there's a shewolf in your closet

Tiden går fort fast inte. Jag har fyra månader kvar i skolan och nu har jag faktiskt riktiga vänner, varav två av dom till och med varit hemma hos mig. Jag tycker ju inte om att ha folk hos mig, men det här var bara roligt. Inte en enda gång ville jag be dom att gå. Vi åt scones och tog roliga bilder, jag såg ut som strindberg i min mustasch. Sexy mama indeedy.

Men men, kanske borde
börja med det permanent om man nu ska bli en seriös författare. Jag är förresten igång med mitt projekt nu, det är väldigt roligt att se det växa fram under fingrarna. Det blir inte lika kasst som jag trodde att det skulle bli, jag är ganska duktig, tycker jag iaf.

Det är svårt att orka ibland, ändå. Blir lätt för mycket med skolan och jobbet och allting däremellan. Hinner inte alltid andas mellan varven, men jag kämpar på. Har mycket positiva saker att tänka på. Fina vänner, kärleken, bra film, Parisresan 25 feb...

Man kämpar på.

lilla kaninhjärtat

mellan varje hjärtslag
måste jag bestämma mig
för att fortsätta orka.

varje gång säger jag
JA
men inte alltid säkert

ibland är mitt ja litet,
som en ögonfrans
framviskat,
som inte hörs om man inte lyssnar noga.

jag är rädd för det mellanrummet
då ett
nej ska komma.

lilla kaninhjärtat klappar tyst under revbenen,
tunt som fjärilsvingar och
lika bräckligt

true dat

Amanda, jag älskar dig. Ville bara att du skulle veta det.

Illa.

Våld löser inga problem, har jag insett. Seriöst. Enda gången jag ger efter för mina våldsamma impulser och faktiskt sparkar till något, så bryter jag nästan foten. Jag har så ont att jag inte kunde gå till skolan. Pinsamt.

Men, öh... gå ner i vikt.

Jag ville bara säga att jag i princip hatar alla människor som går och står upp, med jävligt få undantag. Jag önskar att alla typ skulle dö. Just nu.

RSS 2.0