Erotikmässan!

Hooo, vad roligt det var på erotikmässan! Vi kom dit vid typ sju och åkte hem vid halv tolv, så kul var det :P vi såg strippor (en var manlig, han hette Robin, passande nog ^^) fiskade fiskdamm, tittade på kläder, piskades i BDSM-ståndet, smetade bland massageoljorna och fluktade på nakna tjejer i Peep Showen. Det var ROLIGT!

Jag tänkte köpa 20 krs värt Peep Show till min man, bara för att jag är så underbar, och när jag gjorde det så blev han som tog emot pengarna så glad över min givmildhet att jag fick följa med, och vi fick 4 minuter istället för 2. NICE! Vi hade iaf jääääättekul hela kvällen. Det var en smart idé ^^

Idag har jag jobbat. Lyckades snitta upp mitt finger, men annars gick det bra. Börjar vänja mig rejält vid det där jobbet nu, det är till och med roligt. Fast man blir väldigt trött :p Nu ska jag chilla järnet och se på From Hell. Tjingeling!

Kurac

Jag är en trött kissekatt. Jag ville bara säga att imorgon så ska jag och mannen gå på erotikmässan i Alvik (tack för tipset min serbiske vän, kurac på dig) och sen ska vi äta våfflor. Sen ska vi kramas. Har jag nämnt att jag gillar min pojkvän? För det gör jag. Han är söt. Särskilt på morgonen, då är han som en liten lurvig sömnig hundvalp. Det är oemotståndligt. Nån gång ska jag lyckas ta kort på det!

Det vara bara det jag ville säga.




Mech!

Jag är typ frisk nu. Och Watchmen ägde sönder. Den var helt underbar, alla borde se den. Den hade allt, spänning, äckel, action, kärlek, sex, och en väldigt intressant slutkläm. Se den. Allvarligt. SE DEN!!

JUST DET JA!!

Jag glömde en sak. Idag gjorde jag en sorglig upptäckt. Ni kanske minns att jag skrev i ett inlägg att jag och Robin blev kära i Meryl Streep när hon var med i Nightmare on Elm Street 2? Nå, nu visar det sig ju att det faktiskt inte var Meryl Streep, utan nån okänd typ som heter Kim Myers och som är snäppet till omöjlig att hitta en bra bild på. Men hon är i alla fall sjukt lik Meryl Streep. Och hon är söt. Hon är vårt idealiska trekants-objekt, så att säga.


Jag är EEEEMLIIIIIG

Jag... är världens sjukligaste människa. Nja, nästan iaf. Jag är tamejfan sjuk jämt. Igår mådde jag pissigt och var hemma hela dagen, idag skolkade jag från två lektioner av fyra och sen när jag fikade med Philip vad jag tvungen att gå hem för jag mådde jävligt. Jag har spenderat väldigt mycket tid i min säng/soffa med att ligga och tycka synd om mig själv för att min kropp hatar mig. Just nu mår jag illa, har ont i huvudet, begynnande halsont och öronont, magont och förutom det så är jag trött, trots mer än 12 timmars sömn föregående natt. Imorgon så ska jag ha min första betalda dag på mitt nya jobb, vilket består av att hantera mat. Det känns ju kul. Men men, det mesta kanske har lagt sig till imorgon. Annars: massor med tabletter.

För övrigt kan jag tillägga att ordet "emlig" är min mamma och min mormors ord för en sjuk person som ser eländig och olycklig ut. Just so you know!

Sen ska jag på bio med Robin och se Watchmen imorgon också, och det tänker jag INTE missa. Blä för min kropp. Men yay för Robin och bio! Han är söt :) Min prins.



BUBBEL!! <3

RSS 2.0