Most awesome friends EVER

Goddagens. Matteprovet är avklarat, jag har ingen aning om det gick bra eller inte. Jag hoppas på det bästa, men jag är inte säker på om jag gjorde rätt på typ två tal där man skulle byta tecken och grejer, och jag var inte riktigt säker på hur och när man skulle göra det, så jag gissade. Hoppas att jag gissade bra nu, och att jag över 12 poäng, för annars blir det omprov... Igen... Och det suger ju typ asmycket.

I alla fall. Min syster fyller 21 idag, grattis, o kära syster!

Detta innebar ju tyvärr att jag var tvungen att masa mig ur sängen mycket tidagare än jag hade lust med. Men men, vad gör man inte för familjen. Josse fick presenter och frukost på sängen, det var väldigt trevligt. Sen duschade jag, gjorde mig i ordning och såg på Aladdin. Sen var det dags för skola, så jag masade mig iväg till bussen och behövde lyckligtvis inte vänta så länge. Kom i tid till skolan, socialiserade med mina älskade hoes och sen hade vi geografi.

Vi håller ju på med ett rollspel just nu, det är rätt skoj. Alla hatar Direktörn xD Alla skyller allt på oss (mig, Therese och Madeleine) och klandrar vårt företag (Food4U, jag vet, töntigaste namnet) och vi får försvara oss typ... Dygnet runt. Men det är ändå kul. Vi hade vårt första långa möte idag. Det gick bra, och var rätt kul.

Sen hade vi lunch, jag fick skriva av Malin K's franskapapper, och tur det för jag hade inte hälften av dom verb som vi ska ha på provet imorgon, och jag kan typ... inte mycket. Jag kan inte ens glosorna, och det är inte så många glosor. Usch. Jag vill verkligen inte plugga mer, jag vill bara få vila. Det har varit en stressig vecka, jag längtar till helgen då jag kan få ta det lugnt och sova och vara med mina vänner. Jag tänkte på det idag också, hur otroligt fantastiska vänner jag har. Dom är... Awesome. Så jävla underbara. Älskar dom mest.

HÖR NI DET, TJEJER?! JAG ÄLSKAR ER MEST I HELA VÄRLDEN, NI GÖR MIG LYCKLIG!

Kommentarer
Postat av: Denise

Du är inte så tokig du heller :)
Hihi, skoja bara. Du är helt jävla underbar!
I love you.

2007-10-17 @ 19:19:45
Postat av: Martina

Kan inte annat än att hålla med föregående talare

2007-10-18 @ 14:15:31
Postat av: Nea

mwah

2007-10-18 @ 15:21:50
Postat av: blondie

jag älskar dig med

2007-10-20 @ 20:39:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0