"Tryck på knappen till vänster om sätet"

Ah, ännu en alldeles ypperlig kväll med goda vänner och vattenpipa! Vi, dvs Chrille, Jeanine, Basse, hans polare Alex, Alle och jag var i casa del Chrille och socialiserade. Vi slog på stort - och hade TVÅ vattenpipor! Dam dam DAAAAM! Både Chrilles som han fick i studentpresent och Andreas. Det var fan kul. Fast jag suger ju då på att fixa pipan, och får aldrig mer göra det tydligen. Jag får tända kolet, och inte mer. Dom hackade på mig, dom små jävlarna. Och sen hackade dom på min musiksmak också! Deras förklaring var "men det är du som är mest mobbvänlig här, Nea, om till exempel Saffe hade varit här så hade vi ju mobbat honom istället". Är det logiskt?
Svar: ... Ja, det är det fan.
Men sen var dom lite snällare, när jag och Chrille tjackade kaffe. Det var jävligt gott kaffe, alltså.
Just nu skulle jag vilja ha en Roffes knarkpåse, hahahahahahhahahahahhaah... Ursäkta, jag är väldigt glad. Vet ej varför, kan vara för att jag rökt pipa i ett par timmar. YAY VATTENPIPA!
JUST DET Andrea ringde mig också, jävlar vad glad jag blev! Jag blev förvånad också, i och med att hon är i Fransoslandet och inte kan ringa så mycket för det kostar skjortan, så jag blev förvånad och jätteglad! Hon hade blivit påkörd av en fransk traktor så hennes knä var lite misshandlat, men hon hade det bra bland grodätarna. En av hennes rumskompisar (eller vad det nu var) heter Toma, jag trodde hon sa tomat. Det skrattade hon hjärtligt åt. Fan vad jag saknar henne... Men om fem veckor, då får jag träffa min älskade igen! YES!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0