För övrigt.

Hey lovlies. Jag har kommit på en grej. Jag tror att jag ska starta en blogg på metrobloggen.se, för där kan man tydligen tjäna en slant, om man är poppis. Och jag har en liten idé vad jag ska skriva om där också, men jag måste fila lite på den. När jag har skapat den och allt så lägger jag ut den här så kan ni kika på den. Hoppas att det blir bra, man tackar ju inte nej till lite extra kerr. Dock får vi väl se hur det blir med den saken, eftersom man tjänar typ 3 öre per sidvisning, så manmåste väl ha typ 5000 sidvisningar för att få 150 spänn. Men jaja, det blir som det blir med den saken! :)

Hot damn!

Jag har upptäckt att det är något allvarligt fel på min pojkvän. Inte att han är knäpp eller elak eller otrogen, utan att han helt enkelt är sjukt perfekt. Till exempel: Den gångna veckan så var gossen min i Polen med sin klass. Jag, som den paranoida galning jag är, satt hemma och oroade mig för att han skulle sätta på en massa polacker. Kort sagt var det en vecka från helvetet. Och när han kom hem, i fredags, så åkta jag till landet. Kul, tänkte jag, och ville dö.

Igår sågs vi för att se Iron Man på bio, och stod och kramades en lång, lång stund. Vi gick sen in på bion och satt och pepprade varann med popcorn i godan ro. Under filmens gång så gjorde jag det bekvämt för mig och lade fötterna i hans knä, vilket ledde till, och jag kan inte förstå att jag säger detta, men... fotmassage genom hela filmen. Den är två timmar lång.

Det är insane. Och sen, efteråt när vi begav oss hem till mig för några timmars välförtjänt sömn, så visar det sig att... han har en present till mig. En present. Jag dog. Visst, jag hade sagt "ta hem en polack till mig" på skämt. Nu var det ju ingen polack utan en t-shirt med en kyckling på och texten "Hot Chick" på. Herregud.

Jag menar, ingen människa är så perfekt. Jisses. Jag klagar inte, men det är lite skumt liksom. För hur många killar är så awesome? Inte många. Men min är det. Och för det så säger jag: In yo FACE!!


Otippat.

Dagens citat:
Jag: *sitter och pratar om annat*
Adam: "MÖTLEY CRÜE SUGER!!!!"

Jag: "...sa den elaka tjejen."
Adam: "Eller den elaka häxan i pepparkakshuset."


Adam:
"Men NEJ! Sieg heil på harpan!"


Gulliga familjen

Dagens citat:
Mamma: (om Saras klassresa) "Fanns det några snygga killar där?
Jag: "Men mamma, sånt frågar man inte. Det är pinsamt."
Pappa: "Vaddå, det är väl inte pinsamt!"
Jag: "Men vafan, ska jag gå runt och fråga dig om det finns några snygga brudar på ditt jobb kanske?"
Pappa: "Det får du väl göra, men där finns det bara kärringar."

Insert headline here

Då var det dags igen. Jag uppdaterar nu i brist på annat. Det finns verkligen ingenting att göra just nu. Inget bra går på tv, och jag orkar egentligen inte göra mer än att sitta och kolla rakt fram ändå. Där tar listan slut liksom. Jag är skittrött.

Den här dagen började lite lagom jobbigt. Jag gick upp vid halv nio och fixade mig i ordning. Sen när jag sitter där med frukosten i hand får jag ett sms där det står att min första lektion är inställd. Kul, tänkte jag, och ville dö. Jag kunde ha sovit i åtskilliga timmar till, men nä nä! Irriterande. Jag som äntligen skulle få bli av med min äckliga Emoburk! Seriöst, den grejen är kass. Den har stått och varit död i ett halvår. Den dog två veckor efter att jag skapat den. Och det är därför jag inte får ha husdjur, eller småsyskon. I alla fall, då masade jag mig iväg till optikern och fixade mina glasögon som pajade i lördags, det ska jag berätta om sen.

Sen gick jag hem igen, åt lunch, och åkte till jobbet. Väl där kopierade jag tusen papper och häftade ihop dom och satte dom i mappar. Jag fyllde fyra lådor, dvs fyrahundra mappar, på ett par timmar. Min arbetsgivare var mycket stolt. Sen åkte jag hem, trött, med ryggont och en massa papercuts i händerna, men glad.

Hemma väntade vi på mamma och Sara, min kusin, i fyrtio år innan jag äntligen fick mat. Sara ska praoa på min mammas jobb i två veckor, så jag har fått en granne i rummet bredvid igen. Det är rätt chill. Vi ska till och med gå på bio imorgon och se Doomsday, nån halvzombiefilm. Det är najs.

Iaf. I lördags var det dags för le grand grillfest i Vitebergsparken. Alla mina käraste vänner var inbjudna, och många dök upp. Jag hade då varit magsjuk sen i torsdags, vilket sög, så jag grillade ingenting utan höll mig till blåbärssoppa och smärgåsrån. Mindre kul. I alla fall, typ alla jag gillar var där, utom serben, som var sjuk. Det sög! Ingen fest utan serb, som man säger. Hon var väldigt saknad.

Han som skulle tjacka alkohol kom inte heller, för han skulle vakta kattungar. Vilket var lite ironiskt, för jag menar, det är två veckor gamla kattungar. Vad kan dom göra? Men i alla fall, det var synd. Halva teatergänget var där, pipecrew, Tuva och några av hennes vänner, Andrea, Andreas kompis Moa, Anna, Robin, Andreas kusiner och hunden Stina, som var jättesöt och kärleksattackerade mig när jag försökte svara i telefon. Det var sött. Äckligt, men sött.

Mina glasögon pajade nån gång vid åttasnåret, skruven lossnade, men vi lyckades hitta skruven så det var inget större problem för optikern att få ihop dom igen, vilket var tur. Men jag blir väldigt grinig när jag blir utan glasögon, för jag ser ju fan ingenting. Jag känner mig handikappad! Men men.

Vi hade i alla fall väldigt trevligt. När sällskapet tunnats ut lite grann och gossarna gått för att söka upp ett 7/11 i jakten på kaffe så lekte vi andra sanning och konka, vilket slutade med att det hängde sex behåar i trädet när pojkarna kom tillbaka. Dom blev väldigt glada. Vid tolvsnåret begav vi oss till bussen, jag halvsov hela vägen. Väl hemma hoppade jag i säng och däckade nästan på en gång.

Sen var jag tvungen att släpa mig ur sängen vid åtta på morgonen, för att gå till jobbet.  Jag sket i allt vad skönhet hette och kravlade dit i sunkkläder med mina gamla glasögon på näsan, i brist på annat. Jag blev insläppt, fick en nyckel, instruktioner, och sen var jag helt ensam på skolverket i ungefär sex timmar. Det var riktigt najs. Jag hoppade runt där och kopierade för fullt, det gick väldigt bra. Dom var nöjda.

Dom är trevliga där på mitt jobb. Jag har till och med fått en egen nyckel. Okej jag får bara ha den i typ en vecka, men ändå! Men det bästa är ändå att allt i kaffeautomaten är gratis. Muahhahaha! Sen är det ju bra med lite pengar, iofs går alla pengarna till Josse just nu, för att betala för Peace&Love-biljetten hon köpte åt mig. Jag har väl tjänat ihop till lite mer än hälften. Kommer nog ha lite över sen också, tjoho!

För övrigt har jag inget att säga. Jag ska gå och lägga mig snart, jag är helt död. Adios.

Annars då?

Bonjour! Jag vet, jag är sämst på att uppdatera, men jag orkar liksom inte. I vilket fall som helst, i brist på annat tänkte jag nu summera den gångna veckan.

På valborg åkte jag, mamma, pappa och Robin upp till landet, på onsdagen. Det var väldigt trevligt, min morbror Håkan kom också och sov hos oss en natt. Vi såg på elden i Tänger och lyssnade på penisonärskören, men jag blev gravt besviken på att den lilla gubben med "Hurra!"-skylten inte var där. Det sög. Men det var väldigt stämningsfullt och fint. Dock gaddade Robin och min familj ihop sig och mobbade ut mig, det var mindre kul. Töntar. Men i alla fall.

Sen åkte vi hem och kollade på film i min säng och åt godis. Vi stannade nämligen på vägen upp i Enköping och gick på en av Sveriges största godisaffärer. Dålig idé. Vi kom därifrån med tre stora påsar, som innehöll fem kilo godis tillsammans. Det finns fortfarande kvar en del.

Sen på torsdagen så slappade vi mest inomhus, för det var ganska kasst väder. Vi gick en promenad och kollade runt lite, det var väldigt trevligt. Väldigt fridfullt, det var inte så många sommarhuspersoner där uppe, förutom vi då.
Det var, kort sagt, en slappisdag. Jag menar, ut i regnet och kratta löv, eller stanna i sängen med ett gäng dvder och bokstavskex? Det krävs inget geni för att räkna ut den ekvationen.

På fredagen åkte jag och Robin hem tidigt på morgonen med tåg, för han skulle jobba. Vi sov större delen av resan. När jag kom hem sen sov jag lite till, och sen på kvällen gick jag på bio med Philip och såg Iron man, som för övrigt är en av de bästa seriebaserade filmer jag någonsin sett, så se den. Den var rolig, snyggt gjord, hade bra musik och var allmänt cool.

På lördagen så slappade jag tills femsnåret, då Robin kom över efter att han hade jobbat. Då gick vi ner och köpte thaimat på resturangen på hörnet, greppade en madrass och satte oss på taket och såg på solnedgången och pratade. Det var väldigt romantiskt och mysigt.

Sen gick vi in och såg på Kiss Kiss Bang Bang, en annan sevärd film, och sen gick vi och la oss. Mys. Han åkte hem vid tresnåret på söndagen, och mina föräldrar kom hem vid sex. Då hade jag städat och fixat, men det var inte tillräckligt bra enligt min mor så hon gjorde allting en gång till. Slöseri, men men.

För övrigt har det inte hänt mycket i Linnealand. Andrea kommer hem på fredag, något som jag är överlycklig över, för jag har inte träffat henne på typ 4323574523 år. Så YAY för det! Sen på lördag ska vi ha grillfest som försenad födelsedagsfest åt Andrea också. Det blir awesome!



Dagens citat:
Jag: "Farsan, hur mycket godis ska vi ta?"
Farsan: "Tänk såhär: när du börjar skämmas ordentligt.... då börjar du närma dig."
Jag: "... Jag skäms nu."
Farsan: "Ta lite till."

RSS 2.0