Idag är det Amandas dag.

Kära anhängare. Jag har haft det bra sen senast. Idag fyller Amanda år, så skrik med mig nu:

GRATTIS, FITTVUXEN!


Och jag har träffat henne idag
och vi chillade i stan. Hon fick sin present som gjorde att hon fjollade sig och pep väldigt länge, och sen köpte hon asheta skor och bjöd mig på fika. Det var awesome.

I måndags var jag med underbara Martina, vi var på bio och såg Morgan Pålsson - Världsreporter på Sergel. Det var askul, vi hade ett litet stealthmission mitt i, då vi båda blev jättekissnödiga, så vi sprang ut för att uppsöka en toa. Då såg vi att det fanns en skum dörr där som blockerade vägen mellan toan och biosalongerna, och om man stängde den så låstes den. Så vi var tvungna att springa i omgångar, jag sprang först och kissade snabbare än jag någonsin gjort i hela mitt liv, och sen sprang Martina medans jag höll dörren. Då kom det fram en jävligt liten fjortis och sa "ursäkta kan vi få komma in där?" och jag sa "hmmm... nej." och såg glad ut. Hon blev typ sur och sa "men varför dåååå?" och jag svarade elakt "för ni har inga biljetter!" och sen stängde jag dörren långsamt och flinade elakt. Det var kul. Sen kom Martina tillbaka och vi sprang in igen. Haha.

Vi skulle ha tryckt våra Especially Bob-tröjor också, men Lava vär stängt så det blev inget. Surt. Men sen åkte vi hem iaf, kollade på Magnus Betnér - Inget är heligt på DVD och chillade. Det var asmys, och vi klämde ihop oss i min säng utan att någon dog, att jag pratade i sömnen eller misshandel. En seger, för den lilla mannen!

Sen igår umgicks jag med Philip, vi var på Weekday i stan och sen fikade vi på något ställe. Det var jättemysigt och vi hade kul, det kändes som back in the good old days.

Nu är ju jag tyvärr lite halvsjuk, jag tror att jag har feber och lite lätt ont i halsen, men vafan, det går. Robin kom hem idag, och nu är han på väg hit. Yay! Nu ska jag dricka te och fixa mitt rum så att det inte ser ut som ett sjöslag här inne. So long, suckers!


Dagens citat:
Martina: "Hon ser ut som baksidan av en ful människas röv."

Everything is going my way.

Hej älsklingar, jag är glad. Det mesta är bra i mitt liv just nu, jag har inte ens något att klaga på. Under den gångna veckan har många saker hänt. Dels har jag varit ute på dejt med Robin, han som jag träffade i lördags och i vars knä jag huserade, fyra gånger. Under en av dessa satte jag eld på mitt eget hår. Ja, jag menar allvar. Han gick på toa och jag la ner huvudet på bordet bredvid ljuset och wooosch! Fire. Som tur är så släckte jag det på en gång och det märks inte ens. Men ändå.

Han har också mött min mor. Stort. Nu åker han ju tyvärr iväg till Italien tills på onsdag, och det suger ju. Men men, det funkar. Han är gullig och gör mig glad. Och fatta att han BJÖD mig på fika tre gånger! Det har aldrig hänt mig förut. Jag blev helt sjukt förvånad. Och så kysser han som en gud. Och han har skägg.

Sen har jag varit på jobbintervju idag, på Cykelringen. Det gick ganska bra tycker jag, chefen var trevlig och det kändes bra. Tyvärr måste jag vänta i två veckor på om jag får det eller inte, men vafan, det fixar sig.

Sen har jag fått tillbaka nånting som är mig väldigt kärt och som jag blev av med för en tid sen. Min bror. Min Philip. Han kom tillbaka till mig. Jag grät, för jag blev så glad. Herregud vad glad jag är. Jag vill dansa.

Schmexx!

Goddagens, vänner och kamrater! Jag har haft en ypperlig helg. Jag har äntligen blivit av med det infernaliska geografiarbetet och ledarskapsredovisningen! Yes! Och så partajade jag hemma hos min syster i fredags med allehanda vänner. Det var episkt och mycket roande. Fylle-Amanda är väldigt kärleksfull ska ni veta. Det är riktigt gulligt!

Sen var jag och Amanda och såg Juno klockan 13.15 på Söder i lördags, den var jättebra och jag blev glad av den. Sen åkte vi tillsammans med Denise, Martina och Erik ut till Värmdö, där vi lämpade av Amanda och for vidare till Therese. Där fick vi möta hennes kärlek Putte, det var trevligt :) Sen kom Malin också, då lagade vi mat och åt tacos, det var jävligt kul, haha.

Sen spelade vi Twister och sjönd Singstar, det var awesome. Fast mitt lag förlorade. Men ändå! Det var fint. Sen satt jag i den schmexxigaste killens knä hela kvällen, då blev jag glad. Han var... exceptionellt välformad. Glaaad Linnea.

Det var allt. Over aaaaaaaand.... out!

Hyper-Nea attackerar!

Hej vänner! Klockan är sisådär en halv två på natten och jag är stört hypad alltså. Jag har precis typ skrivit klart mitt geografiarbete, dock misstänker jag att jag måste få lite korrekturläsning från mor min och justera ett par grejer, men det mesta är klart. YAY!

Men nu när jag är klar så är jag fortfarande så full med energi att jag inte vet vad jag ska göra! Jag har redan bytt lakan, slängt tvätten i tvättkorgen och organiserat mitt skrivbord, mina skrivbordslådor och mitt soffbord, vilka är de tre platser där jag slänger alla mina grejer när jag inte orkar lägga dem där de ska vara.

Så nu sitter jag här och bokstavligen hoppar upp och ner på stolen av rastlöshet. Det är jävligt irriterande. Men iaf, jag kan berätta lite om vad jag har gjort på sistone. I lördags spenderade jag min kväll med mina två pojkvänner: Ben och Jerry. Det var awesome. Mamsen och jag var nämligen på Myrorna och spenderade pappas pengar på skräp. Jag köpte sex böcker och en film. Filmen var The Crow, och den är så - jävla - AWESOME!

Sen på söndagen så satt jag och Serben på msn och ojade oss över geografin. Vid femsnåret träffade jag min goda vän Tuva på Pierrot och fikade psykadeliskt i ett par timmar, det var awesome, såklart. Hon ska också hänka till P&L :)

Igår så hade vi resursdag, vilket innebär att lärarna hittar på något som vi måste göra men som innebär lite eller inget jobb för dom. I det här fallet så var det typ tipsrunda i Hapaparken. Kul, tänkte jag, och ville dö. Men men, jag har fan spenderat varenda jävla elevdag med Ekensberg och Råsunda där, jag hittar fan grejer. Det tog 45 minuter, sen var vi klara. Woho! Då åkte jag och Serben till Stadsbiblioteket och lånade böcker till geografin. Där stötte jag på Patrik, det var najs! :)

Idag har jag gått i skolan. Jag och Serben var i stan lite grann och kollade runt, sen åkte vi tillbaka. Vi hade svenska och sen matte. På matten tappade jag återigen hoppet om ett G i matte B, när jag insåg att jag har glömt i princip allt sen senast. Fucking shit. Men Svenne med sin glasklara logik rådde naturligtvis bot på det.

Sen åkte jag buss till Synsam i Sundbyberg för att lämna in mina glasögon för att byta glas. Åkte sen hem, åt lite grann, och sen kom farsan och vi åkte iväg för att fixa ett nytt pass till mig. Men det visade sig att man var tvungen att ha båda föräldrarnas underskrift på pappret, så vi åkte hem igen. Trist.

Farsan och jag köpte lite mat på Maxi och sen åkte vi hem där jag lagade mat i rödaste rappet, för att sen skynda iväg till pilatesen. Det var najs med lite träning, jag tror verkligen att jag börjar lära mig rörelserna på allvar nu. Synd bara att inte systra min var där, men men.

Sen var det hemåt, äta och titta i Laredoute-katalogen med mor för att beställa saker. Sen tittade jag på House, och sen satte jag mig här och jobbade. Och nu sitter jag här och lyssnar på Lenny Kravitz. Awesome.

Dagens Citat:
Denise: "Martina, jag tror att du måste berätta för din pojkvän att han inte är svart."

(Amanda har alltid bra förklaringar på hur hon känner sig)
Serben: "Jag känner mig som en slak penis."

Serben: "Ugh, jag känner mig som en nerdrogad panda."

Griller

Hej vänner. Jag vet att det har varit ett tag sen jag senast bloggade, men jag har inte haft lust bara. Det har varit en fittvecka. Eller det har funnits bra element också, men mitt omprov i franska hängde över allt det bra som ett stort olycksbådande moln. Det är avklarat nu iaf, det gick relativt bra.

Idag har jag åkt skridskor med Carro och Martina. Det var jättekul! Okej, jag är typ sämst på skridskor, jag är som Bambi på is, fast skillnaden är att när jag ramlar, så är det inte gulligt. Då är det tre minuters svärande och stönande, samt blåmärken som skulle kunna täcka Alaska. Men vi hade roligt ändå. Carro är jättegraciös på isen, hon kan till och med göra lite tricks, den jäveln. Mitt enda trick är att jag kan åka i en cirkel, om jag inte ramlar, förstås. Lyckligtvis var Martina ungefär lika ful som jag på isen, så det var inte så illa när jag hade min fulkompis. Jag åker snett, långsamt och skriker "WOOP!" varenda gång jag hamnar i obalans, medans hon åker jättelångt framåtlutad så att hon ser ut som Quasimodo. Hett, haha :D

Jag dråsade omkull fyra gånger, det gjorde ont. Men jag var söt i alla fall. Jag hade linserna (ja jag har såna nu) så att jag inte skulle bryta glasögonen om jag ramlade, vilket var en väldigt strategisk move. Jag hade också min sexiga mössa med renar på, som omväxling. Jag är inte så förtjust i mössor, eftersom då får man möss-hår, och mitt hår är mitt hjärta.

Jag fick en del kramp i fötterna, men det var det värt. Jag blev också ganska traumatiserad när trettioniotusen barn i femårsåldern åker förbi mig för femte gången när jag fortfarande är inne på mitt första varv, samtidigt som dom gör piruetter. Jävla ungar.

Veckans citat:
(Jag till Zwän om hans skridskor)
Jag: "Vilka manliga skridskor du har, Zwän!"
Zwän: "Jag vet, dom är som jag."

(När jag och Amanda gled runt i stan och hon återigen blev raggad på av en pensionär)
Amanda: "Ser jag ut som en som vill ha sex med någon över 45? Tror dom att jag vill ha ett sexliv med någon som är döende? NEJ!"

(Amanda och jag var på 7/11 och det fanns bara en plats när vi skulle äta semlor, och den tog jag)
Okänd kille: "Du kan få sitta i mitt knä om du vill..." *ryckande ögonbryn och sliskig blick*

(När vi skulle gå, och okända killen langar mig min väska)
Okända killen: "Vafan har du i väskan egentligen, folköl?"
Jag: "Ja, vad skulle gymnasiet vara utan folköl?"

(Yannick under en franskalektion då alla var i princip döda)
Yannick: "Alltså ni är som iPods, ibland är ni HELT tomma!"

Oooh aaah... Marmelad.

Igår umgicks jag med gänget, det var awesome. Vi drev runt lite i Sundbyberg och i Solna. Först så fikade vi på Seven/11, sen gick vi till Max för att äta lite. Det var jättekul, det kändes som back in the old days. :)

Sen provade jag linser igår, jag kommer antagligen få dom på måndag. Det är äckligt oskönt med linser, det känns hela tiden som om man har något i ögat och det skaver. Men men, man vänjer sig väl! Och så fick jag en skåpdörr i huvudet, apropå ingenting. Malin Karlsson smällde upp den i skallen på mig när jag satt på golvet vid mitt skåp (jag har skåpet under hennes). Det gjorde helt åt helvete ont, och nu har jag en väldigt öm röd punkt i pannan. Sexigt värre.

Idag åt jag brunch med Tuva på ett ställe som heter Louie Louie, det var gott. Vi skulle egentligen ha gått på String och ätit, men det var typ en halv miljon människor där inne, så vi gick till Louie Louie istället. Men det var najs. För övrigt har jag bemästrat fenomenet eyeliner idag. Och håller på att sy in min pennkjol.

Citat:
(när vi satt och berömde Patrik för hans glasögon)

Sebastian: "Du ser ut lite som en tandläkare."

Gårdagens citat

Klantigt, jag glömde posta gårdagens citat. Men det kommer nu i alla fall, så har ni något att skratta åt.


Citat:
Carro: "Grejen är att det blev ljusare här inne för att alla tjockisar flyttade på sig."

RSS 2.0