Den mest ointressanta dagen hittills

Ännu en dag i Linneas liv. Det har i princip inte hänt något idag. Denna dag har varit omåttligt seg.
Men jag har lite citat i alla fall.

(Marina sitter i Jeanines knä när Andrea nalkas och skriker som en pundare)

Andrea: "JEAANIIIIIIIINE!"
Marina: "Vem är det?"


(Carro på kyrkogården)

Carro: "Ååååh vad FINT det är här, jag vill också vara död!"


Carro:
"Men vi slår dom tills dom skrattar!"


(När vi skulle välja SFG-grupperna och fick hitta på grupper lite hursomhelst, när Jakob helt plötsligt började sätta upp regler.)

Carro: "Man får alltså INTE skriva gruppsex?"


Kalle:
"Vad är det här för ett papper?"
Alla: "Det är ett A4."
Kalle: "Rätt, men vet ni vad det är för MÅTT på ett A4 då? Det har ni ingen aning om va?"
Jens: "29,7 och 21 cm."
Kalle: "... Du är den första elev någonsin som har vetat det."
Jens: "Det står ju i och för sig på tavlan."

(Amanda sa något dumt)
Jag: "Ja, här har vi då EN TILL person som är lika smart som en kaskelott."


...Imorgon blir det schtek.


YES!

MP3n är TILLBAKA! Den var i skolan. Jag är glad nu. Väldigt glad. Phew.
Nejmen jag har inte direkt något att berätta, tänkte bara säga det. Nu ska jag gå och köpa gräsfrön till min ekoburk.

Citat!

(Jag sitter och sjunger lite smått samtidigt som jag pratar med Adam i telefon)
Adam: "Nu har jag äntligen fått svaret."
Jag: "Va?"
Adam: "Nu vet jag äntligen hur valar låter."

Jag lackar, jag lackar!

Jävla skitdag från helvetets glödande eldar. Jag tappade bort MP3n som jag fått låna av Philip. Den är dyr. Och den är borta. Fan vad ledsen jag blev, jag grinade fan hela vägen hem. Det var hemskt, jag letade över allt men den finns fan inte. Jävla skitsak.

Måndagar? Nej tack.

Jag hatar måndagar. Dom är veckans mest meningslösa dag. Idag har jag haft två lektioner, men fyra och en halv timmes mellanrum. Fyra och en halv! Det är fanimig olagligt alltså! Iofs jag hade kul, jag och några av tjejorna gick på stan och chillade som bröder, jag köpte ett väldigt fint halsband också. Vi hade trevligt. Men det var ju inte kul att komma tillbaka till skolan klockan 15.40 och ha tyska och sen sluta vid halv fem. DET var segt. Plus att det hade varit en bilolycka vid sveaplan, så jag fick sitta på bussen i cirka hundratrettio år, så när jag väl kom hem vid halv sex så var jag täckt med ett tjockt lager med mossa. Lagom kul.
Jag lyckades tyvärr blotta Malins behå för halva stan idag också, men det var verkligen inte meningen! Det var ett ärligt misstag, jag skulle bara visa nånting som jag kallar Carro-syndromet, alltså att ha en urringning of the eternal dragonflame, och så råkade jag dra lite för hårt i hennes tröja, och den var jävligt töjbar, så helt plötsligt stod hon med tröjan nere vid naveln, och just då cyklade två killar förbi. Dom såg glada ut. Det gjorde inte Malin. Hon sa att hon ska hata mig tills imorgon, så det är okej. Hon ska få en stor kram.
Sen blev jag utslängd från vardagsrummet av min far, för han ville titta på världens sämsta program näst efter Sommartorpet, nämligen SG-1, Stargate alltså. Då lackade jag satan, för jag ville inte se det, och jag var ju faktiskt där först. Men så jag blev helt sonika utkastad. Då blev jag arg. Jag menar, JAG gör ju inte så mot honom när jag vill se på tv! Jäkla stil alltså. Men jag betalade tillbaka genom att inte skratta åt hans dåliga skämt vid middagen (fast dom var roliga), och istället bemötte dom med sarkastiska kommentarer som gjorde honom sur . Vendetta!
Meh. Sen researchade jag lite om ekoburken jag ska göra. Det ska faktiskt bli kul, jag ska se hur länge jag kan ha den innan den går åt helvete. Man ska visst ha en burk med glaslock, västerna behöver visst ljus uppifrån. Så mamma ska tjacka en burk med glaslock från jobbet till mig imorgon, samt lite jord. Metal som FAN!
Sen dampade jag ur på en grej på Fronter (vårt nya datasystem i skolan), och sen försökte jag göra matte. Då dampade jag lite till. Jag hatar matte.
Nu ska jag kolla vilka kläder jag ska ha imorgon. Adios era fucktards.

Citat:
Denise: (om Ankmannen) "Han kan ju låta sina framtida barn rida på hans rumpa sen när dom inte orkar gå. Då slipper han ju böja sig ner."

Tjej på tyskan: (om nån låt med Blümchen eller var hon heter) "Det är inte hon som sjunger"
Jakob: "Det är klart att det är hon som sjunger, nu ska du inte sabba min världsbild här..."

(Stulet från Martinas helgon, citat från hennes far. De såg på Sommarkrysset, arma varelser.)
Tv-kvinnan: Nästa nummer är 72.
Martinas bror: Det är ju mitt nummer i fotbollen.
Tv-kvinnan: Nästa nummer är 17.
Martinas bror: Det är ju så gammal som du är Martina.
Martina: Ehm... Nej!
Martinas bror: Men snart iaf.
Martina: Jo, det är sant.
Tv-kvinnan: Nästa nummer är 69.
Martinas far och bror: Det är ju min/pappas ålder! (Hennes pappa pappa växlar visst mellan att vara 25 och 69, hans verkliga ålder vet varken ni eller jag, men hon misstänker att han föddes före elden uppfanns).
Tv-kvinnan: ...och sista är 7.
Martinas far: Och det är ju mammas IQ!


"Alltså du behöver ju inte DISKA den!"

Urgh. Jag orkar egentligen inte skriva, jag är fett besviken och känner mig ganska emo. Jag hade sett fram emot denna helg hela veckan, och så blir det skit. Eller inte helt skit, men för mycket skit för mitt tycke. Först, i fredags, hade Andrea och jag Harry Potter-maraton, vi såg alla filmerna. Fast det tog ett bra tag, för vi somnade hela tiden. Men det var jättemysigt. Sen, på lördagen, så traskade vi iväg och träffade Andreas framtida pojkvän, Moppemuschemannen. Som var emo. Han var helt okej, men han hatar mig bara för att jag råkade (med mening) säga att jag hatar emosar. Men jag hatar emosar! Dom är fan äckliga!
I alla fall. Sen tittade vi på resten av HP-filmerna, eftersom vi däckade i mitten av den tredje dagen innan. Så vi kollade klart på dom, sen åkte Andrea hem. Jag tittade på film och pratade med Adam. Det var mysigt. Somnade nån gång vid halv fem.
Sen idag, söndag, så skulle vi hela gänget röka pipa, samt skulle lite nytt folk anlända också. Men så var Chrille och Jeanine tvungna och dra, dom skulle på någon firmafest eller något. Så dom gick. Så jag, Andrea, Marina, Patrik, Saffe och Basse satt kvar och roekte. Sen började det ösregna. Så jag och Andrea sprang hem till mig och slängde på oss lite torra kläder, sen begav vi oss hem till Marina och åt middag med hennes föräldrar. Jag älskar hennes föräldrar. Sen gick vi och rökte lite mer. Men det tråkiga var ju att bara en av de fyra som sagt att de skulle komma kom. Det var tråkigt. Så jag gick hem vid nio, och nu sitter jag här. Nu ska jag röja lite på mitt bombnedslag till rum, för mamma och pappa kommer hem snart och då vill jag itne att det ska se ut som faen här inne, för då blir det pisk.
Puss, pojkar och flickor!


Dagens Citat!
Marina: (om att hon tycker att vi dreglar på munstycket till pipan) "Alltså du behöver ju inte DISKA den!"

Nej, asså...

Det har varit en lite smått stoerd dag. Jag masade mig upp ur sängen ack så motvilligt, eftersom jag låg och smsade med Adam till till typ ett. Och han är ju min andra hälft så jag kan ju liksom inte dissa honom. Men i alla fall. Jag stal en tröja av min syster, samt klämde i mig i mina röda brallor. Dom är så jävla tajta alltså! Men satan vad fina dom är. Sen krälade jag iväg till bussen. Lyssnade på Cake, som typ är mitt nya favoritband. Ludde skickade ett antal låtar till mig igår, och jag är fucking kär alltså. Inte i honom, utan musiken, era fucktards. I alla fall. Jag gick på toa innan lektionen, och så när jag kommer fram till klassrummet så är dörrjäveln stängd! Jag lackade ur totalt. Jag var ju där i tid vafan! Och det var engelska, mitt favvoämne! BÖG på det!
Men Carro kom sen så jag behövde inte stå ensam och skämmas så länge. Sen hade vi engelska, och sen hade Carro, jag och Denise photoshop. Det var lagom intressant. Skabb-David har också photoshop. Han är lika ful som vanligt. Han som var så snygg i början, på den gamla goda tiden, då han kallades Snygg-David. Men nu har han sitt fula blonderade hår och sina tajts. Varför, varför var han tvungen att bli pudelrockare för?!
Jag fick sitta bredvid en ascool liten asiatisk tjej som jag TROR heter Sirnam. Vi dampade på datorerna tillsammans. Det var skoj.
Sen lunch, sen info om torsdagsgrupperna. Det var astråkigt, men Malin och Martina ska också ta bokklubben i år, så det blir nog lite roligare. Och våldtäcktsmannen Ture har slutat, vilket innebär avsevärd förbättring.
Sen hade vi franska, jag kände mig som en idiot för jag har typ glömt allt. Vi skulle göra någon sorts kinesiskt porträtt av oss själva, vi skulle besvara saker som "om jag var ett berg, hur skulle jag vara då och varför?" och jag tänkte att intresseklubben nog har sprängts av överbelastning för länge sen. En utav frågorna var "om jag var en känsla, vilken känsla skulle jag vara då och varför?" och när jag frågade Yannick vad jag skulle ta så sa han "Dyster?" Tack, Yannick, din lilla grodätare.
Sen hade vi datakunskap. Och Hej-kompisar-Elias och hela hans anhang är i den gruppen. WHY, JEBUS, WHYYY?!


Citat:
Kalle: "...Matte, tänker ni, och ryser av välbehag."

Kalle: "...Men när vi träffas då på den sena eftermiddagen så förväntar jag mig att ni ska vara lite uppiggade. Ni får dricka kaffe, eller sniffa ammoniak om det behövs!"

Jorå s'att eh...

223119-4
Ännu en dag har utspelats i den cirkus jag kallar mitt liv. Idag har vi haft våra första riktiga lektioner. Det var ungefär lika kul som att stoppa huvudet i en hink med elektriska ålar, men annars var det ju trevligt. Första lektionen var geografi med allas vår älskade Lars. Det var allt utom kul. Kursen verkar lite smått intressant, men mina erfarenheter är ju att Lars kan göra allting, oavsett vad det är, totalt jävla superointressant. Wo-frickin'-ho.
Sen hade vi lunch, jag såg Martin och rodnade ända ner till frukosten. Det var inte kul, särskilt inte när mina IDIOTER till vänner säger "Vad är det, Linnea? Varför rodnar du? Hallå? Varför rodnar du? LINNEA?! Är det för Martin? Är det? Det är för Martin." med typ fyrtio decibel högre tonläge än nödvändigt. Jävla köttisar, dom är ju lika smarta osm ett halvt kilo köttfärs - tillsammans!
Sen hade vi matte. Det sög. Jag, Carro, Amanda och Nathalie är i G-gruppen, och självklart är det ju där alla idioter på hela skolan har hamnat. Suck. Vi har 75 % av skolans fjortisar, samt Quelle Barbe!-Alex, och Hej-kompisar-Elias idiottvilling. God jul. Nu känner jag mig mer sporrad än någonsin till att jobba upp mitt G till ett VG bara så att jag får byta grupp.
Sen drog jag hem och sov på soffan ett bra tag, vaknade en gång av att min syster står böjd över mig med dem största kamera jag någonsin sett. När jag vaknade och sa "Nejmen LÄGG AV!" reflexmässigt så muttrade hon och gick därifrån. Varför ska hon alltid ta kort på mig när jag sover?
Sen gick vi på restaurang, eftersom vi skulle fira att mamma och pappa stått ut med varandra i 27 år nu. Jag åt mumsig kyckling på spett med jordnötssås. Asgott. Sen fick jag kokosglass. Mumma. Sen förbjöd min mamma mig att använda mina nya favorituttryck, "Jorå s'att ehh" och "Nej, asså...". Då frågade jag henne, "Så vi bor alltså i 40talets nazityskland och det är du som är Führern?" och hon sa "Ja. Tyst nu." Kul liv.
Och nu sitter jag här, har krigat med min mail när jag försökte maila bilderna från igår till pappa så att han kan skriva ut dom imorgon.
Just det, jag skulle ju berätta vad vi gjorde igår också! Vi fick ett papper med nio saker som vi skulle ta kort på.
Här är listan.

1. bild på köket i ett dyrt hotell 
2. actionbild - rån, mord eller liknande
3. vildmarksbild
4. bild på en kändis 
5. bild på hela gruppen utklädda
6. bild hemma hos en främling
7. bild på en udda person
8 kreativ bild på mentorerna
9. aldrig förr sedd vy av stockholm.

Det var jättekul! Vi hade två timmar på oss. Första uppgiften klarades av snabbt, vi bara gled in på ett hotell som hette Hotell Terminus och frågade om vi fick ta kort på deras kök. Receptionisten skrattade gott och ringde upp köksmästaren, som godkände. Klick, klick, och så var det avklarat!
Actionbilden tänkte vi bara låtsas att jag ströp Martina som vanligt, men så kom vi på den smartaste idéen någonsin - vi rånar 7/11! Så vi gick in, sa "Hej, får vi råna dig?" Tjejen i kassan tittade på oss som om vi var dumma i huvudet, och jag kan ju inte direkt påstå att hon hade fel. Men när vi förklarade att det var en skoluppgift och visade henne pappret så skrattade även hon gott, och spelade med. Så vi formade händerna till pistoler och rånade 7/11. Check!
Vildmarksbilden avklarades när vi, på väg från 7/11, såg att Donken hade typ stora bilder på löv på väggarna. Så vi gick in, varpå jag ställde mig på alla fyra på ett bord och klöste i luften med ena handen och såg vildsint ut. Check!
Sen tänkte vi att vi skulle dra till Butterick's och klä ut oss, och på vägen så får vi syn på - en kändis! Nån sorts modeperson som hette Sofi Fahrman, en tjej som ser ut som en Barbie och har ett väldigt massivt käkparti. Kändisbild? Check!
Sen drog vi in på Butterick's och slängde på oss lite hattar och skit, övertygade en tjej att ta ett kort på oss, och sen blev alla uslängda ur affären, för man fick visst inte ta kort. Men vi fick vårt. Muahahaha! Check.
Sen var det hemma hos en främling-bilden, men vi vågade inte fråga någon om vi fick ta kort hemma hos dom, så vi gick till NK och tog kort på en soffa och lite skit därinne. Sen visade det sig ju att alla andra hade gjort det också. Surt. Check!
Bild på en udda person, då tänkte vi Munspelsluffarn. Men honom kunde vi såklart inte hitta, så vi tog kort på Martina när hon stod bakom en bild av Linné utan ansikte så att man ska kunna sticka in sitt eget där, och så var den bilden avklarad.
Kreativ bild på mentorerna - nja, kreativ skulle jag inte kalla den. Det är bara en bild på dom. Check!
Aldrig förr sedd vy av Stockholm avklarades när vi satt oss ner för en stunds frenetiskt klagande, då Therese smet ibäg och tog en skum bild på en utskjutande grej vid en affär. Check!
Sen drog vi oss tillbaka till Kungsträdgården för fika, och vem får vi se där, om inte Jakob med familj! Så jag har mött Fru Jakob och Jakob Junior IRL nu. Fru Jakob heter Lisa, vilket jag och Martina tyckte var askul, eftersom det var precis det namnet vi hade gissat på när vi spekulerade om henne.
Och hans son var precis lika gullig som jag alltid har trott. Jag fick hålla i honom. Det var asgulligt. Och jag fick se Jakob leka med sin avkomma, det var så sött att jag nästan dog.
Sen på kvällen var det pipa, och då var Patrik tvungen att skicka ett "Fan vad skönt det var att trycka dig i röven igår, kyss"-sms till Johan mitt ex när vi lekte smsroulette. Då dog jag av garv. Haha.
Sen sov Carro hos mig. Episkt.
Och nu ska jag sova.

Första skoldagen som TVÅA

Så var första skoldagen avklarad. Okej, man kan inte riktigt kalla det skoldag. Det var mer av en 15minuters informationsstund, återförening med hoesen följt av tre timmars frenetiskt fikande på vårt nya stamställe. Det var härligt att träffa dom igen, synd dock att Amanda inte var där, för hon var sjuk. Men hon kanske kommer imorgon, det hoppas jag på. För hennes har jag saknat asmycket.
I vilket fall som helst. Vi ägnade os åt lite catching-up under tretimmarsfikat, och sedan begav vi oss hem till respektive bostäder. Jag tog bussen hem och det första jag gjorde när jag kom hom var att däcka och sova i två timmar. Jag har inte längtat efter att börja tidigt igen, det är ett som är säkert. Har iofs fått universums chilligaste schema någonsin, jag har sovmornar varje dag, och slutar relativt tidigt alla dagar utom på måndagar, då jag slutar 16.30, men då har jag iofs fem timmars håltimme emellan. Men jävlar, jag kom just på en grej! Hur ska jag kunna ha teater klockan halv fem om jag slutar då? Detta måste lösas. Jag får tala med Jakob imorgon.
Imorgon ska vi typ gå ut och göra nånting, jag vet inte riktigt vad, jag var upptagen med att inte lyssna när dom sa det. Men vi ska ha picknick i alla fall. Mys. Och man skulle ta med sig en digitalkamera om man hade en, för vi ska visst göra kollage på fredag. Och jag har lyckats fjäska till mig att få låna mammas och pappas för en dag. Hoppas att jag inte har sönder den, för då är jag ju bara så död.
Sen kom mitt Laredoute-paket idag, och jag cyklade iväg för att hämta det, men fattade inte att jag skulle betala på plats eftersom det inte stod nånstans, så jag fick återvända hem utan mitt paket. Surt.
För övrigt så läste jag nyligen en god väns blogg (http://movsa.blogg.se) och drabbades av en plötslig lust att lära mig spela badminton på riktigt. Hon skrev att hon ska börja med det, och då tänkte jag att fan, jag gillar ju badminton. Jag suger på det, men det är askul. Man kanske skulle ta och lära sig? Det skulle ju vara kul att ha lite aktiviteter eftersom jag inte gör något annat än teatern, och om mitt schema inte ändrar sig så kanske jag måste sluta. Och något måste jag ju ändå göra. Gärna något som innefattar motion och som är roligt, för jag kommer inte palla att upprätthålla min strama träningsregim nu.
Ska titta efter om det finns något sånt i Solna, för i så fall ska jag lätt prova det. Måste bara leta på någon som kan gå med mig, annars känns det nog lite awkward.
I alla fall. Jag ska försöka blogga lite oftare numera, nu när jag har tillgång till dator och allt.
Så där har ni något att se fram emot, flickor och pojkar!
Nu ska jag ta och försöka få lite sömn.

RSS 2.0