I brist på sex.

Hittade lite andra citat och shit också, som jag hade skrivit om men glömt lägga upp här.

Citat
Tobbe: (på mediakunskapen)"Okej, nu ska vi göra den här uppgiften, vill ni att jag ska dela upp er eller fixar ni det själva?"
Jag: "Vi kan väl para ihop oss själva?"
Tobbe: (Med en menande blick) "Kan ni para er själva?"

Serben: (Om skolans sexiga italienare) "Han är på gränsen till homo, fast han har sex med tjejer!"


För övrigt kan jag tillägga att jag tillfredsställde mitt enda mentala löfte den här julen: jag åkte spark på julafton, med morfar, Jossan och en hund. Det var roligt, och jag blev glad. Maten var god, släkten var underhållande och presenterna var awesome. Mor och far hade ju bestämt sig för att det bara skulle bli EN PRESENT VAR och inte mer till mig och Josse, vilket dom har tjatat om större delen av året. Men dom var lite sneaky och tog en skitstor låda och pressade ner halva min önskelista i den och sa att det var en present. Sneaky sneaky. Hela lådan var i princip en enda stor ursäkt för mig att aldrig lämna min säng någonsin igen. Det var tofflor, lakan, choklad, pyjamas och böcker. Och för inte länge sen spontanköpte dom ju också en morgonrock till mig, så ni kommer nog inte se mycket av mig i framtiden. Jag och min säng behöver MASSOR med alonetime.

För övrigt är mitt favoritsms i hela mobilen just ett som jag har fått av Robin, som lyder såhär: "<3 och ett stort blä!"

God jul, fuckface!

God jul typ. Jag fick en tvättkorg och en elefant.


Julcitat:
Mormor: (Fick ett sms från några som är i Australien) "34 grader och solsken... Hoppas dom mår illa." 

Yaaaay!

Ni vet den där tröjan som min mor pajade? Weeeeeeeeeell, hon köpte en ny till mig. Efter att Jossan hade övertygat henne. Vilket var najs. Jag gillar min syster. Så jag är inte sur för det längre. För övrigt så är såret på min näsa på väg att läka, men igår... Min näsa svullnade till dubbla storleken. Det var hemskt. Gjorde ont också. Men nu är det på väg bort, även om den fortfarande är lite svullen.
Det är nog bara jag av alla idioter i hela världen som får ett sår på näsan som sen svullnar upp. Jag är speciell.

Ibland så blir man konfunderad

Upptäckte igår att jag har ett rivsår på näsan. Inte stort, ungefär som ett papercut, på högra näsvingen. Jag har ingen aning om hur det har hamnat där, den enda teorin som jag har är att jag kanske rivit mig på en prislapp när jag provade kläder igår, men vem fan får rivsår på näsan av alla jävla ställen - och av en jävla prislapp?

RSS 2.0