Baby it's you

Hej älsklingar. Jag orkar egentligen inte blogga, men jag har inget bättre för mig. Igår såg jag Arn - Tempelriddaren tillsammans med min far. Den var rätt bra, för att vara en svensk film. Dock har jag kommit fram till att det bara finns två svenska filmer som kan betraktas som riktigt bra, och det är Tomten är far till alla barnen samt Sjunde inseglet. Alla andra sitter lite överallt på skalan från "acceptabelt" till "piss".

Sen såg vi läskiga fjortisar när vi åkte hem vid tolv sen. En utav dom hade en yxa i väskan och klagade högljutt om att den hade skurit sönder hennes väska. Jag hade lust att skrika "det är för att den är VASS din idiot!", men jag avstod. Suck. Men jag och far hade kul iaf när vi gick och drog dåliga skämt om dom sen. Haha.

Idag var jag också på bio, med Andrea. Vi såg Förtrollad, den var väldigt söt. Lite för söt på sina ställen, men ändå rätt bra. Alla i hela biografen hatade oss såklart. Oavsett vem jag går på bio med och hur tyst jag än är, så blir jag alltid hatad. Kan vara för att jag skrattar så mycket, men vafan, om jag betalar hundra jävla spänn för att se en rolig film så tänker jag tamejfan skratta vare sig ni vill det eller inte, era jävlar! Fuck you!

Ursäkta, PMSen talar. Jag var nog skitjobbig idag, när jag och Andrea var i stan. Jag ville ha ett par vanliga, svarta pumps från H&M, eftersom jag inte har några pengar alls förutom de som jag fick i form av presentkort på H&M. Vi letade och letade och letade. Och de jag hittade satt alla på skyltdockor och "har varit utsålda i flera månader".

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH skrek jag inombords och blev så arg att jag höll på att spricka. Jävla helvetesställe. Då blev jag ARG och på dåligt humör. Men sen åkte vi till Solna C, jag åt och sen var vi på bio, och då blev det bättre. Men jag är fortfarande skitsur.

Sen gick jag hem till Camilla på teaterbögträff. Det var ungefär likadant som det alltid är. Misshandel, böghögar, trakasseri, mobbing och dåliga skämt. Som vanligt, alltså.

Nu sitter jag här och vill ha socker. Blä.

Citat:

Jag: "...Lite sminkborttagning på det där och hela ansiktet är borta"
Far: "Sminkborttagning? Man behöver ju för fan MÅLARTVÄTT för att få bort det där!

Far: "I mitt nästa liv ska jag bli rolighetsminister. Ett skämt om dan, annars halshuggning."


Jag: "TÄNK om du hade fått en sån dotter!"
Far: "Bah. det är omöjligt."
Jag: "Vaddå, har du för bra gener eller?"
Far: "Ja!"
Jag: "Herregud. Inte konstigt att jag har så dålig humor då. Dels är du min far, dels har jag växt upp med dåliga skämt."
Far: "Men vet du något som är värre än dåliga skämt?"
Jag: "Nej?"
Far: "Att växa upp utan skämt ALLS!"
Jag: "Jo det är sant."
Far: "Det är inte ROLIGT alls det!"


Jul, jul, jul i vårt hus!

Julcitat att glädja er där hemma i Stockholm med! (Min syrra har internet! Tjoho!)

Citat:
Lasse: "Men hon den där Victoria Silverstedt, hon har ju dom där hemska läpparna..."
Jag: "Jamen det är väl positivt, är hon jobbig så är det ju bara trycka henne mot en spegel så sitter hon där!"

Morfar (när han leker med Kims nya kamera, till mormor): "Åh fan vad rynkig du blev, Henny!"

(Under Kalle Anka, morfar sitter och petar mig i midjan och mobbar mig)

Jag: "Tomten ser dig! Du får kol i julklapp!"

För övrigt kan jag glädja er med
att jag fick en papegoja i julklapp av min kära morfar, den upprepar allt man säger i en piff-och-puff-röst. Helt åt helvete underbart. Jag höll på att skratta mig helt fördärvad. Min morfar är så jävla awesome, alltså. Där har man gener att vara stolt över!

Och nu
ska jag publicera en fin liten juldikt som jag och mina små vänner skrev i skolan och vann en tävling med i vår klass, vi vann en påse skumtomtar! Yay!

Juletider
Jul, jul, jul i vårt hus
I varje fönster glimmar ett ljus
Tomten slår in paket för hela slanten
Men oj, nu tappade han vanten!
Barnen framför tv:n sitter
I hörnet sitter morbror Arne och är bitter
För han så dåligt mår
Av all julmat han har ätit i år
Mamma går runt i sitt röda förkläde
Och tomten far runt i sin släde
Plötsligt stannar han till
Kanske kommer han till dig, jag vet att du vill!

Jag vet, jag vet. Den är episk. Jag är mest glad för skumtomtarna, det var coolt. Jag menar... för jag hatar ju dikter av hela mitt hjärta. Men det är ju lätt att vara sliskig när det gäller juldikter. Enkla grejer. Tryck in en tomte där och en snögubbe där, så har du en juldikt. För det mesta så suger dom ju iofs, men vafan, vem bryr sig.

I alla fall
, nu ska jag äta julgodis. Puss på er och GOD JUL!

God Jul (i förskott)!

Har haft det jävligt chill i ett par dagar nu. Vår sk "idrottsdag" i onsdags var, inte oväntat, en katastrof, då vi skulle gå till koppartälten i Hagaparken och tillbaka, när lärarna halvvägs kom på att dom inte hittar. Skillat. Jag hittade iofs, men jag ville gå hem. Så vi elever började röra oss lite diskret tillbaka mot skolan, och dom följde efter. Så vad som skulle ha varit en tvåtimmarspromenad blev 40 minuter. Ha!

Efter det så fikade vi, sen drog jag iväg och klippte mig. Det är satfint, men det blev mycket kortare än jag hade tänkt mig, vilket irriterar mig då jag sa att jag ville behålla längden, och han inte lyssnade. Irriterande. Men det är fint i alla fall, och det växer ju ut.

Sen umgicks jag med Andrea ett bra tag, vi softade och chillade. På torsdagen var det dags för avslutning, så jag masade mig ur sängen för att gå till kyrkan. en bit ifrån kyrkan kom jag på att jag ju måste ge Jakob något, han är ju min favvolärare liksom. Så jag rusade in på närmsta affär och köpte en Aladdin-ask. Sprang sen till kyrkan och hann precis i tid. Själva "uppträdandet" eller vad man ska kalla det var lamt. Okej, det lilla som sjöngs var fint. Men jag ogillar präster på såna tillställningar. Jag är ju inte kristen, så det känns fel. Lyckligtvis varade det inte länge.

Några tal hölls, dom var i princip identiska, men inte dåliga. Skolans stora äckel, Läppen, höll ett tal som var helt osammanhängande, han mumlade och man fattade ingenting. Vilket bevisar min teori om att han inte bara ser ut som fan, han är dum också.

Efter det åkte jag hem till Andrea, som låg och sov. Sen var vi hos henne ett par timmar och gjorde... i princip ingenting, egentligen. Hon gjorde sjukt jävla god lunch. Sen drog vi till centrum och köpte ansiktsmasker, och åkte sen hem till mig för en episk tjejkväll. Vi lagade mat och åt middag med min far, sen jävlar var det dags att tjeja sig!

Vi gjorde två ansiktsmasker, pedikyr, manikyr och massage. Det var helt sjukt jävla awesome! Det var Andreas julklapp till mig. Så underbart! Årets bästa julklapp hittills.

Idag så började vi dagen med att titta på Nightmare Before Christmas, slappa och äta upp det överblivna godiset. Sen träffade vi Saffe och gick på julmarknaden i gamla stan. Den var askass. Vi kollade på julskyltningen på NK också, det var... en mardröm. Temat var "Sannas drömjul", och i och med det temat så dödade dom julen. Helt. Sannas jul var något som en Barbie hade spytt på. Allt var rosa och blått och glittrigt och så gulligt att man ville skära ut sina ögon och kasta dom åt andra hållet. USCH!

Men det var min dag. Jag köpte en t-shirt också, och ett halsband. Fina grejer. Sen drog jag hem till mig, och Andrea till sig. Jag softade och chillade med min mor ett tag, hon är sjuk, stackarn. Sen kollade jag på lite film, åt mat med far, och softade lite mer. En fin kväll. Målade naglarna gjorde jag också. Och nu ska jag ladda MP3n full inför resan imorgon, då jag far till landet för att fira jul. Så nu kommer ni inte höra från mig förrän efter jul. Om ni inte smsar, förstås. Eller ringer. Eller skickar röksignaler. Men inte här i alla fall.

Hursomhelst, GOD JUL VÄNNER! <3

Tänka med hjärtat eller hjärnan?

Jahapp. Sitter här på mitt rum och funderar i allmänhet. Philip har tagit bort mig på bilddagboken. Eller tagit bort och tagit bort, blockat snarare. Och det suger. Egentligen, om man ska tänka med huvudet, så borde jag kanske inte bli helt åt helvete nedslagen över det. Men om man ska tänka med hjärtat... då är det en annan femma.


Ja, jag saknar honom äckligt mycket. Hela tiden. Jag funderade länge på att ge honom en julklapp och säga förlåt, men jag låter bli. Det skulle kännas som om jag försökte muta honom. Jag tänker inte ge mig den här gången. Jag har alltid varit den som har bett om ursäkt, till och med när jag inte borde ha gjort det.

Men den här gången så tänker jag inte göra det, om inte han erkänner att han har gjort fel också. Vilket jag inte tror att han kommer göra, eftersom han, såvitt jag vet, inte tycker att han har gjort något fel. Och jag tycker inte att jag har gjort något fel. Så det är nog slutet för den vänskapen. För envisa båda två.



 

Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte gråter för det.


223119-30

På bättringsvägen

Hej vänner. Ja, jag lever. Nätt och jämnt. Efter en veckas plågande sjukdom är jag på väg tillbaka till livet, sakta men säkert.

Jag har haft luftrörskatarr, influensa och öroninflammation denna vecka, samt en ondskefull huvudvärk och en oförmåga att äta. Ja, ni läste rätt. Jag har inte kunnat äta. Jag kan äta nu, om än inte så mycket. Men det har varit skitjobbigt, för alla som känner mig vet ju hur mycket jag älskar mat. Och att inte kunna äta... Vet ni hur ont det gör när magen är så tom att det ekar däri, när ni inte har ätit något annat än några smulor från ett knäckebröd på tre dagar, när ni det svartnar för ögonen när ni sätter er upp, när ni måste be mamma om hjälp för att ni inte kan gå de fyra metrarna till toaletten utan att ramla i golvet? Ja, inte fan är det kul.

Jag har gått ner 11 kilo. På en vecka. En vecka! Hejdå lovehandles. Man kan räkna mina revben, bokstavligen. Och säg nu inte "åååh lyllos dig som är så smaal" för då ska jag kasta något på er, era dumma kryp. Jag gillar min kropp, som den är, med feta lår och lovehandles och allt därtill. Jag är fin som jag är, och vill inte väga 55 kilo. Det är för lite. Rys.

Men nu är jag på bättringsvägen, och kommer kanske gå och göra ett prov i skolan imorgon, om jag orkar. Jag är jävligt ledsen för att jag missade natturneringen, det var säkert skitkul... Och jag fick inte vara med! Jag ville tackla ettor... Men men. Och det är också tråkigt att inte få gå ut på Lucia. Jag som ville se om Jakob skulle ha ett improviserat Lucia-tåg i år också. Men tji fick jag. Äsch. Jag ritade en fin bild för att muntra upp mig själv i alla fall. Lägger upp den sen.

Läste ut svenska versionen av HP7 idag förresten. Fyfan vilka fula översättningar. Jag menar, sheesh, dom kunde väl ha anpassat sig lite? Och man säger inte "en freak" man säger "ETT freak" om man nu alls ska använda det uttrycket. Själv tycker jag att missfoster är ett fint substitut. Fast det är ju typ skitkul att dom svär och grejer, det hade man inte väntat sig i Harry Potter. Haha.

Mwah.

Ja, jag är fortfarande döende.

Typ döende

Åh fy fan. Jag är så äckligt jävla sjuk att det inte ens finns. Jag kan inte prata, och om jag försöker andas djupt så får jag astmatiska hostattacker som nästan kväver mig. Just nu är jag hög på hostmedicin, så det känns iaf bättre nu än tidigare. Fyfan. Jag hatar att vara sjuk. Okej, ligga hemma och kolla på film i all ära, men när man inte ens kan andas genom näsan, sitta upp utan att hosta ihjäl sig eller dricka jävla vatten utan att det känns som om man har svalt tiotusen rakblad, då är det fan inte kul.

Jag mådde iofs rätt okej imorse, även om jag sov konstigt och så, men det är jag ju van vid. Det var ju avslutning på ledarskapsveckan idag, det var jättekul. Och det var jag ju tvungen att gå på, liksom. Viktiga grejer. Några av treorna uppträdde, och särskilt den där killen som jag tror heter Filip som är så sjukt lik Den Ultimata Mannen så att det inte ens finns. Han var en scenlus eller vad man ska kalla det. Rolig var han iaf.

Jag skrattade mig såklart halvt fördärvad. Det var en parodi på ID som brukar visas på kanal 5, jag har aldrig sett det iofs, men parodin var kul. Där spelade Den Ultimata Mannen-kopian Hans (eller Frans eller nåt sånt) Fahlén, programledare, och en kille som heter Erik men som vi kallar för Babyface var den tävlande. Sen stod det fyra killar på fyra stolar, varav en utav dom var Oskar, eller den grekiska guden som vi kallar honom (han är skitsnygg) samt NBJ. Och alla föreställde dom olika lärare, som då Babyface skulle gissa vem som var vem. Jag dog av garv.

Lärarkören, dvs Jakob, uppträdde också, han sjöng "You're the one that I want" från Grease tillsammans med Hasse som hade en röd peruk på sig. Det var så fint att jag var tvungen att ge dom båda varsin kram efteråt.

Och killarna mimade till nån typ Backstreet Boys' låt, det var awesome av bara satan. Jag såg då alla tre föreställningar av detta, eftersom filmen med små klipp och bilder från hela veckan vägrade fungera, så jag satt kvar och hoppades att dom skulle fixa det, förr eller senare. Vilket dom gjorde, lagom till sista föreställningen. Filmen i sig var lite tafatt, men rolig. Jag var inte med så mycket, tack gud. Dock var jag med när vi gjorde stripp-aerobics. Pinsamt, men jag var sexig i alla fall.

Efter det så raglade jag hem och däckade på soffan. Och blev sjuk av bara helvete. Jag hade feber innan, men sen blev det värre, och det suger för jag vill verkligen inte vara sjuk. Okej jag har inga planer för helgen, men jag hade tänkt plugga massor inför dom två prov som jag har nästa vecka, men det lär nog inte gå så bra om jag är hög på tabletter hela tiden. Skit.

Förresten, kommer ni ihåg Brandmannen, dvs Martin, mitt Tysklandragg? Han har en tjej. Som går på SFG. Och det roliga är att hon är en vanlig, musig, grå, lite halvsöt tjej med en stor tandställning. Och han som är så snygg. Men det är ganska gulligt i alla fall, tycker jag, även om jag känner mig en aning avis. Men men, så kan det gå! Jag ska ju i alla fall inte åka till Tyskland nästa termin, så det spelar ju ingen roll. Ja just det, det glömde jag säga. Jag ska åka till Frankrike istället, men tjejorna. Inget kul att åka till Tyskland ensam liksom. Det skulle ju ha sugit.

Nu ska jag lägga mig i min säng och läsa Harry Potter. Goder natt, kära vänner.

Bakdag

Borde egentligen inte skriva, borde sova. Ja, jag har knappt uppdaterat, men jag har inte orkat, så käften. Ursäkta, jag har PMS. Jag vill prygla någon.

Ja. I skolan har vi ledarskapsveckan just nu, det är ganska kul. Bättre än vanliga lektioner. Men dagen idag var lite för lång för mitt tycke, vi slutade tio i fyra. Och sen var jag tvungen att vänta på bussen i tjugo minuter. Det sög. Sen handlade jag baksaker för 248 kr. Dyyyrt.

Har nämligen bakat utav bara satan idag, det ska bli julklappar. Problemet består bara i att försöka hålla godiset utom räckhåll för min giriga familj & co. Men jag ska skriva hotfulla lappar och sätta på lådorna i förebyggande syfte. Jag har bakat sex saker: knäck, kola, chokladtryffel, ischoklad, chokladmaränger och mozartkulor. Det tog fyra och en halv timme.

Och kolan var jag tvungen att göra om, då hela plåten ramlade i golvet PRECIS när jag hade blivit klar. Det var det sista jag skulle göra och det hade tagit så lång tid att göra den, och jag var så trött och orkade inte mer, så jag började gråta när jag satt där och skrapade kola från golvet. Det sög. Men sen bet jag i det sura äpplet och gjorde en sats till. Jobbigt, men jag är stolt nu iaf. Och ni kan ge er fan på att det är goda grejer.

Imorgon ska jag julhandla med Martina. Det blir awesome, nu när jag inte måste köpa så mycket grejer.

Orkeslös av bara satan

Jag känner mig så orkeslös. Jag behöver en förändring i mitt liv, nånting. Vadsomhelst. Det känns som om jag saknar något. Jag vet inte vad det är. Kanske är det kärlek. Kanske är det nya bekantskaper. Kanske är det förändringar. Kanske är det gamla vänner. Kanske alltihop på en gång. Jag vet inte, men det känns tomt och livet känns värdelöst. 

Det roligaste jag har varit med om på länge var när jag var ute med Tuva häromkvällen, vilket kanske säger något med tanke på vilken jävla skitkväll det var. Men jag hade ju roligt med Tuva såklart, som alltid. Det är en underbar tjej det.

Men jag har en stark känsla av saknad, hela tiden. Och jag sover mer än jag brukar, till och med för att vara jag. Det är konstigt, jag som inte brukar lägga mig förrän klockan tre, dör nästan nu om jag inte ligger i sängen halv elva.

Mitt liv är tomt. Jag behöver utfyllnad. Är det någon som har något förslag på vad jag kan fylla det med?

Och fördomarna blevo starkare

Mjo, ännu en helg till ända och jag har blivit mer förolämpad än jag någonsin blivit i hela mitt liv. Jag har blivit spottad på, förstår ni. Loskad på, över hela ryggen. I ansiktet. Jag var tvungen att tvätta min jacka på grund av detta.

Det hände sent igår kväll, i lördags. Jag hade umgåtts med Tuva i åtskilliga timmar, vi hade fikat och lodat runt på stan och haft kul. Senare gled vi iväg till ett dansställe där vi hade hört att dom inte hade någon åldergräns, men när vi väl kom dit så var det stängt. Så vi bestämde oss för att traska hem till Tuva istället. Efter oss kommer ett gäng små blattar i trettonårsåldern, som börja mopsa sig mot oss med alla dom klassiska brölanden såsom "Ey guzzen vad heter du yao? Hor gammal är doo? Doo vill dansa jaoo? Jag har fetaste kuken assoo, aboo den är såhär stor brushan!". Vi svarade enstavigt, armrkokade och försökte ignorera dom så gott det gick, vilket inte var särskilt gott alls.

Vi hör hur dom går och loskar bakom oss, men vi ville inte vara sånadär fördomsfulla svenska tjejer som tycker att alla blattar är idioter, så inte fan trodde vi att dom spottade på oss. Vi går över en väg och Tuva säger "har dom spottat på mig?" och jag ser att hennes rygg är täckt av loskor, och min likaså. Hulken inom mig vrålade av ilska och dunkade sig på bröstet, och jag tänkte gå tillbaka och spöa upp dom, men Tuva övertalar mig att inte bråka med dom, för dom var ju fler än oss.

Dom kommer ikapp oss och tillsammans börjar vi skrika saker i stil med "era jävla äckel ni har spottat på oss jävla fittor" osv osv. Dom svarar typ "ey vem har spottat på dig len?" och låtsades som ingenting, varpå Tuva spottar på en av dom. Han spottar tillbaka, och sen spottar han mig i ansiktet. Då blev jag naturligtvis helt jävla skogstokig och satte efter dom som en arg tjur, och dom sprang som små flickor. Jag vrålade "DU HAR EN LITEN KUK" efter dom. Och sen åkte vi hem.

Jag har aldrig blivit så jävla förolämpad i hela mitt liv. Vem FAN spottar på ett par okända tjejer helt oprovocerat? Vem har uppfostrat dom där jävla fittorna? Dom borde deporteras! Jag är så arg, för dom sabbar ju för alla andra! Jag vill inte vara den fördomsfulla blonda svenskan som tycker att alla blattar är dumma i huvudet, men det är ju så jävla svårt när dom gör allt för att bekräfta mina fördomar!

Jag vill inte vara sån, men det går ju fan inte att vara annat när mina erfarenheter bevisar att det är ju PRECIS så som jag tror! Så fort jag hör någon snacka blattiska så tänker jag automatiskt "idiot", och det är fanimig inte sån jag vill vara! Jag har aldrig i hela mitt liv träffat en blatte som är på "ey brushen va gör doo"-sättet som inte visade sig vara helt jävla dum i huvudet. Och jag blir så besviken! Jag vill att någon ska bevisa för mig att alla blattar inte är dumma i huvudet! Bevisa för mig att jag har fel, snälla!

Hang up the chick habit

Jag pallar inte tjafsa med människor över internet, alltså. Det är så jävla dåligt. I den tillfälliga gästboken som satts upp istället för VV så har åtskilliga dödskamper utspelats, och jag har tagit del i några. Jag blir bara så jävla less. Och...  allvarligt talat, jag tror inte att det finns något jag hatar mer än människor som rättar andra, typ "det stavas såhär" osv. Jag hatar det. Det är den värsta sortens människor, som tycker att dom har rätt att korrekturläsa det andra skriver. Jag blir skogstokig på sånt. Jag menar, hallå? Det är INTERNET! Hur många människor tror ni stavar som man gör när man skriver en uppsats? Jävla helvete alltså.

Så var det ju någon som sa att man inte kan stava är ett tecken på "kunskapsbrist" vilket jag tycker var det dummaste jag har hört på länge. Allvarligt. Man kan ju ha dyslexi för i helvete, det är genetiskt, inte ett tecken på att man är dum i huvudet. Och även om man inte har det så är det i alla fall så inåt helvete fräckt att säga "du lider av kunskapsbrist för du kan inte stava". Vad - i  - helvete, alltså. Jag lackar satan. Att man inte stavar perfekt är inte synonymt med att vara dum i huvudet. Idioter. Rätta aldrig mig, det säger jag bara, jag lackar satan.

Och som de säger: "Fighting online is like racing in the special people's olympics. Even if you win, you're still retarded."

Nåja. Jag har tacklat ettor idag. Det var kul. Återigen hade Jensen bokat upp Brommahallarna så vi hade en sal, på två klasser. Så då blev det dödskamp mellan oss och en etta. Dom består av 75 % killar. Vi är bara tjejer. Men ändå så är det bara vi som tacklar dom, dom vågar inte tackla tillbaka. HA! Ålderns rätt ffs. Jag tacklade en kille som vi kallar för "Den Lille" för uppenbara orsaker. Eller tacklade och tacklade, jag försökte ta bollen från honom, och råkade sparka undan benen på honom så att han flög åt helvete. Det var inte meningen, jag lovar!

Nathalie var vår stjärna, hon var bäst av alla, hon tacklade alla! Så jävla fint alltså. Och stackars Martina som hade dödskamp om bollen med Läppen! USCH! Han och Ankmannen borde slå sig ihop, det skulle vara, som utrikingarna skulle säga, "a sight for sore eyes". Bokstavligen, eftersom dom båda är så fula att man vill karva ur sig ögonen med en glasskopa. Av plast. Förresten så kallas han Läppen för att han har en underläpp som skulle kunna täcka ett litet U-land. Och han dreglar i princip hela tiden. Ew.

Min syster spenderar sin första natt i sin lägenhet nu, vi flyttade över hennes säng och resten av sakerna idag. Det var svettigt. Som ett gratis träningspass. Tänk er att flytta en säng först ner för tre trappor, in i släpvagnen, in i huset, in i hissen, in i lägenheten, ta en annan säng, in i hissen, ut i släpvagnen, in i huset, upp för sex trappor och sen in i lägenheten. Plus cirka tre miljoner påsar. Ansträngande, men nu är det klart! Och xboxen är MIN! *girigt leende*

Såg Deathproof idag. Den var sådär, lite osammanhängande. Men bra. Obehaglig dock. Men jävligt bra. Och såklart ett awesome soundtrack. Men jag gillar ändå Planet Terror mer, den är mer min stil.

RSS 2.0