CAAAKEEEE BOOOOOOSS!!!!!

I'm back, bitches! Och i ett stycke, till och med, utan särskilt många bestående men från mina fantastiska sjukdomar. Har jobbat sen i fredags, då åkte jag ut till Gamestop i Södertälje och hjälpte till i några timmar, de skulle få en ny butikschef och ville pimpa till lite innan. Det var roligt, jag som har städ-ADHD var i sjunde himlen. Lite ironiskt var det dock att efter de fyra timmarna så hade jag träningsvärk i benen - eftersom jag hade stått upp. Det säger ju en hel del. Det blir väl så efter två veckor i sängen, men jag kände verkligen hur mitt inre tjocka barn dansade så fettet yrde.

Sen jobbade jag fem timmar i lördags
, sex timmar i söndags och tio timmar idag. Inte sådär superkul att stå på benen nonstop i tio timmar, jag var helt absurt svullen och öm när jag skulle hem sen. Tur att jag har mysiga föräldrar som helt frivilligt kommer och hämtar mig med bilen. Det är plusmeny, alltså.

Vi hade väl ca 20 kunder på hela dagen, så det var ganska dött. Hela Sickla köpcentrum var så gott som tomt hela dagen, vet inte varför. Det brukar ändå vara ganska många föräldrar med små barn som kommer in och kollar runt lite, men inte ens det. Hade bara en enda barnvagn inne i butiken idag, och det är fan rekord. Sen var det roligt att dom skickade en avbytare till mig som var så färsk att dom inte ens tagit av honom plasten. Det var hans första riktiga dag. Men han gjorde bra ifrån sig ändå, lärde sig jäkligt snabbt. Och så var det kul att få leka Yoda och lära ut saker som jag vet att han kommer få användning för.

Jag har blivit besatt av en realityshow. Jag, som är så sjukt emot allt sånt, streamar avsnit efter avsnitt av Cake Boss. Det är fan världens bästa jävla program. Handlar om ett bageri, Carlos Bakery, där de gör tårtor som är rena rama konstverken. Herregud vad smyrkär jag är i Buddy, som är the cake boss. Han är awesome.
http://www.alluc.org/tv-shows/watch-cake-boss-online/season-02/186110.html








RSS 2.0