En lång dag, fast klockan inte ens är två

Klockan är inte ens två och jag har redan gjort en massa grejer idag! Jag vaknade vid nio på grund av att jag drömde förjävliga drömmar, som vanligt. Jag skall förtälja dom för er så kan ni få känna er normala.

Dröm nummer ett: Andrea är döende i cancer. Jag vaknar av att jag gråter som ett barn. Sen somnar jag om igen.


Dröm nummer 2:
  En diskussion mellan anställda om huruvida dom ska ha en VHS eller en DVD på dispaly i fönstret. Jag sitter med på mötet och är äckligt uttråkad. Sen ser jag att den där killen som är med i Tomten är far till alla barnen, han som hatar allt, är jättecynisk och säger att alla har ett pris, sitter där. Han säger till mig:
"Linnea, du har inte haft några synpunkter på ett tag."
Jag svarar "Nej, jag jobbar på att bara sitta och stirra blankt i taket istället"
Han säger "Men då ska jag berätta vad du ska göra. Gift dig med en slemmig italienare... -"
Varpå jag säger högt i sömnen, så att jag väcker mig själv: "Haha, vänta så ska jag hämta mitt anteckningsblock."


Dröm nummer 3: Jag konkurrerar ut en fjortistjej som gick i min förra skola från de andra fjortistjejerna bara för att jag är så fashionabel. Dom tar paparazzifoton på mig, och så länge jag ser fantastisk ut så umgås dom med mig. Jag njuter av att bräcka överstefjortisen.
Sen provar dom kläder med mig, jag håller upp en kjol som dom tycker är ful varpå dom tar kort och skrattar åt mig, samt går. Jag går ner för en trappa i sökandet efter tunnelbanan för att ta mig hem. Jag har dock satsnygga kläder på mig, höga bruna pumps, bara ben, en snäv brun pennkjol och en starkt blå korsettliknande sak. Helt sjukt snyggt.
Jag springer runt och letar efter en buss som kan ta mig hem, men får höra att det är en timme tills bussarna går för att det är 2008, vilket ju såklart är helt ologiskt. En svart äcklig kille som är full börjar prata med mig på engelska. Han frågar om jag vill ha skjuts. Jag tackar nej och undrar om han verkligen tror att jag är så dum i huvudet att jag följer med en helt främmande man in i hans bil.
Han frågar hur jag ska ta mig hem. Jag svarar att jag ska gå. Han skrattar. Jag börjar gå, han följer efter och säger "You know, I was just starting to think you were nice" varpå jag dampar ur och skriker "Don't do that! Don't do the fucking guiltthing on me, I don't even know you, I don't fucking care about you!", och lackar satan.
Runt oss är gatan full med människor. Jag börjar gå igen. Han hugger tag i min arm, jag snurrar runt och sparkar honom precis under knät med min klack, samt bryter hans näsa. Han förvandlas till en galen asiatisk brud som börjar följa efter mig med mord i blicken. X antal människor ställer sig i vägen för henne och blir slagna i småbitar. Det var det allra läskigaste, det var som en skräckis. Jag såg hur hon liksom knäckte folks ben så att benpiporna stack ut, hur hon bet dom och slet ut stora köttstycken, hur hon sparkade dom så att huvudena spräcktes. Helt sjukt, jag var skräckslagen när jag vaknade.

Ja, det var cp i alla fall. Nu lämnar vi det. Jag har som sagt varit uppe ett tag, jag vaknade 09.17 och vågade inte somna om, så jag gick upp och åt frukost istället. Jag kollade på Animal Planet och halvsov i soffan ett tag, tills typ elva då jag gjorde mig klar. Jag kollade datorn, fixade lite smågrejer, plockade sen på mig mitt pick och pack och gick. Först till Centrum, där jag kopierade ett par papper och köpte nässprej. Sen till Ica Furuviks. Sen till brevlådan. Sen till gymmet och frågade några frågor och fick några broschyrer. Sen hem. Nu ska jag kolla på tv och sen äta lunch. Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Malin

Ha ha.. din blogg är verkligen skrämmande rolig! Du har skrivandets gåva må jag säga! Kul! Ha en bra dag!! ps: Gillar skrapt "silverstedtkommenteren" ds

2008-01-07 @ 14:12:20
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se
Postat av: Stina

Jag brukar också drömma sjuka drömmar ibland :P

2008-01-07 @ 14:23:41
URL: http://tillsammans.blogg.se
Postat av: Nea

haha, tack så mycket!

2008-01-07 @ 23:05:21
URL: http://whitelight.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0