NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Hej barn. Jag har gjort om min blogg nu, visst blev den fin? Jag frågade henne som jag pratade om, men sen så provade jag själv och så gick det som smort! Eller nej, inte som smort, jag krigade med fanskapet i en timme ungefär, men sen gick det vägen! Personlig seger!

Igår träffade jag en mängd roliga människor. Jag ska försöka räkna upp alla. Det var... Björn, Clara, Camilla, Ludde, Silver, någon kille som på vintervila.se heter Emokid, och så var det Camillas goda vän som går under smkenamnet Trollis. Just det, Camillas syster Monika bidrog med sitt sympatiska sällskap ett tag också. Jag tror att det var alla, ni får skälla ut mig om jag missade någon.

Vi var först på Donken, sen gick vi hem till Camilla, som ju är en krympling och skadad. Brutet nyckelben, people. I alla fall. Vi ägnade oss åt frenetiskt socialiserande, jag tacklade Björn och försökte få ur honom viss information, men det gick inte vägen. Surt. Jag gjorde mitt bästa i alla fall.

Sen gick vi till Max och åt. Eller, jag åt inte, jag drack äckligt kaffe, snodde pommes frites av de andra, samt tuggade på is. Jag satt ju då bredvid Ludde, stort misstag. Vi får inte sitta bredvid varandra alltså. Vi är som två små barn. Han satt och slängde is på mig och försökte pricka min urringning, det lyckades han ju med tyvärr, efter många fruktlösa försök. Det var jobbigt. Jag var då tvungen att tackla honom och försöka döda honom. Misslyckades tyvärr.

Sen drog vi hem till Camilla igen för att softa och chilla samt vänta på att Grey's skulle börja. Tittade på Grey's, gick hem.

Det var väldigt roligt att umgås med dom, väldigt väldigt. Tyvärr så fanns det ett visst moment som demolerade min lycka mer eller mindre. Elakt. Jag fick  nämligen ett mystiskt sms från någon okänd för ett par dagar sen, från ett nummer som jag inte visste vem det tillhörde, men som jag kände igen. I smset stod det två ord. "God dag." Det var allt. Jag hade funderat på vem det tillhörde i ett antal dagar, innan jag slutligen igår bestämde mig för att fylla på min mobil och svara. Jag gjorde då detta innan jag mötte folket, och skickade ett "God dag, vem är det jag har det stora nöjet att konversera med?" till den okände. Den okände svarade "Ditt x". Jag tänkte Alex? Så jag svarade "Men herregud, vilken av dom?" Svaret som jag fick tillbaka fick mina händer att skaka och gjorde så att jag helt tappade aptiten, och jag har ännu inte fått tillbaka den. Jag kunde inte äta upp min jävla glass som jag hade köpt för 18 spänn.

Det var från Johan.

Kommentarer
Postat av: andrea

DEN BÖGEN!

...he is a dead man. no he is not a dead man. he
is a piece of a rotten dead man which is fried in ink and put up on a stick.

2007-10-11 @ 15:07:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0