Kaesst bortom mänsklig förståelse.

Jag har haft en väldigt kass dag. Började med att jag inte kunde somna ordentligt, somnade nån gång vid halv tre och sen upp igen vid kvart i nio. Satt och sov i duschen i en kvart, ramlade ut, sminkade mig och gjorde mig i ordning. Kom i tid till skolan, socialiserade med hoesen. Hade naturkunskap, såg film, sov.

Hade lunch, matkortet är borta så jag åkte hem och åt hemma, i och med att vi hade universums längsta håltimme. Så jag åt mackor med min mormor istället. Boxen vill inte leva, så jag kunde inte byta kanal och var tvungen att titta på Oprah. Hemskt.

Sen, när jag äntligen lyckas somna i soffan, japp, då är det dags att masa sig till bussen för ännu en timmes mysig tortyr. Woho. Hann i tid till bussen trots stress. Lyssnade på musik, gick till fyran, satt vid datorn, pratade med Nathalie. Hade tyska. Fick tillbaka provet, och... jag fick G. Ett poäng under VG. Jag log stelt på utsidan men inombords så vrålade jag AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRGGGGGHHHHH LINNEA VILL DÖDA AAAAAAAAAAAARGH! Sen lekte vi Land och Stad. Även då ville jag dö, när Jakob uttalade orden "Linnea, du kan väl hoppa dit och vara med Fredrik." Fredrik = Ankmannen. Min hjärna: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH LÅT MIG FÅ DÖ! Jag hatar Ankmannen. Han är så patetisk och jobbig. Och behöver jag ens nämna att vi förlorade?

När vi äntligen får gå så ser jag att: Insparken har blivit inställd pga att för få har köpt biljetter. Vid det laget imploderade min hjärna och förstörde sig själv totalt. Jag hade tänkt att gå på extramatte efter tyskan, men jag orkade verkligen inte. Gläh.

Så nu sitter jag här istället. Det enda positiva som hänt idag är att matteprovet har blivit flyttat till onsdag. Tack, då kanske jag förstår lite mer.

Fan vilken kass dag.


Citat:

Jakob: "Mest för att jag gillar att höra min egen röst, men vi kan gå igenom provet om ni vill."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0