Det ägde.

Ok, kort och gott kan vi ju säga att min artonårshelg ägde fetmycket röv. Fick massvis med fina presenter på fredagen, dvs Dagen D, middag på thairesturangen här på hörnet, gos med mannen och hyrfilm. Lördagen var stressig. Upp vid nio då mannen åkte för att jobba. Linnea trodde att hon skulle kunna gå och lägga sig igen, men blev blåst när hon istället tvingades att baka bullar, och efter det var fixet inför öppet hus i casa del Nea i full gång.

Sen dök den utomordentligt luriga Adam, numera kallad Charlie Muhammed (efter att Robin kom på att han är vårt oäkta barn) upp, cirkus en och en halv timme för tidigt. Lurigt! Så jag blev ursäktad från allt fix (ha!) för att socialisera. Sen bytte familjen om till fina kläder och gästerna började välla in. Det var så otroligt sjukt mycket folk att det var omöjligt att hålla koll på hur många det var. Och ändå blev inte alla godsaker uppätna! Men men, mer till det tjocka barnet i mig.

Efter ett bra tag bestämde sig alla vi ungdomar för att gå ut och göra stan. Så vi horade till oss lite, och begav oss ut. Först gick vi till Nivå 22, som är väldigt överskattat tyckte jag iaf. Trist. Sen gick vi till Toxic, som var ett trevligt dansställe där Robin bjuckade på min första drink, en P2:a. Den var god. Sen dansade vi jävligt mycket. Det ägde. Drack en till drink, en som min syster köpte åt mig med pengar som min mormor hade gett henne för att kunna bjuda mig på en drink. Fina mormor.

Dock drog alla typ hemåt vid ett, halv två, då typ alla var cpigt trötta. Vi käkade på Max vid centralstation innan det bar av hemåt. Jag, serben och Adam sov hos mig, och jag sov som ett barn. Underbart.

Det var en fin helg, kort sagt. Tjoho! :)


Kommentarer
Postat av: bonden

avundsjuk.

2008-09-22 @ 17:13:34
Postat av: CM

Härligt att du hade det trevligt, det var ju din dag och det var det viktigaste:)

Jag har kommit på att med mitt nya namn kan jag ju platsa i diverse organisationer med destruktiv läggning och tillgång till trevliga leksaker.

SÅ nästa gång du får ett brev från mig kan det innehålla vitt pulver eller annat trevligt;)



Hade fint, snyggo!

2008-09-22 @ 19:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0