bara fel. Jobbet vill att jag ska satsa mer där. Skolan vill att jag ska engagera mig ordentligt nu den sista veckan och göra SKITBRA ifrån mig. Mamma tycker att jag ska ta det lite lugnt och försöka vila mer. Jag vill bara stanna hemma med täcket över huvudet och inte komma ut förrän i augusti. Jag orkar fanimig inte. Mitt liv suger.

För övrigt så fick jag besked från Sundbybergs Folkhögskola idag. Jag kom in. Synd bara att jag inte vill gå där. Jävligt synd.

Penisar.

RSS 2.0