Peace, love and drugs, som Serben skulle säga.

Jävlars alltså. I måndags så fick jag ett oväntat samtal som ledde till en avsevärd förändring i mitt liv. Det var Max på Hamngatan som ringde och sa "Hej, vi vill att du ska jobba här. När kan du börja?" Jag tackade, tog emot och dansade en liten glädjedans. På tisdagen begav jag mig dit, i tron om att jag bara skulle få mitt schema och få skriva under kontraktet. Tji fick jag.

Dom sa "Hej och välkommen, skriv under här, läs det här, sen ska du få kläder och sen kan du börja jobba!" Jag förstod ingenting. Men jag protesterade inte alls, utan tänkte mera "Woho!" men var jättenervös. Fick kläderna och begav mig uppåt. Började betjäna kunder, lära mig kassan och var allting fanns. Det var helt otroligt... ja det finns inga ord. Det var jobbigt, men roligt. Fysiskt och psykiskt ansträngande, men lärorikt. Det var väldigt nytt, och när jag gick därifrån hade jag haft konstant hjärtklappning i fyra timmar. Lite jobbigt för min kropp.

Jag gick hem och duschade bort svetten och hamburgerlukten ur håret. Medan jag var i duschen så kom Robin också. Det var jättemysigt, vi gick på bio och såg The Happening som f.ö är en urkass film. Första timmen är bra, sen är den dålig. Innan bion, när vi gick för att hämta ut biljetterna, så stannade vi på Konsum, köpte baguetter och en kyckling, som vi sedan stoppade i baguetterna och åt. Vi drack festis och hade väldigt mysigt på ett berg. Sen såg vi filmen, jag satt uppkrupen i hans knä genom hela. Det var galet mysigt. Sen gick vi hem, åt glass och tittade på Silent Hill som ligger i kategorin "Bra Skräckis". Också det var mysigt.

Sen var det sängen och sova. Vi vaknade vid nio av att hans telefonlarm pep, det som han hade satt på kvällen innan för att vi skulle vakna så att vi skulle få lite mer tid tillsammans, men eftersom vi båda var så trötta efter att ha somnat vid halv två så somnade vi bara om. Hans mobil ringde flera gånger tills klockan var ungefär halv tolv, varpå vi gick upp och åt frukost. Då var jag ganska låg, eftersom vi inte kommer ses på ganska länge. Jag åker ju till Dalarna imorgon över midsommar och sen är det Peace&Love, så vi kommer inte ses förrän om ungefär en och en halv vecka :(

Men men. Sen följde jag med honom till tunnelbanan, och vi satt och väntade på tåget tillsammans och sa hejdå ett bra tag. Det gjorde ont. Sen gick han. Jag saknade honom i samma sekund som han började gå. Det var väldigt jobbigt. Jag hade gått en liten bit när jag stötte på Camilla som kom från ingenstans, och vi följdes åt hem till mig där vi sa farväl och jag gick in för att slå ihjäl lite tid innan det var dags att bege sig till Max igen för min andra dag.

Mitt pass började klockan fem. Jag var där en stund innan för att fixa mina kläder. Gick upp, loggade in i kassan och började ta emot beställningar. Vid sex började middagsruschen. Jag höll på att dö. Det var hur mycket människor som helst, det var varmt, jag var nervös och det blev helt enkelt för mycket. Jag svimmade. Lyckligtvis var det någon som fångade mig innan jag landade i fritösen. Sen fick jag gå ner i personalrummet en stund och dricka. Sen kändes det bättre, varpå jag gick upp igen och stod i grillen i två timmar tillsammans med Den Ultimata Mannen. Det var väldigt trevligt. Sen när jag upptäckte att klockan var halv tio och att jag hade slutat för en halvtimme sen så gick jag ner, räknade kassan och gick hem, nära döden-trött.

Det har varit ett par händelserika dagar. Men nu blir det inget mer bloggande på ett tag, eftersom jag åker imorgon! Men vi hörs om ett tag, kära vänner. Adios!

Tales of boys and girls

Goderafton, vänner och bekanta. Jag är glad. Varför vet jag ej, men jag är det. Igår var en fin kväll. Vi var hemma hos min syster och hade fjortisfest, det var awesomekickass. Vi drack fina grejer och socialiserade i största välmening. och SERBEN VAR DÄR <3 det gjorde min dag, helt seriöst. Ingen fest utan serb.

I fredags var jag på Värmdö hos Robin och mös. Först jobbade jag, och fyllde ca 700 kuvert. Det var ansträngande. Sen åkte jag till Robin, vi tittade på Kung Fu Hustle, Resident Evil 3 och The Belleville Trio. Det var väldigt mysigt. Sen på lördagen så mötte vi serben och åkte hem till mig för att jag skulle få byta kläder och sen hem till syrran. Vi drog därifrån strax efter ett, jag, serben och Robin åkte då hem till mig och sov.

Imorse vaknade jag och var lite havbakis. Gav mina gäster frukost och sen stack dom. Jag tittade på film, pratade med Andrea och sen handlade jag. Det var min dag. Nu ska jag titta på film.

Klappat och klart.

Sagt och gjort, designen är ändrad! Vad tycker ni? :)

Awesomekickass, som vi säger i dom finare kretsarna.

Hej vänner. Nej jag har inte bloggat så mycket på sistone eftersom den hade fuckat sig. But I'm back and I'm worse than ever! Det har varit en trevlig vecka. I måndags var jag, Robin, Marina och Patrik på Gröna Lund från ett till halv nio. Det var otroligt fint. Vi åkte det mesta, det var varmt och skönt och vi vann en massa grejer. Patrik och Robin tillsammans vann två sånadär skitstora chokladgrejer. Det var awesome. Vi satsade på en till men då vann vi inget.



Det var en jätterolig dag.
Förutom att jag, som vanligt, grät i Spökhuset. Jag hatar Spökhuset, jag tror alltid att jag tycker att det är kul men det tycker jag inte. Jag hatar det. Dessutom dras alla spöken till mig. Dom känner lukten av min rädsla, jag svär! Eller så hör dom bara att jag jämrar mig och tycker att det är roligt. Allvarligt talat, det var en som följde efter oss och muttrade en massa nonsens. Jag hörde inte mycket av vad han sa eftersom jag var alldeles för upptagen med att snyfta "ta bort den ta bort den!" samtidigt som jag begravde huvudet i Robins rygg och krossade hans hand.

Men annars var det en fin dag! I tisdags slutade jag skolan, avslutningen sög naturligtvis kuk som alltid. Fyra ettor höll tal om exakt samma sak. Det var astråkigt. Sen pratade prästen och välsignade oss och en massa grejer. Det var gay. Sen fick vi gå. Jag gav Yannick, Svenne och Christelle varsin kram, för dom är kickass lärare.

Sen fick vi veta besked. Det är så att.... Jakob har slutat. På riktigt. Han har fått jobb på någon annan skola. Okej, jag är inte lika ledsen som jag trodde att jag skulle vara. Jag gillade honom som lärare, och för att han är så lik min pappa i sättet. Men det är ändå väldigt tråkigt. Standarden på SFG sjönk just med 20 %.

Aja. Sen på kvällen var jag ute och åt middag på Pizza Hut med tjejerna. Det var jävligt god mat, jag åt så mycket att jag mådde illa. Sen var det inte löjligt dyrt heller, och det är ju fint!

Har inte fått betygen än, sorgligt nog. Måste vänta på att dom ska komma i posten, och endast gud vet hur lång tid det kommer ta.

En annan fin grej som jag nästan glömde är att... Jag har fått ett sommarjobb. Bara sådär. I måndags när jag var på väg hem för att lämna mina grejer så ringde mobilen och det var en kvinna från Solna Stad som erbjöd mig ett sommarjobb. Jag hade ju anmält mig på deras hemsida, men jag var säker på att det var kört eftersom dom inte hade hört av sig, och det är juni liksom. Men det var tydligen några som hade hoppat av, och då hade dom lottat fram mitt namn istället. Tacka och ta emot säger jag!

Det är i alla fall på ett ålderdomshem, i tre veckor. När jag först hörde att det var på ett ålderdomshem blev jag lite spak, för jag menar, byta blöjor på senila tanter i tre veckor? Jag menar, jag får ju inte ens ha krukväxter på mitt rum för dom bara dör hela tiden! Men sen visade det sig att vad jag ska göra är att umgås med dom gamla. Typ spela spel, ta promenader, läsa för dom och sånt där. Leka, med andra ord. Och det är ju typ underbart. Jag börjar i juli.

Tja. Annars gick min mobil sönder igår. Det suger. Ashårt. Så jag fick låna två mobiler av Marina istället, men båda var nätverkslåsta så det gick inte. Nu har jag lämnat in en av dom för att den ska låsas upp, och jag ska hämta den nästa torsdag. Det tar en jävla tid, men men. Det är en mycket finare mobil en den jag har haft, och jag får den i princip gratis, så vem är jag att klaga på att jag måste ha min gamla Nokia i några dagar? Pish. Så småsint är jag inte. Just nu.

Annars är livet fint. Det känns inte som om jag har sommarlov direkt, men ändå. Det kan bero på att det bara har gått tre dagar än, och båda dagarna har börjat med att jag blev väckt av att något jäkla ljushuvud försökt borra sönder mitt hus. Det är fan inte kul att bli väckt halv nio när man somnade tre! Jäkla människor. Jag hade lust att gå ut i min pyjamas och skrika åt dom att sluta sabba mina första lovdagar, men det är jag alldeles för väluppfostrad för. Sen hade dom antagligen inte hört mig över det satans oljud som dom för.

Idag var jag iväg och köpte SLs sommarkort. Det är bra, mina föräldrar bjöd till och med på det. Det var gulligt. Sen gick Philip ut nian idag också, grattis till honom! :D

Nej, nu ska jag gå och göra något konstruktivt. Hej med er.

Dagens citat.
Jag: (om Robin) "Du är ju som en säck potatis! Helt värdelös om man inte kokar dig först."

Amanda: "Linnea... Vad är kosmos?"

Pappa: "Nejmen står du här och hänger tvätten!"
Jag: "Ja, jag är snäll ibland."
Pappa: "Jag tycker du är snäll ganska ofta. Fast ibland är du lite bitchig, men det hör väl åldern till antar jag!"




P.S Just det, jag funtar på att göra om här, vad tycker ni?

RSS 2.0