Hrm, host.

Jag råkade visst bitcha loss totalt och kanske, kanske krossa en annan människa lite. Men öh... det var kul. Kändes bra. Det kan han gott ha, den jäveln. Så, å min inre bitterfittas vägnar... SUCK IT BIAAAATCH!!!!!


run baby run, never look back

Allting flyter på ganska bra just nu. Skolan är över, kändes ledsamt i ca 2,5 sekunder, sen kom jag över det. Det är ganska underbart att jobba som jag gör nu, det är dryga 30 timmar i veckan, typ fem dar. Går bra gör det också, chefen börjar värma upp sig lite och skämtar med mig ibland, häromdagen kallade han mig nörd, då blev jag glad. Han verkar tycka att jag gör bra ifrån mig också, även om jag göra dumma småmisstag ibland. Saknar kista ibland, mest för det var så trevligt folk man jobbade med, plus att det tog tio minuter att ta sig dit så man fick sova längre.

Annars... inte mycket.
Har väl aktivt bestämt mig för att inte skriva ett tag, utan vänta tills jag har riktigt jävla tråkigt, då brukar inspirationen flöda som bäst. Mamma åker om typ två veckor och är borta till augusti, är skönt och ledsamt på samma gång. Skönt att bo (typ) ensam, men jag är en mammig flicka. Tur att det finns telefoner.

Sommaren är här nu och jag längtar till enviken
, har inte varit där på flera månader, nästan ett helt år. Ska försöka åka dit lite mer än förra sommaren, då var jag bara där i tre dagar totalt, och det sög. Men det har vi ju psykostina att tacka för, tur att man inte jobbar där längre. Men dom har gjort om och har nya ägare, det är fint som fan nu på kära gamla Café Il Capo. Fast jag saknar väl det också, jag gillar ju att baka och laga mat och pyssla. Men det har jag ett hem till, och en familj att skämma bort.

Jag har bestämt mig för att älska min kropp som den är och sluta obsessa över kalorier hela tiden, jag orkar inte med det. Det är skitsamma, min kropp är fin som den är (det är den faktiskt, jag har sett den utan kläder och det är inte så jävla illa). Rak i ryggen kan jag säga att jag är stolt över alla mina 60 kilo precis där dom sitter och skulle inte byta ut dom mot något anorektiskt dennism-liknande svältigt skelettbarn från afrika om jag så fick betalt. Sådetså. Man ska vara glad över det man har, och det är jag. Så... suck it.

Jag vill köpa en PS3a, och massa spel till. Typ Uncharted 1 & 2. Och en Iphone, fast en sån ska jag nog köpa på riktigt snart för min telefon är bortom kass. En minidator vill jag ha också. Och en glassbåt. Och en kram.

Nej, man kanske ska sova. Puss.


RSS 2.0