Je t'aime... un peu... beaucoup... passionnément... pas du tout.

Hej vänner och bekanta. Nu tänkte jag uppdatera, i brist på annat. Jag är lite halvsjuk, så jag är inte på topp. Mamma tror att jag är allergisk, men jag har aldrig varit det förut och jag trodde inte att man fick feber och satont i halsen av allergi. Men men, skitsamma, det fixar sig. Jag är fullproppad med spanskt knark, så jag känner i alla fall ingenting just nu.

Jag är inte så glad idag. Det är nog vädret, tror jag. Grått väder gör mig nästan alltid lite halvnere, sådär. Det är lite trist. Det är härligt att våren är här på riktigt i alla fall! Blommorna i träden börjar slå ut, och jag har sett massor med tussilago. Sånt blir man jäkligt pepp av, alltså. Jag längtar som satan efter sommaren nu!

I onsdags så åkte jag till Falun med min morbror Håkan. Jag skulle ha arbetsintervju med en kille där uppe, och jag hade studiedag i torsdags, så jag planerade det då och hade turen att få åka med Håkan. Jag var jättenervös för själva resan, jag menar, tre timmar i en bil med en morbror som jag knappt känner och aldrig har pratat med ensam? Jag var jävligt nervös. Men det gick väldigt bra, vi pratade hela vägen! Jag var ganska överraskad över hur lätt det var att snacka med honom. Vi pratade om filmer och böcker, om resor, om våra vänner, om framtiden. Det var kickass.

Väl i Falun så fick jag sova på kontoret hemma hos mormor och morfar, dock var inte mormor där eftersom hon var hemma hos oss och shoppade loss. Men det var helt okej, förutom att jag var skitnervös, halvsjuk och ashypad. Dessutom hörde jag under större delen ett konstigt knackande från garderoben, men det var inget i den. Men jag ljuger inte när jag säger att det skrämde skiten ur mig. Jag är löjligt lättskrämd.

Hursomhelst. På torsdagen gick jag upp tidigt och gjorde mig i ordning, innan jag och morfar for iväg. Han släppte av mig utanför och jag knackade på. En kvinna släppte in mig, och jag sa att jag sökte sommarjobbsmannen. Hon visade vägen, och jag hann se in i ett fikarum på vägen; det var fullt med killar runt 18-30, och alla lutade sig framåt och stirrade på mig som om dom aldrig hade sett en tjej förut. Jag bara log lite dumt.

Själva intervjun gick bra, han var trevlig och visade mig runt. Det kändes väldigt bra, jag menar, jag gjorde nog ett bra intryck eftersom jag hade åkt ända från Stockholm för att prata med honom, så... aja. Sen gick jag till Ica Maxi och letade på morfar, som var gullig nog att fylla på min telefon. Sen fikade vi lite, och sen tog jag tåget hem. Det var trevligt att åka tåg.

Väl hemma däckade jag i sängen och låg där och dog i ett par timmar. Sen dess har jag varit lite halvsjuk hela tiden, det suger.

I fredags var gympalektionen asrolig, men jag kunde ju såklart inte vara med eftersom jag var sjuk. En grej var jag med på i alla fall, nåt som hette bonden och ogräs, då hela klassen utom en person ska lägga sig i en hög och hålla fast i varann. Sen kommer bonden och ska dra loss dom. Det var roligt, så jag lindade mig runt Amanda och höll fast för glatta livet. Det var jätteroligt!

Jag gick hem lite tidigare eftersom jag mådde dåligt. Men men. Sen mös jag resten av kvällen. På lördagen så slappade jag hela dagen, Robin kom vid fyra snåret och då mös jag med honom. Vi tittade på Mars Attacks och åt Rocky Road med familjen. Det var jättemysigt.

Tyvärr var han tvungen att sticka tidigt imorse, för han jobbade... Trist. Men men, det är iaf en överblick av den gångna veckan. Nu ska jag gå och göra nåt annat. Hej svejs.


Citat:
Morfar: (om en punkartjej) "Vilken jävla skata!"

Mormor: "Vänta tills morfar får höra att jag har handlat! Jag kanske borde ringa honom och berätta..." *ondskefullt skratt*
Jag: "Eller så kan du ringa upp och bara prassla med påsen!"


When the moon is in the seventh house...

Jag har ett jobb ^^ Jag ska extraknäcka på Skolverket, ska typ sitta och fixa grejer i Excel. Det är bara extrajobb, men det är inte fy skam! Jag fick det via en kompis till min mamma. Fick ett sms imorse av min mor där det stod att en kvinna skulle höra av sig till mig om extraknäck, och att min mor skulle smsa mitt nummer till henne. Typ hela dagen gick utan att jag fick något samtal, så jag fick då såklart smärre panik! Men sen ringde mor och sa att dom hade försökt få tag på mig men att det inte hade gått att nå mig, vilket är cp eftersom jag hade mobilen på mig hela tiden... men vafan. Så jag fick numret till henne, och sen efetr typ tusen år så svarade hon och jag fick ett jobb! Jag är typ asglad :)

För övrigt är det Robins födelsedag idag! Han fick en vattenkokare, haha. Jag ringde honom imorse för att säga grattis, och han var typ skitglad över sin vattenkokare. Min reaktion var  ungefär "en vattenkokare? Jamen det är ju bra, nu kan du ju koka vatten i ditt rum!" haha. Men men, det är ju najs!

Jag har också köpt en asgullig klänning idag för 80 spänn på H&M. Då blev jag glad, för jag trodde att den skulle kosta mer. Men icke sa nicke :) Chillade i stan med Amanda och Therese efter vår "resursdag", som bestod i att alla tvåor som var dumma nog att komma dit fick sitta i aulan och kolla på Elizabeth, the golden age som iofs var helt ok. Jobbigt bara att jag hade någons huvud i mitt synfält under hela filmen.

Jag är glad, trots att jag inte brode vara det. Jag har helt oresonliga lovkänslor som vägrar tyglas. Jag går bara runt och sjunger på soundtracket till Hair och myser typ, fast jag borde plugga till matteprovet imorgon och ledarskapen på torsdag. Men jaja.

Jag trivs skitbra i mitt rum förresten, det är alldeles klart nu. Jag har fyra speglar i mitt rum, haha. En skitstor som är 170 cm hög och 70 cm bred i guldram, en lång smal som sitter på bokhyllan, och två små på väggen. Jean-Pierre är uppe också, han trivs skitbra på väggen. Det ser jävligt liksom hemtrevligt ut här inne nu. Fast två av mina tre lampor har pajade glödlampor, och jag orkar inte fixa nya. Lat! Kanske lägger upp lite fina bilder sen så får ni se hur det ser ut :)

Nejmen nu ska jag göra ett ryck och gå och lägga mig med ledarskapsboken som sällskap. Jag lär alltså somna rätt snart. Peace.

GAH!

Hej vänner. Idag är det studiedag så ingen skola. Det är ju kickass, alltså. Skönt med lite paus nu när det är så mycket prov och sånt. Har två prov den här veckan, ett i matte på onsdag och ett i ledarskap på torsdag. Kul. Nejmen jag oroar mig inte. Med geografiprovet (som förresten var uselt upplagt) avklarat känner jag mig mycket lugnare. Om vi bara kunde få tillbaka våra infernaliska arbeten nån gång!

Jaja. Idag ska jag gå och, återigen, tjata på människorna på Max om att ge mig ett jobb. Har redan varit där två gånger för att säga tja till personalchefen och visa hur intresserad jag är, men båda gångerna har han suttit i möte. Men jag ska dit idag och tjata igen, för fan, jag MÅSTE ha ett sommarjobb snart. Det börjar krisa. Jag vill verkligen inte gå runt och dra den här sommaren, som jag gjorde förra sommaren. Visst, det kan vara skönt. Men alltså, jag vill ha ett jobb och pengar. Och erfarenhet. För man kan inte få ett jobb på det här stället om man inte har erfarenhet i nånting. Och det enda jag har är ju att jag har varit en ananas för en dag. Nejmen, om jag bara fick visa vad jag går för!

Jag är villig att göra vad som helst, ja, förutom typ prostitution. Och att jobba i Falun. Nu kanske det blir så att jag måste jobba där i brist på annat, och jag vill verkligen inte det. Dels inga vänner på typ hela sommaren, dels måste jag bo hos mormor och cykla ungefär en mil varje dag för att komma dit, och sen en mil hem. Bara för att packa lite böcker, och dessutom är det uselt betalt. Det suger. Jag vill inte.

Jag vill få jobba i Stockholm, så att jag kan göra saker när jag är ledig. Jag menar, jag kan pendla hur långt som helst varje dag, det spelar ingen roll! Herregud vad jag vill ha ett jobb. Suck.

Åh just det, jag hittade min kalender förresten. Den låg i skåpet, haha. Suck.

Peanut butter jelly time!

Goderafton, vänner och bekanta. Det är torsdagen på veckan efter lovet och jag börjar få smärre panik. Dels har mitt matkort försvunnit och går inte att återfinna. Dels har min almanacka försvunnit och går inte heller att återfinna. Vet ni hur jobbigt det är att inte ha en almanacka? Särskilt eftersom alla lärare verkar ha fått prov-tourettes, alltså att dom säger saker som "och sen ska vi ha prov vecka 16..." som om det vore nånting bra. Det SUGER!

Annars är det chill. Har egentligen inget att säga. Men om någon hittar min almanacka, så hör av er! Ni får hittelön.


Peace.

RSS 2.0