Nejmen alltså ja...

Tja, studenten är över och jag kan säga att jag inte är ett dugg ledsen. Jag kommer inte sakna SFG ett enda dugg. Kanske några få utvalda personer i skolan, men inget annat. Så det så. Det känns bara skönt. Jag är lycklig, fast jag har grym PMS. Jag har spenderat de senaste dygnen med att vara aktiv hela tiden, så jag har egentligen inte fattat att gymnasiet är över. Jag har inte hunnit ha en tråkig sommardag än, men när jag väl har en så kommer det väl slå till.

Just nu bor jag ensam. Mamma och pappa åkte i torsdags, och mamma kommer inte hem förrän i augusti. Det känns lite konstigt. Jag ska försöka åka upp till landet åtminstone lite, men vi får se. Jag vill inte sitta ensam här och dregla hela sommaren. Farsan kommer ju vara här en del också, men bara på veckodagarna, plus att han kommer vara ledig i sex veckor, så frihet till mig. Jag trivs ensam, även om det är lite läskigt ibland. Jag har ju Robin som komer över då och då, och en stående inbjudan till alla mina vänner om att droppa in när de har lust. Jag har ändå inte mycket till liv.

Jag fick en dator i studentpresent. Jag sitter och knappar på min lilla älskling just nu, faktiskt. Det är en sony VAIO. Den är awesome.

Jag har jättetråkigt. Jag sitter och tittar på powerpuffpinglorna. Inte kul. Jag är trött, men vill inte gå och lägga mig. Det känns som om jag inte fick någon me-time idag alls. Jobbade från 9.30 till 20.30, fick jobba över med en och en halv timme. Mindre kul. Mina ben är lite ömma. Imorgon står jag som solvakt, alltså att om det blir katastrofmycket folk så kan dom ringa in mig så kommer jag och hjälper till i några timmar. Förhoppningsvis kommer det inte komma så mycket folk, för det skulle vara skönt att få chilla lite. Imorgon kväll ska jag sova hos Serben. Det komer bli supernice, vi ska ha gayig tjejkväll.

Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva. Det känns som om jag sitter och väntar på något. Det är ganska jobbigt, faktiskt. Jag vet inte varför det känns så. Önskar att jag slapp det. Bög.

Nåja. Jag har iaf saker att göra de närmsta dagarna. Serben imorgon, myspys med Robin på måndag och utgång på kvällen. Sen vettefan vad som händer efter det. Nåt nice, säkert.

Jag är ganska lycklig, tror jag.


That ain't right, baby! WHOOO!!!

Jag är glad och väldigt spänd. Idag lördag är det exakt TVÅ DAGAR tills yours truly tar studenten. Det är fan spejsat. Känns som om jag började i gymnasiet i går. Men det ska ändå bli SJUK SKÖNT att slippa den hålan till skola. Karln min tog studenten i torsdag, Andrea, Basse och Lollo igår. På tisdag tar Tuva och på onsdag Marina. Det kommer bli ett par jävligt festiva dagar :D

Robins student var skitkul. Det var visserligen regn och blåsigt och allmänt pissväder, men det var kul ändå. Jag åkte flak med honom och hans klass, jävligt trevligt folk. Vi blev bombarderade med vattenballonger av några snorungar på en bro, men ca en halv sekund efter att ungarna stuckit iväg så kommer dom springandes igen - åt andra hållet, med polisen efter sig. BURN!!

Roligast var ändå slutskivan. Studentmottagningen hos Robin var väldigt trevlig, dom hade supergod mat och Robins pappa Björn höll ett fint tal till sin son. Jag blev rörd. Det var nice. Sen slutskivan, var sjuuuuuuuukt rolig. Dom hade en jättefin lokal, vid Münchenbryggeriet, Clustret heter det visst. Det var en snygg lokal. Robin flängde ju runt och hälsade och kramade på alla som han kände, så jag dansade mest med Pierre. Men det var kul ändå. Min man var SNYGGAST AV ALLA. Å andra sidan är han det jämt :D

Sen igår så hade vi bokåterlämning i skolan och jag åt lunch med Anna och Malin efter många om och men. Anna skulle vaccinera sig och det tog hundra år. Hon ska ju åka till Laos i sex månader efter sommaren och voluntärarbeta, så hon måste vaccinera sig mot allt så att hon inte dör. Det tog en och en halv timme. Sen åt vi. Det var sjukt gott! Sen chillade vi runt lite innan jag åkte hem, kände av magkatarren igen, så jag la mig att vila innan jag och mannen gick och såg Knowing. Och vänner... se den. Det var riktigt länge sen jag blev så förstörd av en film. Jag fick nästan en ångestattack i biosalongen. Det var fan galet. Men den var riktigt bra, en intressant historia med en oväntad twist och väldigt snygga tolkningar. Se den. Allvarligt.

Nu idag så ska jag städa och baka kakor. Sen ska jag och Pillan på bio och ha hett sex. HELLZ YEAH!! Nu ska jag damma av mitt äckliga tangentbord. Later!

RSS 2.0