Scheisse

Jag har OTROLIGT TRÅKIGT! Jag har precis haft utvecklingssamtal och nu ska jag sitta här i vår kära gamla skola tills Amanda kommer, om en timme eller så. Och sen ska vi vänta på Nathalie, som kommer om typ två timmar. Kul kul. Och sen ska vi jobba med vårt projektarbete. Ännu mer kul. Jag har redan gjort mina läxor fram till nästa vecka, och nu har jag ännu tråkigare. Det finns verkligen ingenting att göra här, förutom att kanske läsa Captain Corelli's Mandolin, vilken är min bok att läsa tills nästa fredag, då vi ska skriva en recension om den på lektionen på engelskan. Så jävla tråkigt. Den boken är verkligen... seg. I kvadrat.

Det är bara en pissig dag idag, så enkelt är det. Tråkigt och segt och händelselöst. ska hem till Robin idag iofs, och det är ju rätt trevligt, men ändå. Och imorgon ska jag jobba. Hela helgen. Tjo-ho. Jag ser verkligen fram emot det. INTE. Suck. Nåja. Vad ska man göra. Jag får tänka på pengarna.

Jag har inte så mycket att säga egentligen. Jag har hållit på och halvt tappat rösten hela veckan, så jag får hålla pratet till ett minimum. Det är skittråkigt, särskilt eftersom vi har mest lektioner där man ska diskutera, och jag tycker om att diskutera. Kul kul.

Sjukdomstider

Alla är sjuka nu. Jag är sjuk, Robin är sjuk, min syster är sjuk, Malin är sjuk, Nathalie är sjuk... Det är inte roligt alls, måste jag säga. Jag mår pissigt. Har mått illa hela dagen och haft ont i huvudet. Inte kul. Och sen jag såg nån löpsedel om nya superbakterier som man typ dör av så känner jag mig väldigt paranoid och oroad. Jag vill inte att någon ska dö. Det orkar jag inte alls med. Och jag vill vara frisk igen. Det är så tråkigt att vara sjuk.

PENIS!!

Dagens citat:
Jag: "Du är skrämmande, Astrid."
Astrid: "Nej, jag är underbar."

<3 och ett stort blä!

Jag är trött. Jobbade natt igår, det gick rätt bra. Jag fick vara pommes-kvinnan, dvs jag stod och gjorde alla pommes och friterade allt som kan friteras. Det positiva med det är att jag inte fick någon kassa, och när jag skulle gå hem gick det mycket fortare att komma iväg, eftersom jag släpp räkna någon kassa. Det negativa är att man blir vattenavstötande av att stå där. Och värmeskadad.

Första skoldagen igår, var helt ok. Min vana trogen kom jag sent till första lektionen, men för en gångs skull var det faktiskt inte mitt fel, det var bussen som varken kom 09.13 eller 09.27, så jag blev blåst. Men men. Jag förklarade för Tobbe iaf, så det är nog rätt lugnt.

Fick en rätt kul grej av Serben; ett officiellt dokument på att jag är adopterad serb. Fick skriva under och ta i hand och allt. Det var jävligt roligt, men sån är min kära vän Serben. Omåttligt underhållande.

Jobbar natt ikväll också. Mammas kompis Carina och hennes son Adam kommer över om ett tag på fika, det är bara därför jag inte ligger och sover. Sen kommer Robin hit vid sju-snåret, han ska sova över. Det kommer vara supermysigt att ha en varm manskropp att komma hem till när jag kommer hem vid sex på morgonen. Väldigt mysigt. Han är gosig, min man. Världens bästa. Han borde få pris och grejer.

Happy happy

Idag fixade jag min API-plats. Det är samma sak som prao, typ. Jag ska vara nere på kära gamla videobutiken nere på hörnet, så det är najs i kvadrat. Och han sa att det finns en chans att jag kan få extrajobb där också, vilket ju är ännu mer najs för då kan jag dumpa Max. No offence på Max, men att jobba natt där är inte kul alls. Då vill jag hellre gå runt och leka med filmer hela dagen.

Och där får jag inte jobba kvällar heller, antagligen, eftersom det finns en rånrisk och det är nog lättare/roligare att råna en liten blondin med glasögon än en vuxen man. Inte konstigt. Och det är ju lugnt för mig, jag jobbar hellre dag.

För övrigt känner jag mig lite cp i huvudet idag, och igår också för den delen. Jag känner mig lite deppig och arg typ, eller det är svårt att förklara. Jag har ont i huvudet i alla fall, tror att jag ska undvika att snacka med någon idag, har en känsla av att jag kommer vara allmänt bitchig, så då är det bättre att vara tyst.

RSS 2.0