Förbannade osymmetriska mackor!

Hej. Jag är glad. Jag vaknade bredvid en synnerligen sexig och gullig man imorse, och efter en stunds gosande så gick han - hör och häpna - och gjorde frukost åt mig! Då blev jag lycklig. Och det var bra mackor han hade gjort också, för jag har en lite speciell fixering vad det gäller mackor. Jag hatar, HATAR osymmetriska mackor. Dvs, mackor där pålägget ligger lite hursomhelst istället för att täcka hela mackan. Detta leder till att stora partier lämnas exponerade, med bara smör. Ew. Och jag AVSKYR verkligen det. Och Robins mackor är sjuuuuukt osymmetriska, vilket jag blir galen på. Men dom mackorna var faktiskt helt okej.

Sen gosade vi lite mer, och sen tog vi ett bad, vilket var supermysigt. Jag älskar att bada med honom, för det är så... nice. Och han är sexig när han är naken och blöt. Grr baby! Men ja. Sen pussades vi lite, och sen tog vi en långpromenad från mig till Odenplan. Det var rätt skönt faktiskt, fast säg inte det till honom. Skönt att röra lite på sig. Sen åkte han hem till sig och jag tog bussen hem till mig.

Vi hade supermysnight of DOOM igår. Vi pussades och gosade och såg på Nightmare on Elm Street 2 och 3. Fast ettan äger dom. Verkligen. Men det var roligt! Och sen sov vi massor. Så mysigt. Vi blev båda kära i Meryl Streep i den andra filmen, då är hon jätteung och så otroligt söt! Som en liten kattunge, man vill bara stoppa henne innanför skjortan och ta hand om henne.

Som sagt, det har varit ett par bra 48 timmar. Just det, jag glömde. Innan jag träffade Robin igår så var mamma, jag och Josse på Centralbadet och fick hot stone-massage. Det var nice. Så man kan lugnt säga att jag är en nöjd kissekatt.

.




Did I mention that I'm in love with the sweetest boy in town?

Meeeeeeh

Jag är trött och seg i skallen efter en händelserik utekväll. För övrigt så är Amanda en riktig raring, fast hon snarkar som en gris. En stor gris. Men jaja. Kvällen var i alla fall blöt. Serben och jag shottade nåt som hette slippery nipple, för den såg ut som en tutte. Och Serben hade tydligen ketchup i min, tack så mycket din fucker!

Och som vanligt efter en utekväll så känner jag mig lite smådeppig och typ avstängd, plus att jag är inställd på att alla är elaka mot mig. Det är kul. Plus en stark obehagskänsla som bara Robin skulle kunna släcka med en massa gudagivna pussar och kramar, men han är inte här, vilket är synd. Om jag ska vara ledsen och gråtig så är jag det helst på honom. Jag saknar honom. Önskar att han vore här nu.

För övrigt så ska jag och Serben och hennes lillasyster Alexandra (som f.ö är så jävla söt) gå och se Bolt imorgon, det ska bli nice.

Dagens citat:
Adam: "Jag har träffat delar av en servis som har mer IQ än du har!"

Hihi

Kvällens underhållning har varit att prata med en otroligt trött Pierre i telefon. Njut.

Dagens Citat

Pierre: "Det var ungefär som att läsa bibeln, men istället för roliga historier så var det tråkiga lagar"


Pierre: "Ska jag vara glad åt att mitt liv är en enda stor blå boll av lök och asfalt?"


Pierre: "Jag är som en skål gröt i gryningen"


För övrigt så är det nu den 22 februari, vilket betyder... att jag och Robin har varit ihop i ett år. Det ni. <3


still going strong


Det är lite jobbigt just nu

Jag är tom.


Dagens citat

Jag: "Gud vad du är gullig, farsan!"
Farsan: "Du är rätt gullig du också. Utom när du är bitchig!"

Dagens fina lilla underhållning

Gick igenom hela min dator igår, hittade lite underhållande saker :p Här kan ni få läsa en fin liten sak som jag skrev för typ två år sen.


Den allsmäktige Sebastian, envåldshärskare över världen!


"Åh allsmäktiga Sebastian och hans fyra heliga hoes, förlåt oss för vår dumhet och skona våra patetiska liv!" Snyftade en tjänare i trasor ner i mattan där han låg på knä framför den mäktige kejsaren. Kejsaren i fråga låg bekvämt i sin marmortron som hans usla tjänare klätt med röd sammet. Hans fyra hoes, Marina, den läckra, Andrea, den vackra, Gitarren, den undersköna, och Linnea, den fullkomligt nippriga men ack så heta, vilade allesammans på en gigantisk hög med kuddar. De slampiga outfits som den Allsmäktige valt ut åt dom med motiveringen 'Jag ger er världen, då kan ni väl visa lite hud!', glittrade i solskenet.

Andrea, den undersköna men skoningslösa, bar en svart korsett i läder, svarta läderstövlar som räckte en bra bit upp på låret, svarta nätstrumpbyxor, åtskilliga nitarmband, och ett döskallehalsband. Hon låg på en stor kudde vid Den Allsmäktiges sida och roade sig lojt med att piska en idiot med sin väl använda läderpiska som hon aldrig gick någonstans utan. Sebastian flinade från sin tron.

"Jag visste att det där var ett bra köp." sa han med ett flin som gick från öra till öra. Andrea log och viftade med ögonfransarna mot honom.

"Det är för att du är allsmäktig." sa hon beundrande.

"Exakt." höll han med. Marina, den vällustiga brunetten med ett leende som kunde lysa upp ett rum, sov med öppen mun nere vid Den Allsmäktiges fötter. Hon bar en charmerande slampig skolflicksuniform komplett med knästrumpor, kort, marinblå veckad kjol, vit skjorta som var så gott som uppknäppt och söta små tofsar högt ovanpå huvudet. Hon gosade ner sig i kudden med en belåten suck och slöt armen runt två katter, en stor, svart och fet katt vid namn Emser, och en smal, saffransfärgad katt som hette Saffran.

Gitarren stod majestätiskt lutad mot ett gitarrstöd som var juvelbesatt. Den stod precis bredvid kejsarens tron, och han smekte den då och då över halsen och mumlade små kärleksord.

Linnea däremot, hade försvunnit endast en minut tidigare, med galen blick och med sikte på fängelsehålorna. En kort stund senare hördes förfärade skrik och ett vrål av rädsla, följt av ett ljudligt KLONG!

Den Allsmäktige suckade och vred på sig.

"Andrea, var en raring och hämta tillbaka henne från fängelsehålorna." sa han uttråkat och studerade sina naglar ingående.

"Will do, Captain." sa Andrea med ett leende och hoppade glatt bort mot fängelsehålorna, och när hon passerade den knäböjande slaven snärtade hon till med piskan över hans rygg och skrattade försmädligt. Det blonda håret gungade när hon öppnade dörren till fängelsehålorna och försvann ner i mörkret.

"LINNEA DIN HORA, KOM HIT NUUU! Släpp stekpannan!" Vrålade Andrea nerifrån fängelsehålorna.

"Men... men... måste jag?" Sa Linnea ynkligt.

"Svar ja. Langa hit den nu din hoe!"

"Amen... okej då. Jävla fetto."

"Vafan säger du din slampa? GE MIG STEKPANNAN SÄGER JAG!"

"Men... HOE! Den är min! Jag fick den av Den Allsmäktige!" Vrålade Linnea i respons till den aggressiva tonen i sin medhoes röst.

"GE HIT!" En rad skrikanden och ilskna ljud som följde vittnade om en dödskamp. Den allsmäktige suckade, hakade försiktigt loss gitarren från sitt juvelbeströdda stöd och placerade den försiktigt i knäet. Han placerade försiktigt fingrarna på strängarna och slog an ett kraftigt PLING! Djävulsintervallet krossade hans närmsta tjänares skallar på en millisekund, och trettiosju meter från slottet dog trettiotusen kor av till synes ingen anledning alls. Från fängelsehålorna hörde förfärade skrik, och i nästa sekund rusade Linnea och Andrea upp och ställde sig i givakt framför sin härskare.

"Flickor, flickor. Vad har vi sagt om dödskamper i fängelsehålorna?"


RSS 2.0