Skä(r)mt

(jag sitter med Josses dataskärm i knät på väg till hennes lägenhet)

Josse: "Vad du är SKÄRMig, Linnea..."
Far: "Nu ska vi inte har några SKÄRMytslingar där bak."

Why is the rum always gone?

Ja, fan jag har haft en relativt bra dag idag också, förutom nu på kvällen där, återigen, hela helgens planer har blivit inställda. Jag hatar hatar HATAR när folk kommer och säger att det inte blir något i sista sekunden. Det suger kuk! Jag som tackade nej till pipa för det där! Jag, som då lider av universums mest mördande PMS började naturligtvis gråta som ett barn. Det var irriterande. Så nu kommer jag ha ännu en helg där jag sitter hemma med mina föräldrar och tittar på Babben & Co och vill dö. God Jul.

Nämen jag ska se om Tuva har lust att fika med mig eller nåt. Jag pallar fan inte umgås med mina föräldrar en hel helg. Okej, jag älskar dom, men på en fredagskväll så vill jag inte äta godis och titta på Stargate Atlantis och önska mig jordens undergång i förskott. Då vill jag göra saker. Typ umgås med folk. Inte vara med mina föräldrar. Jag är ju för fan inte 47 heller.

Så jag är lite less. Och min skolkatalog är spårlöst försvunnen. Den är inte nånstans, den har gått upp i rök. Det gör mig väldigt ARG och ledsen. Och jag är trött och grinig och har ont i magen, och det gör ju inte direkt saken bättre. Jag ville döda någon. Iofs har jag tröstat mig med lite Pirates of the Caribbean 3, det var en aning uppiggande i alla fall. Och godis. Godis är bra.

Jag såg This is England idag med klassen, för engelskan. Den var jättebra, fast hemsk. Jag grät. Och slutet var dåligt. Symboliskt, och man fattade vad han menade, men det var inte ett sånt där wow-shit-fy-helvete-vad-bra-jag-DÖR-slut som man vill ha, utan mer av ett jaha-är-det-slut-var-är-toan-slut. Dåligt. Och tanterna som satt i närheten av oss hatade oss nog intensivt, men det är okej. Ingen hade väntat sig något annat.

Just det, vi hade lite bondingtime med våra grupper inför ledarskapsveckan nästa vecka idag, det var rätt så kul. Min grupp består av mig, Carro, fyra treor och en halv miljon ettor, som iofs är väldigt trevliga. Vår grupp heter Torleifz, fråga mig inte varför. Men det är i alla fall bättre än Saffes grupp som heter "Flummburr". Allvarligt. Jag måste nog arkebusera honom.


Dagens Citat:
Malin: "Carro, vill du ha en colaflaska?"
Carro: "Nej tack, jag gillar inte såna."
Malin: "Men vad gillar du då?"
Amanda: "Kuk."

(När vi pratade om grupperingar inom umgängesgrupper)
Ledarskapsläraren: "Och så finns det ju den falska, som alltid låtsas vara trevlig och så."
Amanda: "Det är nog jag."

Day of extreme AWESOMENESS!

Jag är glad idag! Jag har varit glad hela dagen, som omväxling! Tjoho! Jag sov jättegott, drömde inga mardrömmar (jag drömde bara något konstigt om ett brödskåp, fråga inte), kom till skolan i tid, satt bredvid Kejsaren av Klädkammaren (Martina alltså) och hade jätteroligt (hon vred på sitt huvud en halv centimeter och väste "bajs" ur mungipan till mig mitt under Lars föreläsning, vilket framkallade frustande skrattattacker som vi förgäves försökte kväva), sov INTE på lektionen, hade trevlig lunch med hoesen, hade matte, jobbade fem (!) sidor.

En bra dag. Väl hemma så chillade jag i typ tusen år, sov lite, gjorde franska, fipplade lite med datorn. Åt en utsökt middag med familjen, Tony var där och gav oss MASSOR med filmer! Superbad, I now pronounce you Chuck and Larry, HP 5, 1408, Shrek 3 och en massa annat. Nu vet ni vad jag ska göra i helgen, haha. Frivilliga till filmtitteri i Casa del Linnea?

Sen har jag kommit på att jag hatar Grey's Anatomy. Den serien är så dålig numera. Den var bra i början, men nu är det bara bajs. Dom är så jävla dumma i huvudet, dom där människorna. Allvarligt! Dom kan inte göra nånting rätt ALLS! Vad det än är så gör dom alltid fel, om det inte rör sig om operationer. Annars går alltid allting fel. Dom är socialt handikappade. Jag hatar dom. Jävla fittor.

Nej fan, nu ska jag sova och försöka ha en lika bra dag imorgon!


Dagens citat:
Lars: "'Linnea och Martina, lite respekt om jag får be."
Martina: "Öh, ja..."
Lars: "Ja för jag hör ju... det blir lite schitzo i mitt huvud om jag hör en massa röster, jag tror nästan att dom är mina egna...."

Jag: "Nej, jag är Sultanen av Sylten!"

<3 på er.

Troett

Det blev ingen träning idag, Josse hade sina träningskläder i sin lägenhet så vi kör på det nästa vecka istället. Vilket är ganska lugnt eftersom jag är så trött och så fullproppad med sömntabletter att händerna skakar. Ska lägga mig och försöka sova nu, go vänner, önska mig lycka till.








Rädsla är inte alls för de utan drömmar. Rädsla är för dem som har något att förlora.


Minminbaramin

Hej vänner. Jag vet, jag vet, jag har inte uppdaterat så mycket på sistone, men håll käften nu. Jag har haft en massa skit att göra. Dels så flyttar ju min kära syster nu, vilket innebär att xboxen blir äntligen minminbaramin, men det innebär också att jag har varit tvungen att ägna många lediga minuter till att flytta möbler. Hon bor på sjätte våningen. Utan hiss. I Bromma. Jag ville dö när vi var tvungna att bära upp sjuttiosjumiljoner lådor, påsar och skräp. Mina lårmuskler begick seppuku.

Men trevligt är det dock att när hon väl har flyttat så har hon erbjudit mig att få chilla hemma hos henne på helgerna om hon är ute och så. Och det är ju asmetal.

Dock var det LITE jobbigt när vi skulle flytta över hennes två meter långa blanksvarta byrå, när jag egentligen behövde plugga tyska. Pappa fick inte följa med, stackarn, dels för att han inte fick plats i bilen (jag fick knappt plats vafan, jag var tvungen att vika ihop mig själv fyra gånger för att få plats, och jag behöver väl inte ens nämna att jag ramlade ur bilen när dom öppnade dörren) men också för att han har ont i armen igen och inte får bära saker, alltså hade vi ingen användning för honom. Vilket gjorde honom väldigt sur/ledsen/irriterad eftersom det är han som är Mästaren på att packa in saker i bilen. Tetrismaster! Men men.

Jag har haft väldigt mycket sömnproblem på senaste tiden. Jag sover högst fem timmar per natt, inatt sov jag 45 minuter. Det är inte bra. Och så hade jag prov i tyska idag också. Skillat värre. Men det gick bra ändå. Jag brukar bli löjligt pigg då, eller hyperaktiv snarare, varvat med dödligt trött med en släng av sirapsfötter (när man går jättelångsamt för det känns som om fötterna sitter fast i sirap). Men om jag lyckas att inte sova nu på dagen/kvällen så kommer jag nog att somna lyckligt efter Desperate Housewives och sova gott.

Jag ska ju träna och grejer idag också, så sömnen kommer nog att vara glad.

Jag vet, det här var typ universums mest ointressanta inlägg någonsin, men jag har faktiskt inte så mycket att säga. Eller, jo, lite kanske, men jag har PMS så det är ingen idé att tycka en massa saker, för jag kommer iaf bara överdriva. Jag ska försöka skärpa mig och börja spara på dagens citat igen.

Dagens Ilandsproblem:
Att man måste GÅ ner till gymmet.

Bra eller Anus!
Bra: Aladdin på morgonen.
Anus: Sömnbrist.

Dagens citat
(från förra veckan, på bokklubben där vi hade tårta eftersom Chema hade fyllt år)
(Jakob dyker upp från ingenstans)
Vi: "Hej Jakob?"
Jakob: "Här sitter ni och har det mysigt ser jag!" *hoppfull min*
Vi: "... Du vill ha tårta eller hur?"
Jakob: "... Ja... Ryktet spred sig."

Jakob: "SHIT vad bra den är!"

YAY!

Godmorgon mina vänner, en dag gryr här i väna Solna... eller vänta, klockan är kvart i två. Solen är på väg ner. Men i alla fall. Jag är glad! Min syster har fått en lägenhet! Jag är så sjukt glad för hennes skull. Hon har väntat så länge. YAY! Grattis Josse!

Som en julklapp, fast full med blod.

Guten tag, mina vänner! Och nej, rubriken syftar inte på mens, den syftar på min tumme som jag lyckades skära i småbitar när jag skulle hacka sallad. Jag hade nämligen matplikt, och skulle göra kyckling med ris och Uncle Ben's sweet 'n sour-sås. Mums. Så jag handlade, gick hem och började fixa. Medans kycklingen stektes så började jag skära sallad. Och mitt i en tomat så känner jag att, aj aj, det svider, och är det där blod jag ser? Jag släpper den nedblodade kniven, håller tummen högt uppe och går ut i badrummet för att leta efter plåster. Jag hittar inget, så jag går ut till mina föräldrar och säger, "ursäkta, jag har skadat mig i tjänsten och behöver assistans", varpå jag kastar en bilck på min tumme och mina knän hotar att vika sig under mig. Hela min hand var täckt med blod. Jag halvramlar in i badrummet, håller tummen högt och trycker ner huvudet mellan knäna medans min mor söker efter plåster.

Hon hittar ett, som vi sätter på såret, och jag beger mig åter till köket. Jag tvättar av kniven och ger mig återigen på att skära den gudsförgätna tomaten när mitt plåster börjar läcka på kniven.Jag ramlar återigen in i badrummet och ropar på far, som kommer. Jag tror nästan att jag skar av en liten åder eller något, för det blödde av bara satan. Pappa säger åt mig att sätta mig på golvet, och letar sedan på ordentliga plåster, och gör ett ordentligt litet paket av min tumme. Sedan gjorde jag klart maten. Dagens lilla actionäventyr.

Jag klarade matteprovet förresten, jag fick G! Victory is mine! Yay! Dubbel-yay!


Citat:
Jag: "Jaha far, vad har du gjort idag då?"
Far: "Äh, bara softat och chillat."

Chillchill

Linnea här. Det är tisdag, och imorgon är det dags för mattediagnos i geometri, och jag medger att jag inte är taggad. Alls. Jag har bara gjort halva kapitlet, och nu har jag stött på ett moment som jag inte fattar alls. Det suger ju. Och så är jag jättetrött idag, alltså skönt trött, men så kan jag inte gå och lägga mig än, för jag måste plugga minst tre sidor innan sängen. Taskigt läge.

Jag har varit och tränat med min syster idag, det var roligt. Vi kom dit vid cirka tjugo över sju, men så visade det sig att det som vi hade tänkt gå på (pilates) inte började förrän klockan sju. Så vi hoppade på några roliga maskiner och började svettas. Det var roligt! Pilatesen var kul det med, det var "magdag" alltså fokus på magen. Det var himla kul alltså, och väldigt lugnt. Det var inte så att man fick upp flåset direkt, men jag joggade i tjugo minuter efter entimmespasset, så då blev det en massa flåsande. Sen stretchade vi, och gick hem för att se DH.

Det har varit en allmänt seg dag idag, hade förhör i tyskan där jag för en gångs skull kunde alla glosor, så gjorde vi lite uppgifter och skit. Det var trist. Sen var det engelska, och tamejfan, jag kommer inte ens ihåg vad vi gjorde. Sen lunch, då chillade vi. Sen svenska, vi hade en diskussion om Fröken Julie, annars känd som Boken Med Det Mest Idiotiska Slutet Någonsin. Typ ingen höll med mig om att det var idiotiskt att Fröken Julie tog självmord på slutet. Slöseri, tyckte jag.

Sen matte, jag jobbade faktiskt, för andra veckan i rad! Sen snackade jag lite med Saffe, samt satt och hade pappersbollskrig med Serben och Carro. Sen åkte jag hem och chillade, räknade matte och sen tränade vi. Nu ska jag plugga, så puss på er mina vänner och ha inte för mycket sex.


Nej, alltså...

Hej vänner. En lördag är slut, och Linnea sitter i sin ensamhet och funderar på fredagens eskapader.


Fredagen grydde som en kall morgon, och vår hjältinna släpade sig ur sin gosiga säng för att kravla sig iväg till Eriksdalsbadet för en idrottslektion. Väl på väg upptäcker hon att *gasp* oh no! Hon har glömt sin kommunikationsmodul (mobil) hemma i sitt slott! Förlusten är stark, men vår hjältinna kämpar sig upp ur avgrunden och färdas den långa och svåra vägen till Skanstull. Däremellan möts hon av många faror, men hon klarar av dem alla genom hennes mirakulösa förmåga att lyckas skämta bort precis allting.


Väl i Skanstull upptäcker hon att hon nu inte längre vet vilken väg hon skall välja för att komma fram till målet. Efter en stunds tvekan så frågar hon en vis gumma vid vägkanten om hon vet vägen. Gumman pekar åt ett håll och nickar. Vår hjältinna sprintar iväg, och hittar fram till den vackra staden Eriksdalsbadet. Väl där lyckas hon kommunicera med sin moder hemma i slottet genom röksignaler, för att höra om hennes kommunikationsmodul var där hon hade lagt den. Och vid Gud, det var den.


Vår hjältinna, nu med sitt modiga band av riddare, begav sig in i Eriksdalsbadet för att söka efter skatten. De finner en plats att gömma sina viktiga saker, eftersom det var lag på att ha bikini på sig, och alla de som hade på sig annat förutom vakterna halshöggs på plats. De var tvungna att uthärda en lång väntan och ett energiskt spel med reell tetris för att passa in alla sina saker i de små, små utrymmen med lås som fanns där.


De gick igenom de farliga vattenfallen, och kastade sig ner i det mörka vattnet! Vår hjältinna räddade en vacker mö från att drunkna, och fick bra betyg i det också. Hennes riddare begav sig iväg på ett sökande efter varma källor, som de fann. Vår hjältinna, nu i sällskap av den vackra mön och en utlänning utan land, fann dem efter en stunds letande, och satte sig ner och värmde sina frusna lemmar i det varma vattnet, tills vattnet slutade bubbla och källan torkade ut. Våra vänner gav sig då in i en magisk plats som går under namnet... "Äventyrsbadet". Där upplevde de många äventyr, de kämpade mot monster, slungades runt i en fors, trycktes fort genom ett litet rör, och vår hjältinna och den väna mön slog sig ihop för att bekämpa utlänningen och hennes flickvän i en episk dödskamp. Vår hjältinna vann, och utlänningen fick packa ihop sina kroppsdelar och ge sig ut ur landet för att leta efter sitt eget land, vilket var jobbigt för, ja, hon hade inget.


Sedan begav sig det modiga bandet ut på en resa hem till sin väna hufvudstad SFG i riket Odenplan. Där möttes de av Kung Jakob med budskapet "Ich liebe dich". De tackade och tog emot, och där var den sagan slut.


Varsågoda, det där var en fin liten historia som beskriver min morgon i långa ordalag. Efter skolan begav jag mig hem, städade och bakade kokosbollar, och begav mig sen till Slussen för att möta Nathalie för att tillsammans fara till Therese ute på Värmdö. Vid Hemmesta Vägskäl mötte vi Carro och Denise, som vi åkte tillsammans med. Vi missade när vi skulle gå av för det var fel på skylten i bussen, och gick av nånstans mitt ute i helvete. Och när bussen åkte sin väg så upptäckte vi att fan, det finns inga lyktstolpar här! Det var ett totalt, kompakt mörker som omgav oss. Vi var mitt ute på Värmdö, mitt i ingenstans, mitt i mörkret. Vi väntade bara på att psykopatmördarna skulle dyka upp och fråga om vi ville ha skjuts.


Som tur var så upptäckte vi att det fanns en busshållsplats på andra sidan vägen, som gick åt andra hållet. Där såg vi att nästa buss skulle gå om åtta minuter, så vi bestämde oss för att vänta istället för att gå i mörkret på en plats där vi inte hittade. Under tiden vi väntade så underhöll vi oss med allehanda psykopatmördar-skämt, och vi var nog alla en aning lättade när bussen kom och vi slapp stå där.


Vi gick av rätt och gick den långa mörka vägen till Thereses hem. Väl där så dansade vi, organiserade frisyrerna igen, och sen lagade vi mat och åt mumsiga, mumsiga tacos. Sen sjöng vi Singstar, det var awesome fastän Team Martina förlorade, mot alla odds. Det är bara för att Denise är så bra på att rappa. Sen åkte Carro hem, då hennes mor och Christer kom och hämtade henne. Vi andra begav oss in i Tessies stuga för att dansa psykadeliskt och dricka alkoholhaltiga drycker, vilket vi gjorde. Under ett par timmar var vi påverkade, dansade, lekte lekar och höll på. Det var jättekul! Efter att jag och Martina typ halvsomnat på en madrass på golvet så började vi göra i ordning oss för att sova, vilket vi sen gjorde, och vi sov... så gott.


Nån gång vid nio gick Malin, Denise och Nathalie upp och gick hem, medan jag, Tessie och Martina fortsatte sova. Vid tolv nån gång väcktes jag av ett par idioter satte på "My Boy Lollipop" och hotade att göra saker med en mobil och en kondom som man inte ens borde tänka på. Då vaknade jag till lite grann. Vi chillade i typ tusen år, åt frukost, städade, plockade undan, delade upp alkoholen, räknade ut hur mycket vi skulle betala osv. Det var mysigt. Tio över fyra begav vi oss till busshållsplatsen och chillade där tills bussen kom. Jag och Martina hade djupa diskussioner hela vägen till Slussen, där vi sen tog tunnelbanan till Centralen, och satte oss att vänta på Hjulsta-tåget.


Och vem går förbi då om inte Ludde! Vilket var ganska roligt eftersom jag en liten stund tidigare hade sagt "det luktar bög här" och så kommer han. Ironiskt, haha. Nejmen så gick efter honom (för han såg oss inte) och sa hej, varpå han hängde med mig tillbaka till Martina. Varpå jag får höra att jag hade fyllesmsat honom, och jag hade inget minne av att jag hade gjort det. Och så upptäckte jag att jag hade smsat Adam också. Herregud. Lyckligtvis var det bara harmlösa sms, inget porr.

Jag gick till Hemköp och köpte Dumle (ty jag hade planer på att baka mumsiga Dumle-kakor vid min hemkomst) och traskade sedan hem för att äta middag med min mor. Vi hade tyvärr inget margarin så det blev inga kakor. Men jag och mor hade trevligt ändå, vi såg på The League och sen något om björnattacker, varpå jag somnade. Jag gjorde ett försök till att gå och lägga mig, men insåg att det inte var någon idé. och satte mig istället och kollade på gamla Buffy-avsnitt. Gick sen och satte mig här och började blogga, Adam ringde mitt i så jag fick ett välkommet avbrott. men nu är jag klar, och nu är det dags för mig att bege mig till de sälla jaktmarkerna, det vill säga min säng. Goder natt.


Du är saxen i min frisörsalong!

Hej vänner och bekanta. Dagen går mot sitt slut och jag känner mig ganska tom. Det har varit en ganska bra dag idag, trots allt. Jag hade inte så många lektioner, bara två. Först engelska, och sen photoshop. På engelskan så hade den sista gruppen sin presentation, jag ska ha min nästa vecka tillsammans med Carro. Sen fick vi i uppgift att skriva ett kort tal till någon eller något, vi fick små lappar med det på. Min var "to the busdriver", vilket var ganska roligt. Mitt blev ganska bra, tycker jag. Lite småkul sådär. Sen var lektionen slut, och det var dags för photoshop. Vi satt mest och lekte och gjorde collage. Det var ganska roligt.

Efter det var det lunch, jag offrade några av mina surt förvärvade slantar på en yoghurt, eftersom min mage hade bestämt sig för att riktig mat inte dög, som den brukar göra när jag är ledsen. Jag åt min yoghurt i alla fall, och sen åkte Martina och jag till nån galleria vid Fridhemsplan för lite psykadelisk shopping, fast det blev inte så mycket av den varan när vi istället började prata en massa om allt och alla. Det var väldigt trevligt, att vi fick ha lite alonetime hon och jag. Det behövde vi. Sen åkte jag hem, eftersom jag inte orkade gå på tråkig bokklubb och inte hade varken datakunskap eller franska. Väl hemma så fixade jag lite i mitt rum innan jag la mig på soffan för att se på vänner, och då somnade jag såklart och sov i två timmar. Vid fyra vaknade jag och kollade på lite mer tv, innan föräldrarna kom hem och krävde att jag skulle göra mat, vilket jag gjorde som den underbart snälla dottern jag är.

Efter det så skrev jag min bokrecension till engelskan och skickade den till Jakob. Jag kollade på några filmklipp med min syster och hade trevligt.

Chillade lite, pratade med Martina. Jag tittade på The Day after Tomorrow, som jag tycker är en ganska bra film, fastän den är väldigt amerikaniserad. Den har ett bra budskap i alla fall. Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa min svenskauppgift tills imorgon.

Imorgon ska vi till simhallen på gympan, och ledarskapen är inställd så vi kommer får vara där i nästan två timmar, och det är ju kul! Jag måste iofs simma en kilometer och göra livräddningen också, men det är chill. Det är inte så svårt.

Lite problematiskt är det ju dock att jag kommer vara äckligt trött sen på kvällen när vi är hos Therese och partajar. Men men, det fixar sig. Jag måste hem och städa emellan också, jag har städplikt den här veckan. Men fan, det tar nog inte så lång tid, förhoppningsvis.

Nej, nu blir det sängen. godnatt.

Kanske

En vänskap har tagit slut.
Men än finns det hopp, jag ger inte upp så lätt.
Det kanske är lika bra att vi lämnar varandra ifred, så kanske vi kan komma på varför det blev såhär.
Jag skyller varken på dig eller mig, vi är båda delaktiga och det är vårt fel.
Kanske går det bättre, sen.
Förhoppningsvis.

Blöta kramar fulla med snö

Det snöar, kära vänner. Det har ni säkert märkt. Tyvärr är det såndär jobbig blöt snö som försvinner på en gång, inte ordentlig snö som man inte blir av med på ett par veckor, som jag vill ha. Jag gillar inte sånt här mesväder. Antingen ska det snöa som satan och vara så kallt att glasögonen fryser fast på näsan, eller så ska det vara höstigt. Inte mellanting, sånt är av.

Men det är fint i alla fall, snö är vackert. Och då har man något fint att titta på när man sitter och stirrar håglöst ut genom fönstret och önskar att man var någon annanstans.

Dagen idag, tisdag, började med att jag åkte två extra stationer med min buss, eftersom jag annars skulle ha kommit en halvtimme för tidigt, och det pallade jag inte. Så jag åkte ända till Odenplan, och gick av där. När jag närmade mig skolan hör jag oartikulerade vrål bakom mig, vänder mig om och hälsas av synen av Malin, Martina och Denise täckta med snö. Det var mysigt. Vi gick in tillsammans, organiserade våra upp-fuckade frisyrer och kramades. Jag muttrade "blöta kramar fulla med snö", och Martina tyckte att det lät så gulligt, och därför döper jag detta inlägg till det. För hennes skull, för hon är awesome.

Sen hade jag tyska med underbara Nathalie, det var rätt så chill, fast jag kunde inte glosorna. Jag hade nämligen glömt markera vilka det var vi skulle ha. Taskigt läge, men jag tror i alla fall att jag börjar kunna det där med verb i perfekt med hjälpverb och grejer. Det är ganska roligt.

Efter det var det engelska, då alla hade föredrag förutom jag, eftersom jag inte visste om det eftersom jag var sjuk typ hela förra veckan. Sen var det lunch. Jag vaktade vårt bord medans de andra hämtade mat, vilket ju iofs sög eftersom när jag skulle ta mat så var all den ätbara maten slut, så jag fick leva på knäckebröd. Då blev jag lite grinig, jag hade ju liksom betalat för den och allt.

Sen var det dags för svenska, och dags för föredraget. Jag och min grupp skulle ha föredrag om Boccaccio och Dante, men Malin H hade glömt sina papper hemma, så vi får göra det nästa gång. Vilket ju innebar att jag inte hade behövt sitta uppe sent igår för att skriva klart det. Kul.

Sen matte, där jag, faktiskt, för en gångs, skull jobbade. Jag gjorde tre sidor. Det är helt sjukt. Okej, jag ligger stört mycket efter, och vi ska ha diagnos nästa vecka, men ändå. Jag brukar skjuta upp mitt matte-görande tills i sista sekunden när jag verkligen inte kan skjuta upp det mer. Då jobbar jag. Men nu tänkte jag att jag skulle försöka i alla fall, och det gick typ... bra och grejer! Kreeejsy.

Sen åkte jag hem, tillsammans med Chema, eller en bit i alla fall. Det var mysigt. Gick hem med snön blåsande i ansiktet. Mysigt. Såg på Simpsons, åt mellis, chillade. Nu sitter jag här, och längtar tills det blir kväll så att jag kan få gå och lägga mig och sova en hel natt. Har inte sovit ordentligt på tre nätter snart, det börjar kännas. Har väl sovit en sådär tre-fyra timmar per natt, och det är helt enkelt för lite för mig. Jag fungerar inte normalt då. Jag växlar mellan två humör: hyperaktiv och sömnig. Det är inte bra, särskilt inte eftersom jag lever på kaffe numera, och då blir jag extra-extra-extra hyperaktiv. Det är läskigt.

Ungefär sån var jag igår, när jag umgicks med mina små teatervänner. Vi var inte så många, först var det bara Björn och Ludde, sen kom jag (för jag var hemma och letade efter mat när jag kom på att jag skulle ha gått för fem minuter sen), och ännu senare kom Camilla, som skulle laga mat och sen äta den.

Det var lite segt, för vi var trötta allihop. Det var en del misshandel, och Ludde envisades med att knuffa ner min väska på golvet hela tiden. Jag drack en stor kaffe och var som en femåring i en timme, jag hällde ut socker över hela bordet och ritade gubbar i det. Det är inte normalt. Och så var jag tvungen att gå och kissa typ sju gånger. Jag har universums minsta blåsa, och kaffet hjälpte inte direkt till.

Jag kom hem nån gång vid kvart i tio eller så, och satte mig då och skrev mitt föredrag. Vid tolv var jag klar, gjorde en massa situps och grejer för att försöka bli trött, vilket jag vid det laget inte längre var. Jag städade mitt rum, läste ut en bok, räknade ut hur mycket pengar jag har gjort av med den här månaden, tänkte på julen, gjorde fler situps, bäddade om min säng, lästa två kapitel i Mammutjägarna, pedikyrerade mina fötter, samt en massa annat, innan jag slutligen somnade nån gång vid tre.

Idag har jag kämpat hårt för att hålla mig vaken hela dagen, ändå lyckades jag somna på svenskan när de andra höll sina föredrag. Känns lite surt, jag var verkligen intresserad av det dom skulle berätta.

Jag måste verkligen sova ikväll. Direkt efter Desperate Housewives så blir det sängen och sova. Det behövar jag verkligen, annars dör jag.

Citat:
Ludde: "Åh nej, heteroglass!"

Carina: "Finns det några överblivna stolar här?"
Jag: "Nej, men efterblivna!"

Jag: "Seriöst, vi kan inte ens ha en diskussion om Jesus utan att dra in sex."


223119-27

Moondaawg.

Hola amigos, som Manuel skulle säga. En otroligt händelselös helg är till ända och ännu en skolvecka börjar. Idag hade vi tråkig resursdag, vilket innebar att vi, från klockan nio till klockan tolv, hade ledarskap & kommunikationsföreläsning. Efter en femtio minuters lunch skulle vi se på en film som alla tjejer i hela världen har sett, Shakespeare in love. Tråkigt, tråkigt, tråkigt. Under föreläsningen skulle vi sitta i små ringar om tio pers, och jag och Nathalie var dom lyckliga vinnarna till att sitta med Hej-kompisar-Elias onda tvilling samt Pocahontas, mina två små fina hatobjekt. Det sög. Men jag slapp i alla fall vara med Ankmannen, muahaha.

Filmen var kaezz, jag satt lyckligtvis bredvid min kära vän Martina så vi kunde sitta och vara oseriösa i vanlig ordning. Och jag försökte döda den sataniska DVDspelaren, som också var kaezz och vägrade fungera. Satans påfund.

Just det, jag kom på en annan grej som jag skulle berätta också. Igår när jag var i Solna C för att köpa gifties till min far på fars dag så gick jag bakom två äldre kvinnor som diskuterade framtida namn åt någons barnbarn, när dom helt plötsligt börjar höja mitt namn till skyarna och prata om hur otroligt awesome och fint mitt namn är. Jag gick bakom dom och flinade som en idiot och motstod lusten att säga "tack" till dom okända människorna. Det var roligt.


Dagens citat:

Hasse: (om engagemang i konversationer) "Men om jag då säger såhär till dig, 'hördu, jag skulle uppskatta om du frågade om mig nån gång också, jag frågar ju om dig. Är du inte det minsta nyfiken på hur jag mår?' "
Amanda: "...nej."

Malin: "...men den är ju klart inte realistisk."
Manuel: "Imperialismen!"

Jag: (om drottningen i filmen) "Seriöst, HUR kunde dom gömma henne? Hon är ju för fan som fyra kylskåp!"

Jag är... typ frisk nu.

Hejsan, vänner och bekanta. Linnea mår bättre igen! Yaaaaaaaaaaaaay, allmänt jubel! Eller inte. Men jag mår relativt bra nu iaf, förutom att jag lyckades förfrysa mina öron. Det är inte så trevligt det, men men, sånt får man leva med här i Svea rike.

Har spenderat större delen av veckan med att ligga hemma, titta på film och vara allmänt rastlös. Inte kul. Jag saknade mina hoes också. Tråkig vecka med andra ord, fast skönt ändå att kunna sova hur länge man vill. Vem bangar på sånt liksom.

Idag är första gången på fem dagar som jag har umgåtts med någon om man inte räknar med min familj, och det gör vi inte, för, tja, jag bor ju med dom, så det är lite svårt att undvika dom. Jag var i stan med Tuva, det var awesome såklart. Vi är helt störda, vi borde egentligen inte få umgås bland folk, för... tja. Insane. Men det var kul :) Vi tog fula bilder, haha.

Ska ladda upp dom fina fina bilderna på bilddagboken inom kort, för er som är intresserade ( JAG VET att ni är intresserade, erkänn nu) så heter jag fanvadav där. Helt awesome.


Tycka-synd-om-sig-själv-dagen.

Dålig dag. Har varit hemma idag, för jag är sjuk. Har feber och grejer, det suger. Drömde också världens jävla mardröm, som var såpass läskig att jag väckte mig själv genom att skrika. Mysigt. Jag drömde att jag såg två personer, en kvinna som såg ut som Katie Holmes, och en flicka på typ sex år som hade en rosa mössa med en blomma på. Kvinnan, eller Katie Holmes, verkade ha räddat den här flickan från något, och skulle nu hjälpa henne att tvätta sig, eftersom flickan var skadad och inte kunde gör det själv.

Först så såg jag på, och sen så typ.. hoppade jag mellan att vara Katie Holmes och flickan, konstigt nog. Dom pratade om nånting, jag kunde inte höra vad dom sa. Jag hörde deras sista meningsutbyte, som var att Katie Holmes frågade flickan "Litar du på mig?" och flickan svarade "Ja" och doppade sedan huvudet under vattnet med mössa och allt. "Det borde du inte ha gjort" sa Katie Holmes, och tryckte ner henne under vattnet igen och började dränka henne, samtidigt som hon högg efter henne i vattnet med en stor köttkniv. Och hela tiden hoppade jag mellan att vara flickan och Katie Holmes, mellan att döda och att dödas. Det var hemskt, och, som sagt, så vaknade jag av att jag skrek. Bra start på dagen. God morgon.

Det var väl hämnden för att jag hade så underbara drömmar igår natt. Fast egentligen så var dom inte underbara, men med min måttstock så var dom det närmsta underbara jag kan komma, tror jag. Skitsamma.

Så jag har legat hemma hela dagen och tyckt synd om mig själv. Kul. Jag tittade på Sagan om Ringen, den var bra. Men jag är också otroligt rastlös, samtidigt som jag inte riktigt kan gå ordentligt. Det suger. Jag vill inte vara sjuk, jag orkar inte. Visst, det är skönt att få sova, men när man sovit tills man inte kan sova mer, då mina vänner, kommer elaka tankar in och ger sig fan på att få en att må så dåligt som möjligt.

Och såklart så klarar dom av det med bravur. Tack, jag är sjuk och deprimerad. Kan det bli bättre?

Jag vill ha ett nytt liv. Jag är... omåttligt trött på det jag har. Jag har ingen livslust just nu. Jag ids inte göra något, jag har inget att se fram emot. Jag orkar inte göra något, samtidigt som jag inte kan sitta still. Jag vill... ha något att se fram emot. Något att tänka på när lyset slocknar. Något att bli lugnad av.

En liten sammanfattning

Goder afton, kära vänner. Nu ska jag prata lite allmänt här. Jag vet att jag har varit kaezz på att uppdatera på sistone, men det har varit för att först och främst var jag ju på landet i flera dagar, och landet = inget internet. Sånt suger. Och sen skrev jag världens längsta inlägg i söndags, men när jag skulle publicera det så försvann hela, varpå jag blev så förbannad (det var en massa andra grejer också) att jag sparkade upp nagelbandet på min tå mot skrivbordet. Det gjorde ont.

I alla fall, vänner och bekanta. Jag har gjort om min blogg. Det var jobbigt. Jag bråkade med jävla HTML-koder i några timmar. Kul är det dock när man lyckas pricka rätt. Och så lär man sig grejer. Awesome.

Lovet är ju, som bekant, slut nu. Idag är det tisdag, och jag längtar redan efter nästa lov. Ja, jag är sjukt skoltrött. Jag pallar fan inte med skolan längre, och det suger verkligen. Jag gör nästan aldrig mina läxor, och jag skolkar en del. Och så kommer jag för sent en jävla massa också. Jag orkar liksom inte göra nånting. Det är inte roligt längre. Visst, det är awesome att vara med tjejerna och så, men jag pallar liksom inte hålla på och lära mig saker, min hjärna känns överfull. Och det gör ju inte saken bättre heller att jag inte har en jävla aning om vad jag vill göra sen, efter gymnasiet, vilket det ju är dags att börja tänka på lite smått. Jag har ingen aning om vad jag vill bli. Och det suger.

Men nu ska vi inte ångesta ur här. Jag tänker istället berätta om lovet. På måndagen var jag ju, som bekant, på Magnus Betnér, vilket var helt sjukt jävla underbart. Sen efter åkte jag in till söder för att träffa pipecrew, men typ alla drog hem när jag kom, så jag sov hos Andrea istället. Vi sov ute i vardagsrummet, eftersom hennes bror Phil var där på besök och sov i hennes rum. Så Andrea sov i en tältsäng, och jag sov i soffan. När Phil och dom andra gick upp sen, och Phil inte hade en aning om vem jag var så döpte han mig till "The sleeping girl on the couch".

Jag drog hem efter att ha chillat med Andrea ett tag, och gjorde mig själv anständig till att träffa teaterbögarna. Eller, två av dom, för alla de andra var antingen bortresta eller bara okontaktbara. Dummisar. Jaja. Jag var framme i tid, förvånansvärt nog, och satte mig att vänta på plattan. Och jag hatar plattan, det är ett jävla emohängställe och jag hatar emosar. Så efter en stunds väntande, då jag lyckades förfrysa min rumpa, så smsade jag till Björn att jag frös. Han var då inne på Designtorget, i värmen. Jag gick dit, och vi kontaktade Ludde. Han hade feber, så det blev bara jag och Björn. Och det var lite skumt sådär, lite jorå-s'att-eh-hur-är-läget-med-dig-då?-stuk på det hela. Det var helt okej, men det var inte den skrattfest jag hade tänkt mig. Ingen mobbing (okej LITE) och inget hysteriskt, barnsligt garvande heller.

Vi separerade någon gång vid åtta, och jag kravlade hem till mig, och spenderade kvällen med godis och film.

På onsdagen så kom Andrea hem till mig tidigt, för vi skulle åka till ungdomsmottagningen tidigt, då jag var tvungen att förnya mitt recept på p-piller. Såklart så lyckades vi ta fel buss, så jag var tvungen att ringa och säga att jag skulle komma lite senare än väntat. En kvart senare var jag på plats och fick mitt recept. Vi hoppade på 515 och åkte till Sumpan för att söka efter vinterskor till mig, och i första butiken vi gick in i så hittade jag ett par, som jag köpte. Avklarat. Jag hatar att köpa vinterskor.

Sen drog vi hem till mig, kollade på film, och somnade båda två i soffan, haha. Vid fyra stack Andrea iväg för att gå på släktmiddag, medans jag förfestade med mig själv i mitt rum. Jag gjorde mig i ordning, och åkte iväg. Åkte såklart med fel buss, men upptäckte det i tid och hoppade av innan jag hamnat på andra sidan stan. Kom till Andrea och upptäckte att, fan, jag kan ju inte koden. Så jag ringde henne typ tusen gånger, men den lilla slynan svarade inte. Jag hade precis fått damp på min mobil och skrikit något i stil med "MEN SVARA DÅ FÖR I HELVETE DIN HORA" när porten öppnas och där står en förskräckt kvinna. Jag muttrar tack och rodnar som en tönt. Jag springer upp till Andrea, knackar på dörren. Phil öppnar, stirrar på mig och säger "And what the FUCK do you want?!" jag svarar med ett "Well it's nice meeting you too!". Sen lappar jag till Andrea för att hon är så kass på att svara i telefon.

Vi dansar runt lite, jag sätter på mig min klänning och känner mig fin. Phil blandar drinkar åt oss och jag sveper två stycken starka grejer som smakar... helt vidrigt. Men jag sveper dom ändå. Dom andra kommer, då är jag full som ett svin. Här avslutar vi den redogörelsen.

Morgonen efter, nån gång vid nio, sticker Phil in sitt huvud i Andreas sovrum där vi ligger och sover och säger något i stil med "Oi! Who the fuck is that?" och pekar på mig. "I'm the blond bird" svarar jag sömnigt. "You're all fucking blond." svarar Phil och försvinner. Andrea och Phil börjar leta efter hennes mobil medans jag smiter längre in under täcket för att skyla min sparsamt klädda lekamen. Jag upptäcker att jag bara har ett linne och stringtrosor på mig, men ignorerar detta och borrar ner mitt huvud i kudden och tänker på bröd. Andrea hittar mobilen och kryper in bredvid mig och trycker sina iskalla lår mot min varma rumpa. Gulligt.

Vi somnar om ett tag, innan vi till slut går upp och börjar städa överallt. När vi var klara, nån gång vid tolvsnåret, så vinglar jag hem på mina höga klackar. Jag stannar för att köpa bröd i Solna Centrum, och väl hemma sedan så somnar jag i duschen. Jag upptäcker också där ett antal sår och blåmärken som jag inte hade en aning om var dom kom ifrån, samt en utav Phils tröjor i min väska.

Jag gör mig i ordninig, packar väskan och sticker till Centralen med min syster för att möta upp vår far, för att tillsammans åka till Dalarna på släktmiddag. Jag plågar mig igenom hela resan. När vi nästan var framme så byter jag om och sätter på mig finkläder, för mormor och morfars skull, eftersom det var deras guldbröllop vi skulle fira. Och då fick man inte gå runt i mjukisbrallor.

Middagen var trevlig, förutom att jag mådde illa och drack hur mycket vatten som helst. Det hjälpte ju inte heller att maten var asdyr, men inte särskilt god. Bittert. Resten av veckan avnjöts i lugn och ro ute på landet. Rätt skönt.

Nu ska jag fan sova, jag är astrött och kommer vara det imorgon också nu. Puss på er.


Ommöblering!

Har gjort om bloggen nu, det är därför den har varit lösenordsskyddad hela dagen. Så, vänner och bekanta, vad tycker ni?

GÅ OCH DÖ

Jag är så jävla arg just nu, allt går fel och jag orkar inte hålla på. Jävla helvete grej. Dra åt helvete och lämna mig ifred.

RSS 2.0